Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@09:12:53 GMT

پیوست فرهنگی باید اولویت تمام فعالیت ها باشد

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۸۷۶۰۰

پیوست فرهنگی باید اولویت تمام فعالیت ها باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام محمد عبادی‌زاده در جمع فعالان فرهنگ و هنر هرمزگان، اظهار کرد: باید سندی را در حوزه فرهنگی و اجتماعی استان، تنظیم و تدوین کرد، تا این سند نقشه راه حرکت استان در حوزه‌های فرهنگی باشد.

وی، با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری در خصوص تدوین سند فرهنگی کشور، عنوان کرد: سند فرهنگی و اجتماعی استان باید منطبق بر بیانه گام دوم انقلاب و فرمایشات مقام معظم رهبری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در هرمزگان ابراز کرد: علی رغم تصویب سند فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در سنوات گذشته اما اتفاق مورد انتظار حضرت آقا محقق نشد. پس از بررسی‌های انجام شده مشخص شد که برش استانی فرهنگی و اجتماعی کشور تدوین نشده است و تنها به موضوعات کلی بسنده شده است.

حجت‌الاسلام عبادی‌زاده تصریح کرد: در حال حاضر مقرر شده است که سند توسعه فرهنگی و اجتماعی برای ۱۰ استان کشور تدوین و اجرا شود. پس از اجرای این طرح در استان‌های پایلوت و بررسی چالش‌ها و نقاط قوت، اجرای آن در سایر استان‌های کشور نیز آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: در این سند پنج اولویت فرهنگی استان و برای هر اولویت نیز ۲۵ اقدام تعریف شد که کار بزرگ و مهمی بود.

امام جمعه بندرعباس، با اشاره به اهمیت انتخاب متولی اجرایی این سند فرهنگی، تشریح کرد: یک گام دیگر برای نهایی شدن سند فرهنگی و اجتماعی استان در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باقی مانده است که امیدوارم پیگیری‌های لازم برای به سرانجام رسیدن این امر انجام شود.

حجت‌الاسلام عبادی‌زاده، با ذکر این نکته که با اجرایی شدن سند فرهنگی و اجتماعی، تمام فعالیت‌های فرهنگی با محوریت این سند انجام خواهد شد. مطرح کرد: درخواست دارم که مدیران مسئول عزم خود را جزم کنند تا در تدوین و اجرایی کردن سند فرهنگی و اجتماعی هرمزگان از روند اجرای کشوری عقب نمانیم.

وی، حوزه فرهنگ را غریب دانست و عنوان کرد: معمولاً در مجموعه اتفاقاتی که در حال رخ دادن است، نگاه بسیاری به موضوع فرهنگ، اولویت‌دار نیست که جای تأسف دارد. در حالی که امروزه هر فعالیتی در کشور باید پیوست فرهنگی داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ابراز کرد: باید سهم حوزه فرهنگ در دو بخش فرهنگ عمومی و فرهنگ دینی در منابع ارتقا پیدا کند و پیگیری تحقق این امر نیز بر عهده اداره کل ارشاد است.

برون‌سپاری فعالیت‌ها در دستور کار باشد

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان اینکه تمرکزتان بر برون‌سپاری باشد، تصریح کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی باید از تصدی‌گری فاصله بگیرد و تلاش شود که بخش‌های مردم نهاد را وارد میدان کنیم.

وی، سازمان‌ها و تشکل‌های مردمی را یک سرمایه و ظرفیت برای کشور دانست و افزود: وظیفه اداره کل ارشاد، نظارت، سیاست‌گذاری و راهبری است و فعالیت‌ها باید توسط سازمان‌های مردم نهاد به پیش برده شود. چراکه علاوه بر گسترده شدن چتر نفوذ اداره کل ارشاد، فعالیت و کنشگری مردمی نیز در جامعه تقویت می‌شود.

کد خبر 5436386

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان پیوست فرهنگی ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا اردبیل مبعث گرگان همدان لیگ برتر فوتبال ایران واکسن کرونا عکس استانها مشهد سند فرهنگی و اجتماعی حجت الاسلام عبادی زاده فعالیت ها اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد

جلسه اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با جمعی از مدیران و اصحاب رسانه امروز (پنجشنبه) برگزار و بخشی از مسائل و مشکلات موجود در این حوزه مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مدیران رسانه‌های اصفهان امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در مهمانسرای شهرداری اصفهان مهمان اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان بودند و به بیان نظرات، پیشنهادات و خواسته‌های خود از مجموعه مدیریت شهری پرداختند.

رسانه‌ها موضوع افزایش و ارتقای تولید در جامعه را به‌طور تخصصی دنبال کنند

احمدرضا دهانی، سرپرست روزنامه کار و کارگر در اصفهان در این نشست با اشاره به موضوع پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها به‌ویژه پروژه‌های شهری گفت: با آغاز اجرای یک پروژه در شهر باید تیمی حرفه‌ای از رسانه با این پروژه پیوست پیدا کند تا روند اجرای پروژه در شهر قدم به قدم به اطلاع شهروندان رسد و در اختیار آن‌ها قرار گیرد که این موضوع در بحث امیدآفرینی نیز بسیار مؤثر خواهد بود.

وی با اشاره به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» افزود: رسانه‌ها باید به این شعار به صورت تخصصی بپردازند، چراکه بسیاری از تولیدکنندگان به‌دلیل نوسان قیمت در بازار با شکست مواجه شدند و پرداختن به این موضوع و تحقق این شعار کمک ارزنده‌ای در رشد تولید و ارتقای اقتصاد کشور خواهد داشت.

در حمایت از رسانه‌ها باید به حفظ استقلال آن‌ها توجه شود

نفیسه راهداری، خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و روزنامه جام‌جم نیز در این نشست با اشاره به موضوع پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها به‌ویژه پروژه‌های شهری گفت: مجموعه مدیریت شهری یا سایر ارگان‌ها در اجرای طرح‌هایی که در حمایت از رسانه‌ها است، این حمایت باید به گونه‌ای باشد که در آن به حفظ استقلال و شرافت و شأن خبرنگاران و رسانه توجه ویژه شود، از این رو این حمایت باید در قالب موضوعی مشخص تعریف شده باشد.

وی با بیان اینکه پروژه‌هایی که در شهرداری اجرا می‌شود، می‌تواند پیوست رسانه‌ای داشته باشد، افزود: موضوع پیوست رسانه‌ای ضمن به‌روزرسانی آن به‌طور مرتب باید در راستای حفظ استقلال و حمایت رسانه‌ها قرار گیرد.

خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و روزنامه جام‌جم ادامه داد: مجموعه مدیریت شهری همچنین می‌تواند حمایت از رسانه‌ها را در قالب ایجاد تسهیلات تعریف کند یعنی رسانه‌ها در قالب ارائه خدمات رسانه‌ای خود بتوانند از امکانات و خدماتی که شهرداری ارائه می‌دهد به خوبی استفاده کنند.

راهداری گفت: برگزاری این جلسات در صورتی‌که ادامه پیدا کند و در آن به صورت موضوعی به مباحث مورد نظر پرداخته شود، به‌طور قطع نتیجه‌بخش خواهد بود، همچنین کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز می‌تواند از کمک رسانه‌ها برای بررسی و پرداختن به موضوعات فرهنگی و معضلات اجتماعی همچون مهاجرت استفاده کند.

رسانه باید وارد فضای دیجیتال شود

رضا صالحی‌پژوه، مدیر مسئول نشریه قاف قلم در این نشست با بیان اینکه رسانه باید وارد فضای دیجیتال شود، گفت: رسانه‌ها باید بتوانند از ابزارهای ارتباطی فضای مجازی به درستی استفاده کنند که نخستین مزیت آن ایجاد فضای رقابتی است، مزیت دوم کاهش هزینه‌های چاپ و نشر و سومین مزیت بهبود تجربه مشتری است و وقتی مخاطب احساس کند از این ارتباط تجربه خوبی به‌دست آورده است، به‌طور مداوم مشتری رسانه خواهد شد که این موضوع به اقتصاد و اعتبار رسانه کمک شایانی خواهد کرد.

وی افزود: دیجیتالی‌شدن رسانه یک تغییر نیست بلکه یک نسل است و رسانه نیز یک ابزار است و پیام و محتوای آن باید گریدبندی شده و کیفیت آن مورد سنجش قرار گیرد.

صالحی ادامه داد: مدیران رسانه‌ها باید به ارتقای مدل ارتباطی خود که منجر به ارتقای کیفی محصولات رسانه‌ای می‌شود، بپردازند، همچنین نقدهای ما در رسانه باید اثرگذار باشد، از این رو نقدهای حرفه‌ای یا تکنیکال که به بررسی فرایندها و رویدادها می‌پردازد، ارزشمند است و نباید در کنار نقدهای غیرحرفه‌ ای قرار گیرد.

رسانه‌های داخلی و محلی به حمایت معنوی نیاز دارند

فاطمه شفیعی، سرپرست روزنامه شرق در اصفهان گفت: حمایت از رسانه‌ها تنها نباید به صورت مادی باشد، بلکه در شرایط فعلی رسانه‌ها نیاز بیشتری به حمایت معنوی دارند، از این‌رو برگزاری نشست‌های تخصصی و کلاس‌های حرفه‌ای برای آموزش گزارش‌نویسی و شیوه صحیح روایت‌ گری می‌تواند ازجمله حمایت‌های معنوی برای رسانه و اصحاب فرهیخته آن باشد.

وی افزود: درواقع حمایتی که می‌توان در حال حاضر از رسانه داشت، شناساندن ارزش‌های خبری و آموزش سواد رسانه در ادارات و به مدیران روابط عمومی و خبرنگاران است.

شفیعی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی و در تمام دنیا اولویت با رسانه و اطلاع‌رسانی است، گفت: بیشتر سیاست‌گذاری‌ها در جهان بر مبنای رسانه انجام می‌شود و بیشتر امور ابتدا از کانال رسانه عبور می‌کند، همچنین بسیاری از واکنش‌های مردم به مباحث مختلف زیست‌محیطی و اجتماعی از طریق کسب اطلاعاتی است که از رسانه‌ها منعکس می‌شود.

به گزارش ایمنا، در نشست هم‌اندیشی مدیران رسانه‌های اصفهان با اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر این کلان‌شهر که با حضور مدیران رسانه‌ها و اعضای این کمیسیون تشکیل شد، مدیران و خبرنگاران حاضر در جمع نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کرده و برای رفع مشکلات موجود و شکل‌گیری تعاملات بیشتر رسانه‌ها با مدیریت شهری و سایر دستگاه‌ها به بحث و بررسی موضوعات مختلف در این زمینه پرداختند.

کد خبر 747903

دیگر خبرها

  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم (ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه‌ای انجام می‌شود
  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • پیوست فرهنگی برای پیشرفت شهری در سمنان تدوین شود