Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک‌ تحقیق نشان می دهد سیاه‌پوستان و بومیان در کانادا بیشتر از دیگران به پلیس این کشور بی اعتماد هستند.

خبرگزاری میزان - بیش از هفت سال از دستگیری یک مرد بومی اهل منطقه رجینا در کانادا توسط پلیس این کشور که با اعمال زور بیش از حد همراه بوده، می‌گذرد.

در ۱۰ دسامبر ۲۰۱۴، سایمون موکاسین از سوی افسران سرویس پلیس رجینا (RPS)، هنگامی که در خیابان راه می‌رفت متوقف شد؛ او چیزی را که نژادپرستی سیستماتیک می‌نامد تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «گلوبال نیوز»، افسران پلیس کانادا در جست وجوی یک مظنون به سرقت بودند و با وجود اینکه مکاسین گفت که با مشخصات فرد مظنون مطابقت نداشته، به هر حال بازداشت شد.

مکاسین، می گوید «به بهانه‌های واهی متوقف شدم؛ قلبم تند تند می‌زد، نمی‌دانستم چه اتفاقی می‌افتد، چرا که قبلاً برای من چنین اتفاقی نیفتاده بود.»

وی جزییات این حادثه را به کمیسیون شکایات عمومی و همچنین شکایت حقوق بشر علیه خدمات پلیس رجینا ارسال کرد.

چهار سال پس از این حادثه، موکاسین با اشاره به صدمات وارده در نتیجه بازداشت و اعمال زور به کار رفته علیه او، رسماً از طرف RPS از او عذرخواهی شد.

تا به امروز، او هنوز احساس می‌کند که هیچ اعتمادی به سیستم پلیس کانادا ندارد؛ و او در این حس تنها نیست.

بر اساس داده‌های اخیر اداره آمار کانادا، سیاه‌پوستان و بومیان دو برابر بیشتر از دیگران گزارش می‌دهند که به پلیس این کشور اعتماد کمی دارند یا اصلاً اعتماد ندارند.

بیشتر بخوانید: تاریخ استفاده از زور علیه بومیان و معترضان توسط پلیس کانادا آتش سوزی‌ها بلای جان بومیان کانادا

این داده‌ها برای بسیاری تعجب آور نیست؛ کارشناسی از دانشگاه رجینا که محققی در این زمینه است، می گوید که این داده‌ها برای او خبر تازه‌ای نبوده است.

تایوو افولابی، می گوید «این اشاره به متهم کردن یک افسر نیست؛ این سیستمی است که اینجا وجود دارد؛ ما در مورد آن صحبت می‌کنیم.»

به گفته وی، «تا زمانی که این سیستم بر اساس استعمار تبعیض و نژادپرستی به رشد خود ادامه دهد، چیزی تغییر نخواهد کرد.»

نگاهی به داده‌های اخیر StatsCan در مورد پذیرش و گوش دادن به ریشه‌های این موضوع است که چرا برای سیاه‌پوستان و مردم بومی کانادا اعتماد چندانی به پلیس این کشور وجود ندارد.

یک کارشناس در این رابطه، می گوید «اولین خدمات پلیس (از نظر تاریخی) برای جمع آوری بردگان فراری بود؛ جوامع بومی می‌دانند که اولین افرادی که فرزندانشان را ربوده و به مدارس شبانه روزی منتقل کردند، پلیس بودند؛ این بخشی از تاریخ استعماری ما است.»

انتهای پیام/

برچسب ها: کانادا جاستین ترودو حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کانادا کانادا جاستین ترودو حقوق بشر پلیس این کشور سیاه پوستان پلیس کانادا داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۰۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نمی‌توانم نفس بکشم» ٢ در خیابان‌های آمریکا

‌«نمی‌توانم نفس بکشم» این آخرین جملات فرانک تایسون آمریکایی بود که با خشونت ماموران پلیس اوهایو و استفاده یکی از آنها از روش زانو روی گردن جان داد.

انتشار فیلم دوربین‌های چسبیده به بدن ماموران اداره پلیس کانتون در ایالت اوهایو درباره دستگیر کردن یک سیاه پوست، بار دیگر خاطره خشونت نژادپرستانه پلیس آمریکا علیه جورج فلوید را زنده کرد.

در این فیلم که مربوط به درگیری مرگبار هجدهم آوریل (۳۰ فروردین) است، لحظات درگیری پلیس با فرانک تایسون ۵۳ ساله را نشان می‌دهد.

انتشار این فیلم و سخنان آخر تایسون قبل از مرگش زیر دست پلیس آمریکا، خاطرات قتل جورج فلوید در تاریخ ۲۵ ماه می ۲۰۲۰ را زنده کرد.

در این فیلم ۳۶ دقیقه‌ای دیده می‌شود که ماموران پلیس شهر کانتون، از صحنه تصادف یک خودرو با تیر برق دیدن می‌کنند. یکی از رهگذران، به پلیس می‌گوید که راننده داخل یک مغازه مشروب فروشی است.

به محض ورود ماموران پلیس و برخورد آنها با تایسون، زد و خورد بین آنها شروع می‌شود. حین این درگیری، این شهروند سیاه پوست به دیگر حضار فریاد می‌زند که «آن‌ها می‌خواهند مرا بکشند» و همچنین می‌گوید «به کلانتر خبر بدهید».

ماموران پلیس به زور این سیاه پوست آمریکایی را به زمین می‌اندازند و همزمان یکی از ماموران، تکنیک مرگبار گذاشتن زانو پشت گردن را اجرا می‌کند.

تایسون در آخرین جملاتی که قبل از بیهوش شدن به زبان می‌آورد، چند بار می‌گوید که «من نمی‌توانم نفش بکشم»، اما مامور پلیس جواب می‌دهد که «حال تو خوب است».

پس از این درگیری، دیگر صدایی از تایسون شنیده نمی‌شود و ماموران پلیس بی توجه به او در حال صحبت با افراد حاضر در فروشگاه می‌شوند.

تایسون ۶ دقیقه بدون حرکت روی زمین افتاده است تا در نهایت ماموران پلیس به سراغش می‌روند و یکی از آنها خطاب به همکارش می‌گوید: «حالش خوبه؟ نبضش می‌زند؟»

گفته می‌شود که تایسون پس از انتقال به بیمارستان، جان می‌دهد، اما «رویترز» در گزارش خود می‌گوید که «نمی‌تواند این موضوع را تایید کند».

مقام‌های آمریکا هنوز توضیح رسمی درباره علت مرگ این شهروند سیاه پوست ارائه نداده‌اند.

اداره پلیس کانتون نام دو مامور پلیس درگیر در این ماجرای مرگبار را منتشر کرد. به گفته این اداره، «بو اشونگ» و «کامدن بورچ» در این ماجرا دست داشتند و هر دو به مرخصی فرستاده شدند تا تحقیقات در این باره انجام گیرد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • «نمی‌توانم نفس بکشم» ٢ در خیابان‌های آمریکا
  • مرگ یک سیاهپوست دیگر در حین بازداشت توسط پلیس آمریکا
  •  مرگ یک سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس اوهایو
  • فیلم/ حمایت سیاه‌پوستان آمریکا از اعتراضات ضدصهیونیستی
  • حمایت سیاه پوستان آمریکا از اعتراضات ضد صهیونیستی
  • اعتراضات بی سابقه دانشگاه های آمریکا در حمایت از غزه و محکومیت اسرائیل+ فیلم و عکس/ اعتراضات به کانادا و اروپا رسید
  • تظاهرات‌های دانشجویی ضداسرائیلی به دانشگاه‌های کانادا رسید
  • ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • سال ۱۹۰۰؛ پرتره‌های صمیمی از بومیان آلاسکا (عکس)
  • ادامه تحصن‌ در ۴۰دانشگاه‌ آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه