Web Analytics Made Easy - Statcounter

غفاری گفت: پرداخت حدود 7 هزار میلیارد تومان مطالبه دانشگاه‌ها تا پایان سال مقدور نیست اما سعی می‌کنیم از این میزان بدهی، بخشی را پرداخت کنیم تا مشکلی ایجاد نشود.

شهرام غفاری مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار رفاهی خبرگزاری برنا، درباره مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی از این سازمان، اظهار کرد: مطالبه دانشگاه‌های علوم پزشکی از سازمان تامین اجتماعی حدود 7 هزار میلیارد تومان است که از تیرماه سال 1400 پرداخت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سازمان تامین اجتماعی در طول این مدت به دلیل کسری نقدینگی که داشته است نتوانسته مطالبات دانشگاه‌ها را پرداخت کند چراکه اولویت اول تامین اجتماعی پرداخت حقوق بازنشستگان و عیدی آن‌ها بوده است اما مدیران سازمان در تلاش هستند که هرچه سریعتر مطالبات دانشگاه‌ها نیز پرداخت شود.

غفاری تصریح کرد: پرداخت حدود 7 هزار میلیارد تومان مطالبه دانشگاه‌ها تا پایان سال مقدور نیست اما سعی می‌کنیم از این میزان بدهی، بخشی را پرداخت کنیم تا مشکلی ایجاد نشود.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا پرداخت مطالبات وزارت بهداشت در اولویت سازمان نبوده تا کرامت بیمه شدگان تحت الشعاع قرار نگیرد؟ بیان کرد: پرداخت مطالبات دانشگاه‌ها در اولویت سازمان تامین اجتماعی قرار دارد اما شرایط اقتصادی کشور بر میزان نقدینگی سازمان تامین اجتماعی تاثیر می‌گذارد چراکه درآمد سازمان از پول حق بیمه‌هایی است که بیمه شدگان پرداخت می‌کنند. وقتی چرخه اقتصادی کشور فعال باشد و کارفرمایان مطالبات سازمان را پرداخت کنند نقدینگی تامین اجتماعی نیز کفاف پرداختی‌ها را دارد و مشکلی نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: درحال حاضر سازمان غذا و دارو هزار و 500 میلیارد تومان از بابت تفاهم‌نامه‌های دارویی به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است، بیمارستان‌های مراکز دانشگاهی حدود 4 هزار میلیارد تومان به شرکت‌های دارویی تامین اجتماعی بدهی دارد، بیمه سلامت از بابت تفاهم‌نامه بیماران خاص مبلغی را باید به سازمان پرداخت کند.

غفاری اضافه کرد: اگر این طلب‌ها تامین اجتماعی نیز پرداخت شود سازمان نیز در پرداخت مطالبات خود با مشکل روبه رو نمی‌شود، خود دولت بیش از چند صد هزار میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکار است. اما متاسفانه همواره مطالبات وزارت بهداشت از تامین اجتماعی دیده می‌شود و اهالی رسانه نیز این موضوع را بزرگ می‌کنند.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، خاطرنشان کرد: اسناد الکترونیک داروخانه‌ها تا پایان دی ماه پرداخت شده و لیست بهمن ماه نیز در فرآیند پرداخت قرار گرفته است. اسناد کاغذی از شهریور ماه پرداخت نشده که مبلغ زیادی هم نیست حدود هزار میلیارد تومان است که تا چند هفته آتی مانده تا پایان سال پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درمان سازمان تامین اجتماعی علوم پزشکی تامین اجتماعی نقدینگی حقوق عیدی وزارت بهداشت شرایط اقتصادی درآمد پول سازمان غذا و دارو سلامت دولت رسانه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی حقوق بازنشستگان مطالبات وزارت بهداشت بازنشستگان تامین اجتماعی بیمه شدگان تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی هزار میلیارد تومان مطالبات دانشگاه ها پرداخت مطالبات تا پایان سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۰۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد

مدیرکل درآمد شهرداری قم گفت: بخشی از مطالبات دولتی شهرداری قم برای پرداخت از طریق اسناد خزانه کارسازی شد اما در نهایت با عدم همکاری بانک‌های عامل روبه‌رو شد.

محمد وحیدنیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به قوانین بودجه درباره پرداخت مطالبات ارگان‌های دولتی به شهرداری‌ها اظهار کرد: شهرداری قم با برخی دستگاه‌ها در موضوع اعداد و ارقام مطالبه شده به تفاهم رسید و اقداماتی را در دستور کار قرارداد.

وی با بیان اینکه ۶۰۰ میلیارد تومان در اواخر سال ۱۴۰۲ برای پرداخت از این طریق تفاهم انجام شد اما نتیجه بخش نبود، افزود: اطلاعات مورد نیاز در سامانه‌های حسابرسی کشوری ثبت شد اما همکاری مطلوبی از طریق بانک‌های عامل صورت نگرفت.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به اینکه بانک‌های عامل تهاتر بدهی‌های بانکی شهرداری قم و مطالبات شهرداری از دستگاه‌های دولتی را نپذیرفتند، تصریح کرد: مطابق قانون ۹ درآمد پایدار شهرداری‌ها که از سال ۱۴۰۲ ابلاغ شده قانون گذار صراحتاً اعلام می‌کند که دستگاه‌های اجرایی و مشمولین ماده خدمات کشوری، قانون محاسبات عمومی، ارگان‌های نظامی و انتظامی مکلف‌اند، هرگونه بهای خدمات تا پایان سال به شهرداری پرداخت کنند.

وحید نیا با تاکید بر اینکه عدم پرداخت به موقع بدهی مشمول جریمه ۲ درصدی خواهد شد، خاطرنشان کرد: ابلاغیه‌هایی از طرف خزانه داری کل کشور و بازرسی کل استان به ارگان‌های مدنظر ارسال شد تا در صورت وجود بدهی، دستگاه‌ها پرداخت کنند.

به گفته وی در حال حاضر شهرداری قم بیش از ۶,۰۰۰ میلیارد تومان از دستگاه‌های دولتی و عمومی مطالبه دارد که پرداخت این بدهی‌ها می‌تواند شرایط متفاوتی برای پیگیری امور شهری ایجاد کند.

کد خبر 748052

دیگر خبرها

  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!