Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر حنیفی، قاری بین‌المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مسابقات بین‌المللی قرآن و آغاز سی و هشتمین دوره آن گفت: در مسابقات بین‌المللی قرآن، برخی شرکت‌کنندگان از کشورهایی اعزام می‌شوند که مانند ایران هستند و خودشان فعالیت‌های قرآنی مختلف دارند، اما برخی کشورها فعالیت‌های قرآنی آن‌چنانی ندارند و این مسابقات برای فعالان قرآنی انگیزه بسیار قوی ایجاد می‌کند و حضور در این مسابقات برایشان افتخاری است و می‌تواند رونق‌دهنده محافل و مجالسشان باشد و از این جهت می‌توان گفت این مسابقات حضورش برای کشور ایران و جهان اسلام ضروری است و هرچقدر گسترده‌تر شود، برای ترویج فعالیت‌های قرآنی بسیار مؤثر است و در این زمینه هیچ شکی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با برگزاری مسابقات قرآن و سرآمد شدن جوانان این مرزوبوم در مسابقات توانسته تبلیغات منفی دشمنان را خنثی کند، بنابراین در لزوم برگزاری مسابقات تردیدی وجود ندارد و یکی از بهترین کارها و سرمایه‌گذاری در جهان اسلام است.

حنیفی عنوان کرد: در حال حاضر، عاقلانه‌ترین و بهترین کار همین است که مسابقات به صورت مجازی برگزار شود. بحمدالله در زمانی که بلاها زیاد شدند، به همان نسبت پیشرفت‌هایی در زمینه مسائل مجازی به وجود آمد که می‌شود در این فضا با بهترین کیفیت کارها را انجام داد. البته در زمانی هم که مسابقات بین‌المللی قرآن به‌صورت حضوری برگزار می‌شد، عده محدودی می‌توانستند شرکت کنند و شاید ۹۰ درصد علاقه‌مندان که از شهرستان‌های مختلف بودند، به صورت مجازی مسابقات را دنبال می‌کردند، در شرایط کنونی، کمی به این تعداد اضافه شده و هم‌اکنون بهترین کار همین برگزاری مجازی مسابقات است.

وی با بیان این‌که در حال حاضر چند کشور بیشتر نیستند که در سطح جهان مسابقات بین‌المللی قرآن را برگزار می‌کنند و ما توانسته‌ایم بهترین مسابقات را با کیفیت در ایران اسلامی برگزار کنیم، افزود: پیشنهاد من این است که مسابقات به‌صورت تخصصی‌تر و جذاب‌تر برگزار شود و اشکالات را برطرف کنند و در این زمینه باید از نظرات هنرمندان و کارشناسان قرآنی بهره‌مند شد.

این پیشکسوت قرآنی تصریح کرد: مسابقات قرآن باید هیجان‌انگیزتر برگزار شود تا برای مخاطبان جذاب باشد. به عنوان مثال، قطعه‌ای در نظر بگیریم و نمره نفس یا ارتفاع صوت به آن اختصاص دهیم، با این شیوه تفاوت‌ها بهتر مشخص می‌شود. در رشته حفظ نیز باید با چند روش عالی و جمعی، اجرا شود. تشریفات باید حذف شود و ما باید الگوسازی کنیم و نحوه داوری‌ها نیز مهم است که باید بررسی شود، اما در اصل برگزاری مسابقات قرآن تردیدی نیست و به سهم خود از مسئولانی که این کار جهادی و قرآنی را انجام می‌دهند تشکر می‌کنم.

گفتنی است، مرحله نهایی سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران روزهای نهم تا چهاردهم اسفندماه با حضور ۶۲ شرکت‌کننده از ۲۹ کشور به صورت غیر حضوری برگزار می‌شود.

کد خبر 5435465 سمانه نوری زاده قصری

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اکبر حنیفی قرآن کریم مسابقات قرآن فعالیت های قرآنی جمهوری اسلامی ایران قرآن قرآن قرآن کریم فعالیت های قرآنی مبعث سازمان تبلیغات اسلامی انقلاب انقلاب اسلامی ایران عراق شیعه مسابقات قرآنی رادیو قرآن نشست علمی هیات مذهبی مسابقات بین المللی قرآن برگزاری مسابقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۷۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مدیریت دارالقرآن طوبی بوشهر از سه سال پیش به خانم عزت عالی‌حسینی واگذار شد تا کلاس‌های آموزش مفاهیم، روخوانی، روان‌خوانی حفظ و تدبر برای علاقمندان برگزار شود.

خانم عالی حسینی با سابقه ۲۷ ساله تدریس، افتخار خود را خادمی قرآن می‌داند.

این بانوی ۵۳ ساله با آمدنش به دارالقرآن طوبی، فضای آموزش را به گونه‌ای بازسازی کرد تا کودکان با اشتیاق بیشتری در کلاس‌ها شرکت کنند.

او برای کودکان ۵ ساله طرح رویش قرآنی را اجرا کرد که با نماز، اذان، اخلاق، تربیت اسلامی و روان‌خوانی قرآن آشنا شوند و به گفته خودش وقتی به مدرسه می‌روند چند قاری و حافظ قرآنی داشته باشیم.

در دارالقرآن طوبی مادران هم در کنار فرزندان‌شان قرآن می‌خوانند و برخی از آنها حافظ چند جزء هستند.

۳۰ بانوی کم‌سواد هم در کلاس‌های آموزش قرآن شرکت کردند و به تنهایی می‌توانند قرآن را ختم کنند.

خانم عالی حسینی در حوزه‌های داستان نویسی، عکاسی و مقاله نویسی با موضوع حجاب و عفاف ۳۰۰ رتبه کشوری و استانی دارد.

به اعتقاد وی فرقی نمی‌کند در چه موسسه قرآنی و در کجا فعالیت می‌کند، مهم این است که دانش‌آموزانی حافظ و قاری قرآن و مانوس با آیات الهی تربیت شوند.

سالانه حدود ۵۰۰ کودک در دارالقرآن طوبی بوشهر قرآن و مفاهیم آن را فرا می‌گیرند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • یزد؛ میزبان مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود