Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، وزارت دارایی روسیه روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که شرکت‌های روسی که در خارج از این کشور تجارت می‌کنند باید 80 درصد از درآمد ارز خارجی خود را به روبل تبدیل کنند.

به گزارش راشاتودی، این تصمیم در واکنش به تحریم‌هایی صورت گرفت که سیستم مالی روسیه را به دلیل بحران اوکراین هدف قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می رود این اقدام به جای انتقال ارز خارجی به خارج از روسیه، روبل را تثبیت و افزایش سرمایه گذاری‌ها را در این کشور تشویق کند.

در این بیانیه آمده است: امروز تصمیم گرفته شد که فروش اجباری ارز خارجی به میزان 80 درصد از درآمد (شرکت‌ها) تحت تمامی قراردادهای تجارت خارجی از 28 فوریه 2022 آغاز شود.

در واقع، این بدان معناست که شرکت‌های مربوطه باید سهم زیادی از درآمدهای ارز خارجی خود را به پول ملی روسیه تبدیل کنند و وجوه را در داخل کشور نگه دارند تا بتوان آنها را به جای سرمایه‌گذاری در خارج، در پروژه‌های ملی خرج کرد.

این اقدام به طور مشترک توسط وزارت دارایی و بانک مرکزی روسیه به عنوان یکی از راه‌های تضمین ثبات اقتصادی روسیه در برابر تحریم‌های غرب مطرح شده است که هفته گذشته پس از آغاز عملیات نظامی مسکو در اوکراین ارائه شد.

به گفته شبکه روسی راشاتودی، مسکو این حمله را "غیر نظامی کردن" و "زدودن نازی‌ها" از کشور همسایه توصیف می‌کند در حالی که تعدادی از کشورهای غربی آن را یک تجاوز "بی‌دلیل" می‌دانند.

ایالات متحده، اتحادیه اروپا، بریتانیا و تعدادی دیگر از متحدان این کشورها به طور مشترک روسیه را با تحریم های مختلف اقتصادی این کشور را هدف قرار داده‌اند.

ایالات متحده و اتحادیه اروپا نیز روز شنبه اعلام کردند که دارایی های بانک مرکزی روسیه را مسدود خواهند کرد.

روسیه اقدامات متقابل خود را آغاز کرده است. اوایل روز دوشنبه، بانک مرکزی روسیه فوراً نرخ بهره را از 9.5 درصد به رقم بی‌سابقه 20 درصد در سال افزایش داد.

این بانک همچنین از تدابیر تکمیلی برای حمایت از موسسات اعتباری روسی خبر داد و توصیه کرد بانک‌ها از دریافت سود و جریمه وام‌ها خودداری کنند و همچنین اجازه تغییر ساختار پرداخت‌ها را بدهند.

منبع: تسنیم

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تحریم روسیه شرکت های روسی بانک مرکزی روسیه روبل روسیه وزارت دارایی روسیه حمله روسیه به اوکراین جنگ اوکراین ارز روسیه ارز خارجی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۷۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان

همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو که به معرفی توانمندی‌های صادراتی ایران می‌پردازد، بانک سامان به عنوان یک بانک پیشرو در ارائه خدمات به تجار کشور، حضوری فعال و پررنگ در این نمایشگاه دارد.

به نقل از سامان رسانه، هاله حسین‌زاده معاون بین‌‎الملل بانک سامان در گفتگویی، با بیان اینکه بانک سامان به منظور معرفی خدمات خود به صادرکنندگان کشور، حضوری پررنگ در نمایشگاه ایران اکسپو دارد، عنوان کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط و محدودیت‌های بین المللی، یکی از بزرگترین دغدغه‌های صادرکنندگان ایرانی نحوه وصول عواید صادراتی است. از این‌رو بانک سامان با توجه به شبکه گسترده و قوی کارگزاری از یک‌سو و از سویی دیگر تیم حرفه‌ایی و توانمند خود، توانسته نقش موثر و بسزایی در راحتی، سرعت و امنیت صادرات و وصول درآمد‌های حاصله در حوزه‌های مختلف داشته باشد.

معاون بین‌الملل بانک سامان سپس ادامه داد: در همین حال باید گفت که با توجه به جایگاه بسیار خوب بانک سامان در شبکه بانکی کشور، که طی چندین سال گذشته همواره در میان سه بانک اول کشور از لحاظ حجم عملیات ارزی در حوزه واردات بوده، «بازار تقاضای» خوبی برای خرید ارز حاصل از صادرات در اختیار دارد که صادرکنندگان با اتکا بر توانمندی بانک سامان در این حوزه می‌توانند با سرعت و راحتی، تعهدات صادراتی خود را از طریق بانک سامان ایفا کنند.
حسین‌زاده در بخش دیگری از این گفتگو اظهار کرد: با توجه به سیاست بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سایر ارگان‌های متولی مبنی بر ایجاد ابزار‌های تشویقی و حمایتی در توسعه صادرات کشور و همچنین ایجاد بستری امن و راحت از طریق سیستم بانکی به منظور هدایت منابع ارزی واصله به سمت واردات مورد نیاز کشور، در آینده نزدیک نقش بانک‌ها به عنوان بازو‌های اجرایی بانک مرکزی در این فرایند پررنگ‌تر خواهد شد. از این رو، بانک سامان همانند گذشته، با تمام توان و قدرت آماده است تا در کنار فعالان اقتصادی کشور اعم از واردکنندگان و صادرکنندگان به عنوان حلقه واسط تسهیل‌گر حضور داشته باشد تا با شنیدن دغدغه‌ها و نیازهایشان به ارائه راه حل و راهکار‌های متناسب با آن‌ها بپردازد.

معاون بین‌الملل بانک سامان با اشاره به مزیت این بانک نسبت به سایر بانک‌های کشور در حوزه ارزی، عنوان کرد: همانطور که پیش‌تر اشاره کردم بانک سامان، طی چند سال گذشته همواره بین سه بانک نخست کشور از لحاظ حجم عملیات ارزی بوده که بی شک این مهم، نتیجه رضایت و خشنودی مشتریان از ارائه خدمات بانک سامان است و خود گویای مزیت بالای بانک سامان در شبکه بانکی کشور است.

هاله حسین‌زاده در پایان از تجار و فعالان حوزه واردات و صادرات کشور دعوت کرد تا در تمامی اوقات سال برای دریافت اطلاعات و آگاهی از خدمات قابل ارائه به همکاران بانک سامان در شعب ارزی و یا همکاران بانکداری شرکتی بانک سامان و یا صرافی سامان مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • نگارخانۀ صفوی میزبان پوسترهای روسی
  • اولین واکنش دولت رئیسی به ضرب الاجل اقتصادی قالیباف
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد