Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه گفت: ایده کارشناس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در فهرست طرح‌های برگزیده قرار گرفت. 

عباس سیوندی پور بیان کرد: بر اساس اعلام دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در راستای تقویت ارتباط دانشگاه‌ها با بخش‌های مختلف جامعه و صنعت و در راستای بهره‌گیری از ظرفیت فرهیختگان جامعه در ارائه ایده‌ها و راهکارهای نو در برقراری ارتباط مؤثر میان دانشگاه و جامعه، سومین رویداد ایده‌های برتر باهدف شناسایی و تقدیر از ایده‌ها و الگوهای نوین در توسعه و تسهیل ارتباط دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری با جامعه و صنعت برگزار گردید و طرح پیشنهادی مهندس محمدعلی شفیع‌آبادی کارشناس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، با عنوان «طراحی شبکه اجتماعی و سامانه جامع ارتباط صنعت با دانشگاه» در میان فهرست طرح‌های برگـزیده و برتر این رویداد قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه در ادامه بیان کرد: گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، همواره به دنبال راهکارهای جدید در افزایش همکاری‌ها با صنایع ملی و استانی در راستای رفع نیازهای این صنایع می‌باشد و استفاده از ایده‌های مطرح‌شده در این رویداد می‌تواند کمک شایانی به این موضوع نماید. 
شفیع‌آبادی در تشریح طرح مذکور اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی صنایع، عدم وجود بستر مناسب جهت تعامل سریع و به‌موقع با متخصصان دانشگاهی است و اولین دستاورد مهم طرح پیشنهادی، ارتباط صنایع با متخصصان دانشگاهی و دریافت مشاوره از آن‌ها در زمینه‌های مختلف می‌باشد. به‌عبارت‌دیگر در بسیاری از مواقع، مدیران و کارشناسان صنایع در مواجه با مشکلات به دنبال فردی متخصص جهت دریافت مشاوره هستند. 
وی افزود: در طرح پیشنهادی با در نظر گرفتن یک شبکه اجتماعی قابلیت تعامل و دریافت مشاوره به‌صورت مستقیم از صاحب‌نظران در آن حوزه فراهم می‌گردد؛ و تصریح کرد: مدیران صنایع پس از دریافت مشاوره‌های لازم، می‌توانند یک پژوهشگر را برای پروژه خود انتخاب کرده و همچنین تمامی مراحل از ثبت پروژه، انتخاب پژوهشگر و پرداخت‌ها در این سامانه انجام‌شده و از اتلاف وقت جلوگیری خواهد شد. 
شفیع‌آبادی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تمامی عملکردهای پژوهشگران دانشگاهی در این سامانه ثبت می‌گردد، مدیران صنایع بادید بهتری می‌توانند پژوهشگر موردنظر را انتخاب نمایند. همچنین در بسیاری از مواقع، شرکت‌ها و صنایع، خدمات و محصولاتی را ارائه می‌کنند که ازلحاظ کیفیت با محصولات و خدمات شرکت‌های بزرگ قابل‌رقابت هستند، اما با توجه به بودجه محدود، توانایی معرفی آن محصول و یا خدمت را در سطح وسیع ندارند که در طرح پیشنهاد شده، این امکان برای آن‌های فراهم خواهد شد. 
گفتنی است کتاب سومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت، به همت دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشرشده است. 
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان کارآفرینی استانی علمی و آموزشی جامعه و صنعت دریافت مشاوره ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۹۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مسئول بسیج جامعه زنان گیلان گفت: دوره جامع کنشگر - کارشناس جمعیت با عنوان «خاکریز امنیت ۸» با حضور ۲۲۰ نفر از بانوان توانمنداستان گیلان برگزار شد.

طاهره عاشوریان با اشاره به اهمیت موضوع جمعیت در گیلان به عنوان استانی که درگیر پیری جمعیت است، افزود: دوره جامعه کنشگر_ کارشناس جمعیت با حضور خواهران فعال حوزه تخصصی جمعیت و خانواده در استان برگزار شده است.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان گفت: دراین دوره ابعاد علمی، فرهنگی، اجتماعی، پزشکی، دینی، تربیتی، روانشناختی، اقتصادی، امنیتی، سیاسی و راهکار‌های حوزه جمعیت بررسی شد.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌ها و دغدغه‌های مهم در حوزه جمعیت، توجه جدی و برنامه ریزی دقیق و نهادینه کردن درجامعه است، افزود: مقوله جمعیت از مباحث مهم اجتماعی و اقتصادی در جامعه است و کنشگران این حوزه باید برای تبیین مسئله جمعیت فعالانه ورود کرد و با آگاهی بخشی عمومی در این حوزه اهتمام جدی داشته باشند.

به گفته عاشوریان سازمان بسیج جامعه زنان گیلان دوره تربیت جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت با حضور اساتید شورای راهبردی حوزه علمیه قم و تهران برگزار شده است، افزود: این دوره با همکاری اداره کل خانواده و جمعیت استانداری، فرهنگ و ارشاد اسلامی و جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب گیلان با حضور ۲۲۰ نفر از خواهران علاقه‌مند و توانمند برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • باران میهمان ارتفاعات جنوبی کرمان می‌شود
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان