Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@09:41:38 GMT

تزریق نخستین واکسن ایرانی اُمیکرون به ۲۱۰ داوطلب

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۸۹۴۰۸

تزریق نخستین واکسن ایرانی اُمیکرون به ۲۱۰ داوطلب

آفتاب‌‌نیوز :

تست انسانی و مطالعه بالینی نخستین واکسن ایرانی اختصاصی سویه امیکرون در دو محل هتل ارم و فرهنگسرای اشراق انجام شد، در این مطالعه که از دو روز پیش آغاز شده، واکسن کوویران برکت پلاس به ۲۱۰ داوطلب که دز اول و دوم خود را یکی از دو واکسن برکت وسینوفارم زده بودند، تزریق می‌شود.

مینو محرز، مسئول کارآزمایی بالینی واکسن بر کت در حاشیه تزریق واکسن به داوطلبان در هتل ارم امروز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران گفت: دراین مطالعه به سه گروه ۷۰ نفره واکسن تزریق خواهد شد و در این مطالعات واکسن‌نما نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: به ۱۴۰ نفر از کسانی که دو دز اول خود را برکت یا سینوفارم زده باشند، واکسن برکت پلاس و به ۷۰ نفر نیز واکسن برکت تزریق خواهد شد.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: از تمام این داوطلبان پیش از تزریق آزمایش‌های لازم گرفته می‌شود و دوهفته پس از تزریق واکسن نیز در مطالعه مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

محرز افزود: به محض آماده شدن نتایج، مستندات را به وزارت بهداشت ارسال خواهیم کرد تا هرچه سریع‌تر بتوانیم این واکسن امن و مؤثر رابه دست عموم مردم برسانیم.

حسن جلیلی مدیرعامل کارخانه شفافارمد نیز درحاشیه این برنامه گفت: اغلب واکسن ساز‌های بزرگ دنیا هم مشغول به‌روزرسانی و انجام مطالعه بالینی واکسن‌های ویژه اومیکرون خود هستند و مجموعه شفافارمد هم مانند قبل، پیشتازانه و تنها یکماه پس از شناسایی سویه اومیکرون درکشور، موفق شد نخستین واکسن ایرانی ویژه این سویه را ساخته و مراحل تست حیوانی را با موفقیت ۱۰۰ درصدی پشت‌سر بگذارد.

وی افزود: تزریق به ۲۱۰ داوطلب از دو روز گذشته آغاز شده و طی همین روز‌ها پایان می‌یابد تا پس از دو هفته نتایج به وزارت بهداشت ارسال شود.

مدیرعامل کارخانه تولید واکسن برکت تاکید کرد: تولید انبوه این واکسن جدید در کارخانه شفافارمد آغاز شده تا به محض صدور مجوز اضطراری، دراختیار وزارت بهداشت قرار بگیرد و درحجم بالا به دست مردم برسد.

داوطلبانی که دو دز قبلی خود را واکسن سینوفارم زده‌اند همچنان می‌توانند ازطریق تماس با سامانه ۴۰۳۰ برای حضور در مطالعات بالینی کوویران برکت‌پلاس ثبت‌نام کنند.

حسن جلیلی مدیرعامل شرکت شفا فارمد، تولید کننده واکسن کووایران برکت پیشتر اعلام کرد: روز هفتم اسفند ماه وزارت بهداشت کد اخلاق برای مطالعه بالینی دز سوم واکسن اختصاصی امیکرون برکت را صادر کرد. شرکت شفا تاکنون حدود ۶۰ میلیون دز واکسن کووایران برکت تولید کرده است.

واکسن کووایران برکت، اولین واکسن کووید-۱۹ ساخت متخصصان کشورمان است که توسط گروه صنعتی شفافارمد، از شرکت‌های وابسته به گروه دارویی برکت تولید شده است.

برای تولید واکسن کوو ایران برکت از روش واکسن سازی مبتنی بر یک ویروس غیرفعال استفاده شده و فاصله دز اول تا دوم آن ۲۸ روز تعیین شده است. اکنون این واکسن در مراکز بهداشتی به عنوان واکسن مقابله با بیماری کرونا تزریق می‌شود.

فاز مطالعات بالینی واکسن کووایران برکت روی ۱۲ تا ۱۸ ساله‌ها آذر ماه سال جاری با دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو، آغاز شد. همچنین این واکسن در آخرین ارزیابی سازمان جهانی بهداشت در فرآیند ثبت جهانی قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسن ایرانی امیکرون ویروس کرونا واکسن کووایران برکت وزارت بهداشت واکسن برکت آغاز شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۹۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان