Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس آنلاین نگاهی دارد به تیترهای صفحه اول روزنامه های جهان در روز سه شنبه اول مارچ ۲۰۲۲ (دهم اسفند ماه ۱۴۰۰)

واشینگتن پست

روزنامه واشینگتن پست در اقدامی که نمونه آن را در این روزنامه کمتر دیده بودیم، حدود ۹۰ درصد صفحه نخست خود را به آخرین اخبار جنگ روسیه و اوکراین اختصاص داده است. این روزنامه علاوه بر بررسی تاثیرات اقتصادی تحریم های غرب بر روسیه، در مقاله ای به کنار گذاشتن درگیری های گذشته میان کشورهای اروپای شرقی می پردازد که نمونه آن را پذیرش راحت پناهجویان از اوکراین دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشینگتن پست همچنین گزارش جدید بخش آب و هوای سازمان ملل را منتشر کرده که جدی ترین هشدار خود در مورد خطرات بزرگ پیش روی انسان به خاطر گرمایش زمین را داده اند.

ایزوِستیا

روزنامه ایزوستیا چاپ روسیه مانند تقریبا تمامی دیگر روزنامه های این کشور، گزارش اصلی صفحه نخست خود را به مذاکرات میان مقامات روس و اوکراین برای دستیابی احتمالی به صلح اختصاص داده است. این روزنامه تیتر ساده «دیدار و پیشنهادات» را برای مطلب خود انتخاب کرده و نتایج گفتگوهای دو طرف را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد. ایزوستیا همچنین با وجود اعمال تحریم برای پروازهای روس در بیشتر نقاط قاره اروپا، می گوید ناوگان حمل و نقل هوایی این کشور نگرانی خاصی از این بابت ندارد.

ژاپن تایمز

روزنامه ژاپن تایمز در گزارشی به تصمیمات این کشور در خصوص تحریم روسیه پرداخته است. این روزنامه می گوید بر خلاف زمان تصاحب کریمه توسط روسیه، این بار با حمله این کشور به اوکراین، ژاپن در ۱۴ شکل مختلف به تحریم روسیه خواهد پرداخت. ژاپن تایمز همچنین به تغییر رویکرد بسیار جدی آلمان در خصوص سیاست خارجی این کشور بعد از حمله اخیر روسیه نگاهی انداخته است.

جروزالم پست

روزنامه جروزالم پست چاپ اسرائیل از قول یائیر لاپید وزیر امور خارجه اسرائیل می نویسد که این رژیم قصد دارد یکی از کشورهایی باشد که در سازمان ملل روسیه را محکوم کند. این اتفاق در حالی می افتد که تا پیش از شروع حمله روسیه به اوکراین، مشخص نبود که اسرائیل چه موضعی در این خصوص خواهد گرفت اما اکنون این رژیم موضع کنار غرب ایستادن و مقابله با روسیه را انتخاب کرده است. این روزنامه همچنین در گزارشی به تغییر رویکرد جنگ ها در قرن بیست و یکم و کمتر شدن نبردهای تن به تن میان تانک ها و جنگنده ها می پردازد.

نیویورک تایمز

روزنامه نیویورک تایمز در گزارش خود از جنگ روسیه و اوکراین، به موشک باران شهر خارکیف (دومین شهر بزرگ اوکراین) توسط روسیه نگاهی انداخته است. این روزنامه همچنین بر خلاف نظر مقامات روسی، ضربه تحریم های غرب علیه روسیه را بیشتر از آنچه تصور می شود می داند. نیویورک تایمز همچنین در گزارشی که مربوط به حدود ۱۲۰ هزار افغان خارج شده از افغانستان در زمان به دست گرفتن قدرت توسط طالبان می شود، به چیزهای مهمی که آن ها نتوانسته اند همراه خود بیاورند و این افراد را بسیار غمگین کرده پرداخته است.

پایونیر

روزنامه پایونیر چاپ هند در گزارشی به حضور چهار وزیر دولت این کشور در کشورهای همسایه اوکراین برای از نزدیک دنبال کردن خارج شدن اتباع هندی از اوکراین خبر می دهد. این روزنامه همچنین به ادامه اتخاذ سیاست محافظه کارانه هند در مقابل روسیه حتی با وجود حمله این کشور به اوکراین پرداخته و می گوید هند از رای دادن به برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل علیه روسیه خودداری کرده است. پایونیر همچنین به رشد ۹/۸ درصدی اقتصاد روسیه در سال ۲۲/۲۰۲۱ پرداخته که سه دهم درصد کمتر از مقدار پیش بینی شده بوده است.

فایننشیال تایمز

روزنامه فایننشیال تایمز در گزارش اصلی صفحه نخست خود به ادامه حملات ارتش روسیه علیه شهر خارکیف در اوکراین پرداخته است. این روزنامه می گوید نشست مقامات روسیه و اوکراین برای رسیدن به صلح موفقیت آمیز نبوده و به همین دلیل امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به انتقاد شدید از پوتین پرداخته است. فایننشیال تایمز از کاهش ۲۰ درصدی قدرت روبل در مقابل دلار نیز نوشته و می گوید شرکت های بزرگ سرمایه گذاری نفت و گاز از جمله شِل اعلام کرده اند که سرمایه گذاری جدید در روسیه را کنار خواهند گداشت.

گلوبال تایمز

روزنامه گلوبال تایمز چاپ چین در گزارشی، احتمال رسیدن به پیشرفت چشمگیر در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین را پایین دانسته است. این روزنامه همچنین در مقاله ای معتقد است که آمریکا از مسئولیت خود در رسیدن وضعیت روسیه و اوکراین به بحران کنونی شانه خالی می کند. گلوبال تایمز همچنین مقاله ای در مورد بدتر شدن اوضاع حقوق بشری در ایالات متحده به چاپ رسانده و در گزارش دیگری مربوط به آمریکا، از قول مقامات چینی تاکید کرده که این کشور برای تعمیر رابطه خود با آمریکا از قواعد اصلی خود صرف نظر نخواهد کرد.

یواس ای تودی

خبرنگار روزنامه یواس ای تودی در اوکراین در شهر لویو در غرب این کشور حضور دارد و جو این شهر تاریخی را ترکیبی از تلاش برای زنده ماندن از حمله روسیه و پیروزی عنوان می کند. این روزنامه همچنین در مقاله ای می گوید احتمال بروز جنگ و به وجود آمدن انبوهی از پناهجو در اروپا مدت هاست که توسط کارشناسان در این قاره پیش بینی شده بوده است و نباید از آن تعجب کرد. یواس ای تودی همچنین از آنچه از قول افرادی که از نزدیک با ولادیمر پوتین کار کرده اند نوشته، عدم ثبات رفتاری در رئیس جمهوری روسیه را یکی از نقاط ضعف اصلی او عنوان کرده است.

نشنال پست

روزنامه نشنال پست چاپ کانادا در گزارشی به تصمیمات اتخاذ شده توسط دولت این کشور در تحریم روسیه پرداخته است. این روزنامه می گوید کانادا که یکی از مشتریان ثابت واردات نفت از روسیه بود دیگر از این کشور نفت خام وارد نخواهد کرد. دولت کانادا همچنین اعلام کرده محموله جدید مهمات و تسلیحات جنگی خود را به سمت اوکراین روانه کرده است. نشنال پست همچنین در گزارشی معتقد است سازمان ملل متحد بعد از فعالیت های اخیر دیپلماتیک صورت گرفته در این سازمان بر علیه روسیه، بعد از مدت ها دوباره صدا و جرئت خود را پیدا کرده است.

تهیه و تنظیم: امیرمحمد سلطانپور

*بازنشر مطالب دپارتمان ترجمه به منزله تأیید یا رد محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان قدس آنلاین منتشر می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: روزنامه های جهان تیترروزنامه ها روسیه اوکراین آمریکا روزنامه همچنین روسیه و اوکراین تایمز روزنامه سازمان ملل مقاله ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۹۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟

مقامات آمریکایی تصور می‌کنند کمک‌های جدید واشنگتن به اوکراین کمک خواهد کرد جلوی پیشروی روسیه طی ماه‌های آینده گرفته شود اما مشکلات دیگری بر سر راه کی‌یف وجود دارد و ایالات متحده از آن می‌خواهد به کمبود نیروهای اوکراینی رسیدگی کند و ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد زیرا بدون این موارد بعید است اوکراین تا سال ۲۰۲۵ بتواند حمله‌ای بزرگ انجام دهد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته لایحه کمک کنگره آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که با مخالفت سرسختانه جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا مواجه شده بود، به تصویب رسید.

روزنامه واشنگتن‌ پست در گزارشی می‌نویسد: «همزمان با اینکه محموله‌های اولیه تسلیحات از جمله گلوله‌های توپخانه، موشک‌های دفاع هوایی و خودروهای زرهی به اوکراین می‌رسند، مقامات آمریکایی انتظار دارند این تسلیحات جدید، زمان را برای کی‌یف بخرد تا ارتش و دفاع میدان نبرد را پیش از حمله احتمالی روسیه تقویت کند.»

یکی از مقامات دفاعی آمریکا بدون آنکه نامش افشا شود، گفت: «کمک‌های آمریکا به اوکراینی فرصتی می‌دهد تا با حملات مداوم روسیه چه در خط مقدم و چه در آسمان بهتر مقابله کند و با تاثیرگذاری بیشتری از سربازان و هم‌چنین غیرنظامیان دفاع کند. اما زمان ارزشمند است و نباید هدر شود.»

روزنامه واشنگتن پست تاکید می‌کند: «پس از ۲ سال از جنگ اوکراین، نیروهای این کشور شتاب اولیه‌ای را که در میدان نبرد داشتند، از دست داده‌اند. اکثر مقامات آمریکایی طی مصاحبه‌هایی گفته‌اند که زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) جهت بازپس‌گیری ۲۰ درصد از کشورش – که در حال حاضر تحت کنترل روسیه است –هیچ مسیر نظامی مشخصی ندارد.»

«راب لی» تفنگدار سابق نیروی دریایی آمریکا که اکنون در موسسه تحقیقات سیاست خارجی مشغول به کار است و جنگ اوکراین را از نزدیک رصد می‌کند، گفت: «وضعیت نیروهای میدان نبرد اوکراین مشکل جدی است. اگر این مسئله حل‌وفصل نشود، بسته آمریکا کمکی به اوکراین نخواهد کرد.»

کی‌یف هنوز اعلام نکرده است که در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ به چه تعداد نیرو نیاز خواهد داشت. فرمانده ارشد سابق اوکراین که در ماه فوریه توسط رئیس‌جمهور زلنسکی کنار گذاشته شد، می‌گفت که حدودا «نیم میلیون نیرو» نیاز خواهد بود اما جانشین او می‌گوید که تعداد نیروهایی که اوکراین نیاز دارد، «کم‌تر» است.

روزنامه واشنگتن پست با اشاره به همین موضوع می‌نویسد: «کمبود نیروهای اوکراین بر چالش‌های سیاسی که دولت زلنسکی با آنها مواجه است، تاکید می‌کند. مسئله استقرار و بسیج نیروها از جمله مسائلی هستند که زلنسکی برای دور نگه داشتن روسیه و هم‌چنین حفظ اتحاد ملی اوکراین آن هم پس از ۲ سال جنگ و خونریزی باید به آن رسیدگی کند.»

حفر گور برای نیروهای کشته شده ارتش اوکراین

این روزنامه علاوه بر کمبود نیروها که آمریکا از اوکراین می‌خواهد تا آن را بهبود ببخشد، به نقل از مقامات آمریکایی مسئله دیگری را برجسته می‌کند.

واشنگتن پست می‌نویسد: «مقامات آمریکایی نیاز می‌بینند که دفاع فیزیکی اوکراین پیش از حمله احتمالی روسیه بهبود پیدا کند. نیروهای اوکراینی سال گذشته را به حفر، ایجاد موانع و مین‌گذاری گذراندند اما مقامات آمریکایی معتقدند باید اقدامات بیشتری در این راستا انجام شود. آنها امیدوارند مین‌های ضد تانک و ضد نفر که در بسته تسلیحاتی روزهای اخیر اعلام شد، کمک حال اوکراینی‌ها باشد.»

دولت «جو بایدن» با توجه به کمک‌هایی که ارائه کرده است، از اوکراین دستاورد نظامی می‌خواهد اما در عین حال می‌داند که کمبود نیروهای این کشور جنگ‌زده اروپایی مسئله حائز اهمیتی است، از این رو واشنگتن به کی‌یف می‌گوید که «هم نیروهایش و هم ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صفحه نخست روزنامه‌های قم سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • صفحه نخست روزنامه‌های سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه‌- سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه ها‌ی سه شنبه ۱۱اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه‌ها - سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت
  • عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت
  • روزنامه‌های اقتصادی دو‎شنبه ۱۰ اردیبهشت
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