Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولين نشست هماهنگی و توسعه همکاری های صنعت و دانشگاه با حضور مديرعامل گروه خودروسازي سايپا، معاون وزير علوم و روساي دانشگاه هاي سراسر كشور برگزار شد و طرفين بر افزايش همكاري ها بين صنعت خودرو و مراكز علمي با هدف توليد خودروهاي با كيفيت، فناور پايه و به روز تاكيد كردند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل ازسايپا نيوز، محمدعلی تیموری؛ مدیرعامل گروه خودروسازي سایپا در نشست هماهنگی و توسعه همکاری های صنعت و دانشگاه، با بيان اينكه اين مجموعه آماده همکاری با دانشگاه ها برای رفع نیازهاي صنعت خودرو است، گفت: گروه خودروسازي سايپا با ارتباط مستمر و پيوسته با جامعه دانشگاهي و مجموعه هاي دانش بنيان قصد دارد به سمت توليد خودروهاي با كيفيت و به روز گام بردارد و در راستاي منويات مقام معظم رهبري از توان علمي مراكز دانشگاهي بهره مند شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بيان اينكه مراكز دانشگاهي مي توانند باعث توسعه صنعت خودرو شوند و هدف ما اين است كه اين ارتباط مستمر و پيوسته برقرار باشد، خاطرنشان كرد: يكي از دلايلي كه باعث شده صنعت خودرو به خوبي رشد پيدا نكند، عدم آرامش است، بايد پذيرفت در فضایی که آرامش نباشد کار کردن دشوار و سخت است.

مديرعامل گروه خودروسازي سايپا با اشاره به اينكه اين مجموعه به دنبال توليد اقتصادي است و سال آينده اين مهم در مورد خودروهاي كوييك و شاهين اجرايي مي شود، افزود: هدف از توليد اقتصادي اين است كه خودرو با كيفيت و با قيمت مناسب به دست مشتريان وفادار سايپا برسد.

او ادامه داد: زماني كه وارد گروه خودروسازي سايپا (22دي ماه) شدم، بيش از ۸۰ هزار خودرو در پارکینگ هاي اين مجموعه موجود بود که ارزش آنها به ۱۲ هزار میلیارد تومان می رسيد؛ این عدد به این معنا است که ۱۲ هزار میلیارد تومان فروش از دست رفته، ضمن آنکه بدهی زیادی به قطعه سازان ایجاد شده است.

مدیرعامل گروه خودروسازي سایپا با تاكيد بر اينكه زمان تحویل خودروها از دیگر مشکلات اين مجموعه بود، گفت: يكي از اهداف كليدي ما اين است كه در دوره جديد خودروها بدون تاخير به دست ثبت نام كنندگان خودرو برسد و شاخص ها در اين حوزه بهبود پيدا كند.

او در ادامه صحبت هايش اين سوال را مطرح كرد كه چرا ايران در موشک سازی و صنعت نظامی پیشرفت خوبی داشته، ولی در خودروسازی چنين موفقيتي حاصل نشده است، گفت: از عمده دلايل اين اتفاق مي توان به روحيه ایثار، اخلاص و فضای آرام در بخش صنعت نظامی اشاره كرد.

آسيب به صنعت خودرو با استانداردهاي 85 گانه

تيموري يادآورشد: در حال حاضر ۱۷ میلیون خودرو با عمر بيش از ۱۸ سال داريم كه مصرف سوخت بسيار زيادي دارند از اين رو با همكاري دانشگاه ها و ساير مجموعه هاي علمي به سمتي خواهيم رفت كه در اين حوزه موفقيت هاي خوبي ثبت شود.

او با اشاره به اينكه الزامی شدن استانداردهاي 85 گانه در خودروهاي ايراني از ديگر چالش ها است، تصريح كرد: اجباری شدن برخي از استانداردها موجب وابستگی بیشتر ما به خارج از كشور شد و این امر سبب شد كه در شرایط تحریم، تولید اقتصادی صورت نگیرد و خسارت زیادی به مردم و صنعت خودرو وارد شود.

مدیرعامل گروه خودروسازي سایپا، تحقيق و توسعه در صنعت خودرو را بسيار مهم برشمرد و تاكيد كرد: تمام شركت هاي خودروسازي دنيا بخش قابل توجهي از سرمايه هاي خود را به سمت تحقيق و توسعه مي برند تا صنعت خودروسازي شان همواره به روز باشد، ما نيز بايد چنين موضوعي را در دستور كار خود قرار دهيم.

عدم حرکت در مرزهای دانش

علی خطیبی؛ معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم نيز در اين نشست تخصصي با تاکید بر ضرورت توجه به نیروهای انسانی در دانشگاه ها، گفت: یکی از دلایل توسعه صنعت نظامی حرکت در مرزهای دانش است که این امر در صنعت خودروسازی مورد توجه قرار نگرفته است.

