Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا صفا رییس اتاق بازرگانی بندرعباس صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار کرد: برگزاری اجلاس سفرای کشورهای عضو اکو در بندرعباس می‌تواند در جهت رشد و رونق اقتصادی هرمزگان و افزایش سرمایه‌گذاری خارجی در این استان بسیار موثر باشد.

وی با بیان این که تاجران هرمزگانی در برخی بخش‌ها در حال مراودات اقتصادی با کشورهای عضو اکو هستند و گره‌گشایی از برخی مشکلات صادراتی و وارداتی و توسعه روابط دوجانبه بر رشد تبادلات اقتصادی موثر است، خاطرنشان کرد: توسعه همکاری با کشورهای عضو اکو که شامل پاکستان، ترکیه، افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان هستند، بسترهای رشد همه‌جانبه این کشورها را فراهم و در عین حال مزایای بسیاری را برای توسعه هرمزگان به عنوان ساحلی‌ترین استان ایران بدنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتاق بازرگانی بندرعباس تصریح کرد: برخی از این کشورها برای تسهیل در فرآیندهای صادراتی و وارداتی خود و دسترسی به آبهای آزاد به سرمایه‌گذاری در پس‌کرانه بندر شهید رجایی علاقمند هستند که همین امر سبب سرمایه‌گذاری و توسعه رفت و آمدهای اقتصادی در بندرعباس نیز خواهد شد.

صفا همچنین بیان داشت: بهبود روابط تجاری ایران با کشورهای عضو اکو به توسعه روابط اقتصادی میان تجار و بازرگانان دو کشور نیز منجر خواهد شد و لذا در اجلاس سفرای اکو در بندرعباس، دیدارهایی با تجار و فعالان اقتصادی هرمزگان و همچنین نشست‌های تخصصی با تولیدکننندگان در هرمزگان نیز تدارک دیده شده است تا ظرفیت‌های هرمزگان به خوبی به اطلاع سفرای این کشورها رسانده شود.

وی عمق بخشی به روابط اقتصادی را تابعی از همکاری‌های سیاسی و بین‌المللی کشورها عنوان کرد و بیان داشت: هرمزگان ساحلی‌ترین استان ایران با ظرفیت‌های منحصربفردی است که دروازه ارتباط برخی از کشورهای عضو اکو با جهان نیز بشمار می‌رود و لذا ایجاد بستر سرمایه‌گذاری برای این کشورها در هرمزگان می‌تواند ثمرات فراوانی بدنبال داشته باشد.

انتهای پیام/ 88055

 

منبع: فارس

کلیدواژه: اتاق بازرگانی بندرعباس اجلاس اکو هرمزگان کشورهای عضو اکو سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۶۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا

  عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدم و تجارت دیروز در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود. وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد -برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد. وزیر صمت با بیان این‌که رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد -*برد توسعه دهیم. وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است. علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس‌دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد. وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است، یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست. وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات 
داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم. 
وی ادامه داد: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج و به یک رویداد کاری تبدیل شود از این‌که امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفا تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم. 

دیگر خبرها

  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا نماد اراده طرفین برای گسترش روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است