Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر مسعود یونسیان اپیدمیولوژیست درباره وضعیت کرونا در کشور گفت: علت اینکه تعداد زیادی از شهرهای قرمز از وضعیت قرمز کرونایی سریعا خارج شدند، پدیده و ویژگی خود این ویروس است. به طوری که در سایر مناطق دنیا هم سرعت افزایش موارد با اُمیکرون و بعد هم پایین آمدن موارد بیش از دلتا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همواره هم اعلام کرده بودیم که امیدواریم سرعت ابتلا همانطور که به سرعت بالا می‌رود، به سرعت هم کاهش یابد. بنابراین این اتفاق ناشی از رفتار ویروس کرونا با سویه اُمیکرون است.

ساب واریانت اُمیکرون با سرایت‌پذیری بیشتر

وی افزود: در حال حاضر روند بستری و ابتلای ناشی از اُمیکرون در کشور رو به کاهش است، اما نکته مهم این است که فعلا اطلاعات کافی نداریم. برخی کشورها ساب‌واریانتی با عنوان BA.۲ که به خانواده اُمیکرون تعلق دارد، را گزارش کرده‌اند. خود اُمیکرون چندین زیرگروه دارد که یکی از آن‌ها BA.۲ است که در برخی کشورها مشاهده شده است.  

یونسیان ادامه داد: گفته می‌شود که سرایت‌پذیری ساب واریانت BA.۲ مقداری بیش از خود اُمیکرون است و برخی کشورها نگرانند؛ چراکه ممکن است مجددا یک قله کوچکتری را تجربه کنند. نمی‌دانیم اکنون وضعیت این ساب‌واریانت در کشور چگونه است و آیا در کشورمان شیوع پیدا کرده است یا خیر. ساب‌واریانت BA.۲ در برخی کشورهای اروپایی جایگزین ویروس قبلی شده است، اما در آمریکا شیوع آن تا چهار الی پنج درصد رسید و سپس متوقف شد.

خطر بروز یک قله دیگر در پیک ششم؛ محدودیت‌ها را رها نکنیم

وی تاکید کرد: اگر ما رفتارمان را به طور ناگهانی تغییر داده و محدودیت‌ها را رها کنیم و در عین حال گونه BA.۲ در کشور شایع شود، ممکن است، مجددا یک قله دیگری داشته باشیم، اما احتمالش زیاد نیست.

گزارش مواردی از ابتلا به BA.۲ در کشور

یونسیان گفت: در حال حاضر تعداد معدودی مبتلا به ساب واریانت  BA.۲ در کشور گزارش شده است، اما اینکه چه نسبتی از مبتلایان به این گونه مبتلا شدند و آیا سرعت آن رو به افزایش است یا خیر، هنوز اطلاعات کافی نداریم، اما مواردی از ابتلا به این گونه در کشور داشته‌ایم.

یونسیان با بیان اینکه از قله پیک ششم از نظر بستری و مرگ گذر کردیم، اما از نظر مرگ‌ومیر تاخیر داریم و طی یکی دو هفته دیگر از قله آن عبور می‌کنیم، گفت: انتظار داریم که تعداد مرگ‌ها طی یک هفته دیگر کاهش یابد.  

چند توصیه نوروزی

وی با اشاره به نزدیکی تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ گفت: به نظر من مهمترین موضوع در تعطیلات نوروز و سفرهای نوروزی این است که اجازه استفاده از خودروها و وسایل حمل و نقل عمومی برون شهری فقط به افرادی که واکسن تزریق کرده‌اند یا تست منفی دارند، داده شود. سازمان‌های ناظر باید نظارت کافی در این زمینه داشته باشند. اگر این اتفاق رخ دهد، اقدامات آسان‌تر می‌شود. البته واکسن راه‌حل لازم است، اما کافی نیست و باید پروتکل‌ها هم رعایت شوند. امیدواریم که عید آرامی را با این اقدامات داشته باشیم.

کد خبر 661075 برچسب‌ها اميكرون كرونا در ايران پروتکل بهداشتی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اميكرون كرونا در ايران پروتکل بهداشتی ا میکرون یک قله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۰۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری ظهر چهارشنبه در آئین آغاز به کار بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه زنجان برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های امروز کشور، ناترازی در حوزه انرژی است، افزود: برای برون‌رفت از این موضوع باید سرعت سرمایه‌گذاری‌ها را با سرعت پیشرفت صنعت منطبق کنیم.

وی با بیان اینکه امروز نیاز مبرم به مدیریت انرژی داریم که اجرای قانون مانع‌زدایی از صنعت برق می‌تواند مسیر رسیدن به این مهم را هموارتر کند، اظهار کرد: معتقدیم با توجه به وجود منابع ارزشمند در حوزه بهینه‌سازی، مسؤولان و متولیان امر باید از این منابع به خوبی استفاده کنند.

رئیس انجمن مهندسان برق و الکترونیک کشور نیز در ادامه این کنفرانس با بیان اینکه برگزاری چنین کنفرانس‌هایی باعث شده است تا خروجی این رویداد علمی را در صنعت نیز شاهد باشیم، عنوان کرد: این کنفرانس تا به امروز به همت دانشگاهیان و فعالان حوزه صنعت برگزار شده و نتایج ارزشمندی را به دنبال داشته است.

حسین عسکریان ابیانه با اشاره به اینکه انجمن مهندسان برق و الکترونیک کشور با ۳۱۰۰ عضو در اواسط دهه هفتاد تشکیل شد، خاطرنشان کرد: با توجه به نتایج ارزشمندی که برگزاری این کنفرانس بین‌المللی داشته است، امیدواریم روند برگزاری آن به همت بدنه دانشگاهی و حوزه صنعت تداوم داشته باشد.

زنجان قطب برق و الکترونیک کشور است

پیام جوادی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان نیز از زنجان به عنوان قطب برق و الکترونیک کشور یاد کرد و گفت: در این کنفرانس مقاله به صورت حضوری طی ۱۵ نشست ارائه و چهار میزگرد تخصصی نیز به صورت پرسش و پاسخ با حضور مسئولان نشست‌ها با موضوعات انرژی‌های تجدید پذیر، اثر خودروهای الکتریکی در شبکه‌های توزیع، مدیریت ریسک سیستم‌های شبکه‌های توزیع و مدیریت مصرف هوشمند برگزار می‌شود.

گفتنی است، بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع برق به میزبانی شرکت توزیع برق زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است و بیش از ۱۰۰۰ نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی طی سه روز برگزاری این کنفرانس حضور خواهند داشت.

کد خبر 6094185

دیگر خبرها

  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • گفتگوی رهبران قطر و مصر پیرامون شرایط غزه
  • زلنسکی: روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات به ما بهره می‌برد