Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@12:57:52 GMT

بعثت؛ آشکار شدن عشق!

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۸۷۱۷۷

بعثت؛ آشکار شدن عشق!

۱- هبوط، گسستن است و بعثت، بشارت پیوستن.

هبوط، غروب فروافتادن است و بعثت، طلوع فراشدن.

هبوط، شب دیجور فراق است و بعثت، بامداد روشن و نورانی وصال.

هبوط، هول فرورفتن در نیستی است و بعثت، شوق شکفتن هستی و حیات.

هبوط، حقارت مانداب است و بعثت، بیکرانگی دریا.

و انسان، در ذات و سرشت خویش، زاده‌ی هبوط نیست، مولود بعثت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و هبوط، صرفا یک واقعه‌ی محصور شده در تاریخ نیست. جاری‌ست در متن تاریخ و زندگی انسان. هر انسان، در هر لحظه از زندگی خود، در معرض هبوط است.

۲- بعثت، مژده‌ی آزادی و رهایی‌ست. رهایی از خود. انسان تا با خود درپیوسته و در خود تنیده باشد، مجال و لیاقت تشرف به محضر توحید و یگانگی را نخواهد یافت.

بعثت، زنگارهای خودبسنده‌گی ها را می‌زداید و آینه‌ی جان انسان را با نور توحید صیقل می‌دهد تا حق از دل بجوشد و گُل وجود آدمی در آینه‌بند باور و یقین بشکفد. 

بعثت، بندهای انانیت را که اهریمن درون بر پای دل بربسته است، می‌گسلد تا مرغ جان در سرمستی پرواز و فراشدن، اوج بگیرد و در آغوش حق بیارامد.

بعثت، پدیدار شدن است. آشکار شدن عشق است. انکشاف است. فرجِ بعدِ شدت است. شهادت بر حقیقت وجود است. نمایان شدن جمال و جلال است. 

بعثت، مبنای زیبایی شناسی انسان را از هستی اصلاح می‌کند و جان زیبایی‌پسند انسان را در مسیر کمال حقیقی و حقیقت کمال قرار می‌دهد.

۳- بعثتِ اکبر و اعظم، خاص و مطلق حضرت مصطفی صل‌الله علیه و آله است. و آن مبعوث شده از جانب حق، به ما آموخته که برای ملت‌ها و انسان‌ها نیز بعثت وجود دارد: «بعثت اصغر». و این بعثت که از بعثت اکبر و اعظم سیراب می‌شود، انسان‌ها را ( متناسب با مراتب وجودی‌شان) در بزنگاه‌هایی خاص و خطیر و تکرار نشدنی، برمی‌انگیزد تا گوهر حقیقی و حقیقت گوهر وجودی خود را نخست ادراک، و سپس نمایان کنند و فصلی نو در زیست فردی و اجتماعی خویش بگشایند. همچون انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که «بعثت اصغر» ملت ایران بود.

۴- بعثت برای انسان است و انسان برای بعثت. بعثت، انسان را از قفس تنگ زمین برمی‌کشد و خورشید را در دستان‌اش می‌نهد و به منزل‌گاه آسمانی‌اش و به پردیس و جهان مینوی نوید می‌دهد‌ و رهنمون می‌شود، و انسان، برای مانایی و سایه‌گستریِ فرهنگ و جهان معنایی و متعالی بعثت، جان خود را بی‌دریغ و عاشقانه ایثار می‌کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۷۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سال 1992، نخستین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

نخستین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» نخستین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

نخستین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

نخستین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناتینگهام فارست، تیمی که همیشه در مورد داوری حقیقت را می‌گوید
  • آشکار شدن فریبکاری غرب در پیچیدن نسخه‌ آزادی‌خواهی برای دیگران
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • همه عرصه‌های کارگری عرصه جهاد است
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد
  • نقض قوانین از طریق دوستیابی مجازی با هوش مصنوعی
  • شایعات توافق آنتونیو کونته با ناپولی حقیقت ندارد
  • مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم یکی از آرمانهای اصلی انقلاب است
  • آشکار شدن چهره تزویر آمریکا در حمایت از حقوق بشر
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده