Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال قرآنی با اشاره به قیاس مسابقات بین المللی قرآن در کشورمان با سایر مسابقات گفت: ما توانسته ایم طی دهه اخیر از حیث برنامه ریزی ، اجرا و مدیریت مسابقات بین المللی قرآن در جایگاه قابل توجهی قرار بگیریم.

محمدرضا پور معین فعال قرآنی در گفت وگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری برنا در خصوص برگزاری مسابقات بین المللی قرآن و تاثیرات آن در جامعه گفت: رویدادهای بین المللی در هر کشوری در سه محور جدی استوار است که در محور نخست در اقتدار، مدیریت، برنامه ریزی و توانمندی های درونی آن کشور و اعتبار جهانی اش است که رویکرد آن کشور را نشان می دهد بنابراین تعداد کشورها در مسابقات از اهمیت بسزایی برخوردار است که اعتبار ملی و بین المللی پدید می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در محور دوم هر کشوری که رویداد بین المللی از هر نوع اعم از ورزشی ، هنری ، مذهبی و ...را برگزار می کند نشان میدهد که آن کشور در هر رشته برگزاری ، حرفی برای گفتن دارد و باید خود را با افراد توانمند وارد رقابت ها کند؛ در خصوص مسابقات قرآنی هم اینچنین است و لذا شاهدیم که این مسابقات بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی از اعتبار ویژه ای برخوردار است چرا که در پیش از انقلاب چنین رویدادی در کشور برپا نمی شد.

این فعال قرآنی تصریح کرد: مسابقات در شاخه ها و رشته های مختلفی در کشور مان برگزار می شود و جمهوری اسلامی ایران در تمامی مسابقات بین المللی قرآن در کشورهای اسلامی از جایگاه والایی برخوردار بوده است؛ در مسابقات بین المللی قرآن در ایران نیز شاهد اعتبار بخشی مسابقه به دلیل حضور داوران، شرکت کنندگان و کارشناسان هستیم .

وی با اشاره به حضور فعال و کارشناسی خود در تمامی مسابقات بین المللی در کشورهای مختلف گفت: ما توانسته ایم طی دهه اخیر از حیث برنامه ریزی ، اجرا و مدیریت مسابقات بین المللی قرآن در جایگاه قابل توجهی قرار بگیریم البته دارای نقص هایی هستیم که می توانیم بهتر از قبل شویم.

پور معین تاکید کرد: طبق دیدگاه رهبر معظم انقلاب باید در همه زمینه ها اعم از اقتصاد، صنعت ، هنر و ...در منطقه جایگاه نخست را بدست آوریم و این موضوع در قرآن نیز صدق می کند .بنابراین باید با برنامه ریزی جایگاه مناسبی را در زمینه قرآنی داشته باشیم.

وی افزود: باید به عنوان الگو در شاخه ها و رشته های قرآنی شناخته شویم ؛ یعنی در حوزه چاپ قرآن، برنامه سازی قرآنی ، تولید محتوای آموزشی قرآنی و ..... رتبه نخست را بدست آوریم.

پور معین تصریح کرد: به عنوان نمونه اگر نمی توانیم درزمینه حفظ رتبه نخست را داشته باشیم باید ضمن تلاش بیشتر در سایر شاخه ها همانند کارهای هنری مرتبط با قرآن ، صحافی و .....جایگاه برتر را کسب کنیم.

وی تاکید کرد: صرفا نباید تمام هم و غم به برگزاری مسابقات و یا چنین رویدادی بسنده شود بلکه باید با برنامه ای منسجم در تمامی زمینه های مرتبط قرآنی رشد کنیم و به الگویی در جهان اسلام تبدیل شویم.

این فعال قرآنی با اشاره به سومین محور و تاثیر رویدادهای بین المللی به ویژه مسابقات بین المللی قرآن اشاره کرد و افزود: هر کشوری که یک رویداد بین المللی را برگزار می کند نشانگر امنیت بالای آن کشور است چرا که در صورت وجود امنیت و آرامش کامل ، کشورهای دیگر شرکت کنندگان خود را به رویداد رهسپارمی کنند بنابراین این موضوع نکته مهمی از حیث معرفی یک کشور محسوب می شود . 

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه مسابقات بین المللی قرآن در جمهوری اسلامی ایران در میان اهل فن و کارشناسان زبانزد است و باید به آن افتخار کنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا قرآن جامعه رقابت انقلاب جمهوری اسلامی ایران کشورهای اسلامی ایران کارشناسی رهبر معظم انقلاب صنعت رشد جهان اسلام امنیت و آرامش جمهوری اسلامی مسابقات قرآن مسابقات بین المللی قرآن مسابقات بین المللی قرآن برنامه ریزی فعال قرآنی آن کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۰۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام تقی زاده دبیر پویش طرح ملی زندگی با آیه ها و رییس سازمان دارالقرآن در نشستی که پیرامون بحث و بررسی طرح زندگی با آیه ها امروز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با حضور جامعه قرآنی و تمامی دستگاه های مشارکت کننده در مجمتع فرهنگی سرچشمه برگزار شد، گفت: زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف فرهنگی بود. نظر سنجی قبل از ماه مبارک انجام شد و بعد از آن نیز مجدد آن را تکرار کردیم تا اثر بخشی فعالیتهای انجام شده را دریابیم. در این عملیات تولیدات مکتوب، تولیدات فضای مجازی و فعالیتهای که در صدا و سیما شکل گرفت و اتفاقاتی که در زیر ساخت ها اتفاق افتاد و تبلیغات محیطی یکی دیگر از ارکانی بود که سعی کردیم در تصویر کردن بهتر این طرح از آن کمک بگیریم.

وی ادامه داد: در نامه ای که حجت الاسلام قمی بهمن ماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان به دفتر رهبر معظم انقلاب ارسال کردند نظر معظم له را برای اجرای چنین طرحی در ماه مبارک جویا شدند که پاسخ به این نامه رهبر انقلاب این چنین آمده است: «کار قرآنی در شمار مبارک ترین کارهای جهادی و اسلامی است مراقب باشید در نیمه راه رها نشود و پیگیری نکردن و برنامه ریزی نکردن آفت برنامه های شوق انگیز است.»همه فعالیتهای قرآنی را رهبری در راستای فهم و تدبر می بینند که در این زمینه حفظ قرآن تاثیرات خودش را دارد.

رییس سازمان دارالقرآن اظهار داشت: ما حفظ آیات موضوعی را به عنوان نقطه کلیدی مطرح کردیم که با نگاه کارشناسی به تمامی مراحل از تصحیح و جریان حفظ و عمل و قرآنی شدن را دنبال کرد. فلذا توجه ویژه ای به حفظ موضوعی داشتیم. ما با این نگاه هدف از طرح زندگی با آیه ها را گفتمان سازی و تببین معارف قرآنی نیاز جامعه در راستای فریضه جهاد تبیین با این طرح مورد توجه قرار دادیم.

تقی زاده ادامه داد: در ماه مبارک رمضان چهار سطح عملیاتی طراحی شد.گفتمان سازی زندگی با آیه ها از عنوان تا مفهوم اینکه قرآن به دنبال سامان بخشی زندگی است، به عنوان نخستین سطح برشمرده شد. همچنین شکل گیری هم افزایی بین جریان های مردمی و دستگاه ها با این تناسب که فعالیت خودمان تقویت میدان باشد. مخاطب محوری که معیار اصلی ما بوده در تفکیک مخاطبان با عنوان های مختلف بانوان و نوجوان در این طرح مورد توجه واقع شده است.

دبیر پویش طرح زندگی با آیه ها با اشاره به اینکه نظرسنجی قبل و بعداز فعالیتهای قرآنی ماه رمضان داده های خوبی میدهد، اظهار داشت: نظر سنجی با سنجش دو هزار نفر از استانها و تهران انجام شد در این نظر سنجی بالغ بر ۷۵ درصد حسرت حفظ نکردن قرآن را دارند. اکثر افراد در خانه از قرآن شخصی استفاده می کنند که با آمدن نظر سنجی دوم که روزهای آینده نتایجش مشخص می شود میتوان تحلیل های خوبی در این زمینه انجام داد.

کد خبر 6092100 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز