Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر استقلال قوا، گفت: تعاملات با نمایندگان مجلس باید اثربخش، سازنده و برطرف کننده چالش‌ها باشد.

به گزارش ایسنا، قاسم احمدی لاشکی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، با تبریک عید مبعث حضرت رسول اکرم (ص)،اظهار کرد: حدود ۱۰۱ هزار ملک مربوط به آموزش و پرورش در کشور داریم که بیش از نیمی از آن فاقد سند و این موضوع یک تهدید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه در سال گذشته از سوی مجلس شورای اسلامی، ردیف بودجه‌ای به این موضوع تخصیص یافت تا استان ها بتوانند در این خصوص اقدام کنند.

معاون حقوقی و امور مجلس، با اشاره به ابهامی که در خصوص ملکیت اردوگاه باهنر تهران در سال‌های اخیر رخ داد،  تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امروز این مکان ارزشمند دارای سند مالکیت به نام آموزش و پرورش است.

وی در خصوص موضوع تعارض منافع به عنوان یکی از اولویت‌های آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش همواره در این مقوله پیشگام بوده به گونه‌ای که در چند سال اخیر بیش از۱۸۰ مدیر جابحا شده‌اند لذا فسادستیزی از اولویت‌های آموزش و پرورش است.

احمدی لاشکی افزود: خوشبختانه آمار تخلفات ما بسیار پایین است اما همین مقدار هم نباید وجود داشته باشد لذا هرچه کلاس‌های آموزشی توسعه یابد کاهش تخلف را در پی خواهد داشت.

وی گفت: در عین استقلال قوا تعامل با قوه مقننه جایگاه ویژه‌ای دارد لذا باید با تقویت تعامل با نمایندگان مجلس از چالش‌های پیش رو بکاهیم.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش افزود: در سال ۸۳ قانون استخدام ۴۰ هزار معلم مصوب و ابلاغ شد و در سال ۸۸ تاسقف ۶۰ هزار نفر افزایش یافت امروز نیز آمار مشمول مصوبه مجلس به تعداد ۲۰۰ هزار نفر رسیده است  با توجه به محدودیت ظرفیت‌های محدود دانشگاه فرهنگیان ناچار به گروه بندی افراد مشمول قانون استخدام شدیم تا همه مشمولان بتوانند آموزش‌های لازمه را دریافت کنند.

وی اظهار کرد: برای حل و فصل بسیاری از مشکلات نیازمند تعامل با نمایندگان مجلس هستیم البته ارتباط با نمایندگان باید دوسویه باشد رویکرد ما در تعامل با نمایندگان، پیشران، اثربخش، حفظ احترام متقابل، زود بازده و ... می باشد.

احمدی لاشکی، در خصوص شیوه‌های تعامل گفت: انتظار می رود مدیرکل استان ها، تعامل سازنده با نمایندگان مجلس داشته باشد و اقداماتش بهنگام باشد.

وی یادآور شد: مکاتبات با نمایندگان مجلس باید مکتوب و همراه با ارجاع مستندات باشد و پاسخگویی نیز شفاف، صریح و ... باشد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون حقوقی و امور مجلس اظهار کرد: طرح رتبه بندی ۲۵ اسفند ۹۹  به صورت لایحه از دولت به مجلس رفت و برای تصویب آن از تاریخ مذکور تاکنون تلاش های بسیاری انجام و پیگیری‌های مجدانه‌ای در همه سطوح صورت گرفته است بنابراین ایراداتی که از سوی شورای نگهبان گرفته شد در مجلس رفع و لایحه مجددا به شورای نگهبان ارسال شد و این فرآیند همچنان در حال پیگیری است.

وی تلاش برای گنجاندن نیروهای اداری در لایحه رتبه بندی را از موضوعات این فرآیند اعلام و عنوان کرد:  شایستگی عمومی بالاترین سطح و بعد از آن شایستگی تخصصی و بعد حرفه‌ای و ... از مواردی است که در طرح رتبه‌بندی لحاظ شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش اردوگاه باهنر معاون حقوقی و امور مجلس نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۶۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900146

دیگر خبرها

  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد