Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ای اف پی، به گفته یک مقام ارشد ناسا، این سازمان مشغول بررسی راه هایی است تا ایستگاه فضایی بین المللی را بدون کمک روسیه در مدار زمین حفظ کند. با این وجود پس از حمله این کشور به اوکراین، هیچ نشانه ای از قطع همکاری های این کشور در فعالیت های مربوط به ایستگاه مشاهده نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتی لودرز مدیر برنامه پروازهای فضانوردان ناسا به خبرنگاران گفت: عملیات های تحقیقاتی در این پلتفرم در حال انجام است و ما هیچ نشانی از عدم تعهد همتایمان در حوزه کاری مشاهده نکرده ایم. با این وجود ما همیشه به دنبال روشی هستیم تا انعطاف پذیری عملیات ها بیشتر شود و شرکت های فضایی ما مشغول بررسی روش هایی برای افزایش قابلیت هایمان هستند.

هرچند ماژول های آمریکایی ایستگاه فضایی بین المللی برق و فعالیت های حیاتی را پشتیبانی می کنند، اما روسیه مسئولیت پیشرانش و حفظ ایستگاه فضایی در حالت شناور در مدار زمین را برعهده دارد. برای این منظور روسیه از یک فضاپیمای پروگرس استفاده می کند که به طور متناوب ارتفاع ایستگاه فضایی بین المللی را افزایش می دهد و در ۴۰۰ کیلومتری زمین نگه می دارد.

لودرز در ادامه سخنانش در این خصوص گفت: شرکت نورتروپ گرومن پیشنهاد کرده قابلیت ارتقای ارتفاع ایستگاه فضایی را ارائه کند و از سوی دیگر اسپیس ایکس نیز به دنبال روش هایی برای افزایش قابلیت های دیگر است.

آخرین کپسول باری سیگنوس ( متعلق به شرکت نورتروپ گرومن) که در ۲۱ فوریه به ایستگاه فضایی بین المللی رسید، نخستین ابزار برای ارتقای ارتفاع ایستگاه فضایی بین المللی بدون کمک روسیه را فراهم کرد.

او در این باره افزود: فعالیت به تنهایی در ایستگاه فضایی بین المللی برای ما بسیار سخت است. این سازه براساس همکاری بین المللی کار می کند.

هفته گذشته دیمیتری راگوزین رییس سازمان فضایی روسیه در واکنش به تحریم های آمریکا از امکان پایان یافتن شراکت در مدیریت ایستگاه فضایی بین المللی خبر داد.

در اینصورت آزمایشگاه فضایی ۴۰۰ تنی به زمین برخورد می کند.

کد خبر 5436240

منبع: مهر

کلیدواژه: روسیه اوکراین حمله روسیه به اوکراین ایستگاه فضایی بین المللی ناسا فضانوردان اوکراین حمله روسیه به اوکراین شرکت دانش بنیان روسیه فناوری فضایی آخرین اخبار اوکراین تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جنگ اوکراین طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی نوآوری ایرانسل باکتری واکسن کرونا ایستگاه فضایی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۶۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، سازمان DGA فرانسه دستور توسعه پهپاد Veloce۳۳۰ را داده که یک هواپیمای بی سرنشین با برد میان رده و همراه مهمات است که از راه دور کنترل می شود.

به گفته شرکت سازنده، پهپاد در سومین مرحله آزمایش خود مسافت ۵۰ کیلومتر را در ۱۶ دقیقه طی کرده و حداکثر سرعت آن ۲۴۸.۵۵ مایل برساعت بوده است. همچنین به گفته شرکت پهپاد فقط نیمی از تانکر سوخت خود را برای طی این مسافت مصرف کرده است.

فرانسه به طور کلی اولویتی برای ساخت هواپیماهای بدون سرنشین قائل نشده است اما اخیرا موضع کشور تغییر کرده و به توسعه قابلیت هایی در این بخش علاقه نشان داده است. سازمان DGA فرانسه در سال ۲۰۲۲ میلادی دو پروژه کنترل انتقال مهمات از راه دور(MTO) را انجام داد که قادر به خنثی سازی وسیله نقلیه زرهی در فاصله ۳تا ۳۱ مایلی هستند.

این آژانس در سال ۲۰۲۳ میلادی به دنبال مناقصه ای برای تهیه سیستم های مهمات سیار برای ارتش بود. همچنین فرانسه به نیاز به هواپیماهای بدون سرنشینی که راحت بتوان آنها را کنترل کرد برای کاهش مدت زمان آموزش نیروها تاکید کرده است.

پهپاد Veloce۳۳۰ مجهز به قابلیت بلند شدن از زمین و فرود عمودی است. همچنین پهپاد کامیکازه دارای هسته ای مولد شارژ برای مقابله با دفاع فعال است و همچنین یک سیستم ناوبری مستقل از GPS و مقاوم در برابر پارازیت دارد.

پهپاد مذکور می تواند ماموریت های اطلاعاتی انجام دهد. گام بعدی در این پروژه تبدیل هواپیمای بدون سرنشین به یک سیستم مهمات سیار با قابلیت کنترل از راه دور است که می تواند به تانک زرهی نفوذ کند.

کد خبر 6097986 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • آغاز اجرای خط انتقال ۱۰ اینچی گاز در هشترود
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!