او افزود: وضعیت خودروهای داخلی به گونه‌ای است که در فرمایشات مقام معظم رهبری منعکس شده است و ایشان همواره تاکید دارند که اقتصاد باید مقاومتی باشد به گونه اي كه اقتصاد کشور نسبت به تکانه‌های بین المللی مقاوم باشد.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با تاكيد بر اينكه مقام معظم رهبری مسیر رسیدن به اقتصاد مقاومتی را اقتصاد دانش بنیان عنوان کردند، گفت: ما اعلام می کنیم به طور کامل در خدمت گروه خودروسازي سايپا هستیم و با توجه به ظرفيت هاي علمي دانشگاهي و جامعه مهندسي سايپا مي توان باعث رشد و تعالي صنعت خودروسازي شد.

ایجاد پردیس مشترک تخصصی صنعت خودرو

همچنين در اين نشست امید رضایی فر؛ مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پيشنهاد داد كه به منظور ارتقاء کیفیت خودروهای تولیدی سایپا، "پردیس مشترک با سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران" راه اندازي شود؛ با این اقدام، سایپا صاحب یک پارک علم و فناوری خواهد شد.

او ادامه داد: توصيه می شود که سایپا در جهت مشارکت در طرح‌های ایجاد صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر اقدام کند؛ از طرفي کلید واژه این همکاری‌ها نوآوری مبتنی بر "نوآوری باز" است تا از این طریق سرمایه دانشی دانشگاه‌ها به سمت صنعت هدایت شود.

گفتني است در نشست شرکت سایپا با نمايندگان وزارت علوم كه در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت افزایش کیفیت تولید خودروهای داخلی و تامین نظر مصرف کنندگان و آمادگی مراکز پژوهشی و تحقیقاتی در خصوص کمک به ارتقاء کیفیت تولید خودروهای داخلی برگزار شد، از خطوط توليد گروه خودروسازي سايپا بازديدهاي تخصصي صورت گرفت.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گروه خودروسازی سایپا صنعت خودرو دانشگاه ها وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۶۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد

محمد علی زلفی گل در اجتماع دانشجویان مقابل دانشگاه تهران در انتقاد به رفتار دولت‌های غربی نسبت به اعتراض دانشگاهیان به جنایت‌های رژیم صهیونیستی تاکید کرد:‌ای دنیا حرمت دانشگاه‌های ما در عین آزاداندیشی را ببینید، قانون جمهوری اسلامی اجازه ورود نیرو‌های امنیتی و انتظامی به داخل دانشگاه‌ها را منع کرده است، قانون جمهوری اسلامی اجازه ورود نیرو‌های نظامی و انتظامی را به داخل دانشگاه‌ها نمی‌دهد.

وی در ادامه تصریح کرد: در حالی که ما دیدیم که چگونه نیرو‌های نظامی و امنیتی کشور‌هایی که ادعای حقوق بشر دارند و خود را مهدی آزادی بیان می‌دانند، دیدید چگونه با دانشجویان معترض، حق گو و حق طلب برخورد می‌کنند.‌ای مردم جهان ببینید و برای قوانین پیشرفته جمهوری اسلامی احترام ویژه قائل شوید.‌ای مردم دنیا و جامعه دانشگاهی دنیا ببینید در جمهوری اسلامی جامعه فهیم و فرهیخته دانشگاهی از چنان حرمتی برخوردار است که محیط دانشگاه‌ها نیرو‌های امنیتی در بدترین شرایط اجازه ورود ندارند و خودتان را با جمهوری اسلامی مقایسه کنید که از چه آزادی‌های برخوردار است.

وزیر علوم تاکید کرد:‌ای مردم جهان ببینید و مقایسه کنید که جمهوری اسلامی برای آزاداندیشی، حق گویی و حق طلبی چه حرمتی قائل است و کشور‌های سلطه گر که ادعای آزادی، دمکراسی و حقوق بشر دارند، چگونه برخورد می‌کنند. ما از وجدان بیدار جامعه جامعه دانشگاهی، استادان و دانشجویان سراسر دنیا به ویژه آمریکا، فرانسه، استرالیا، کشور‌های عربی که حاضر شدند از مظلوم دفاع کردند و با ظلم مقابله می‌کنند سپاسگزاریم و وجدان بیدار شما را تمام قد می‌ستاییم و تمام قد با شما در عرصه حضور داریم.

زلفی گل خاطرنشان کرد:‌ای مردم دنیا و سازمان ملل اعتراض جامعه فرهیخته را ببین و در مقابل ظلم و ستم از خود حساسیت نشان بده از جامعه دانشگاهی بیاموز در مقابل ستم و در حمایت از ستم دیدگان به میدان بیا و در اسرع وقت تصمیماتی بگیر تا در آینده شرمنده نباشی.‌ای مردم آزاده دنیا به میدان بیایید در مقابل ظلم؛ ستم، کودک کشی، کشته شدن غیرنظامیان بایستید اگر دیر تصمیم بگیرید در آینده شرمنده دنیا و مردم ستم دیده غزه خواهید شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • حمایت جامعه دانشگاهی گلستان از دانشجویان معترض آمریکایی + فیلم
  • حمایت جامعه دانشگاهی گلستان از دانشجویان معترض آمریکایی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت