Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی از اجرای بیش از ۹۰۰ برنامه و فعالیت فرهنگی طی سال ۱۴۰۰ در این دانشگاه خبر داد.

عباس فنی اصل 11 اسفند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۳۶۷ برنامه طی سال ۱۴۰۰ در شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به تصویب رسیده و بیش از ۹۰۰ برنامه و فعالیت فرهنگی با رویکردهای فرهنگی، اجتماعی، علمی، ادبی، مهارتی، هنری، مذهبی، دانش افزایی، آزاداندیشی، بصیرت افزایی و مناسبتی در محورهای ده گانه قرآن و عترت و ترویج فرهنگ و ارزش های اسلامی، آموزش، ابتکار، خلاقیت و اشتغال، تبلیغات فرهنگی و اجتماعی، ارتقای مهارت و هنر، مشارکت، مسئولیت پذیری، نشاط اجتماعی، اخلاق حرفه ای در سازمان، سلامت و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و عفاف و حجاب اسلامی مستخرج از فصل پنجم سند اسلامی شدن دانشگاه ها اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری ۱۰ جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی در طول سالجاری، به فرآیند تصویب برنامه های فرهنگی در شورای فرهنگی و اجتماعی اشاره و تصریح کرد: این برنامه ها عملا به صورت الکترونیکی و بعد از بررسی در شورای مرکزی واحد درخواست کننده به دبیرخانه شورا ارسال می شود و پس از طی مراحل بررسی و کارشناسی در دبیرخانه این شورا، بررسی مقدماتی در حوزه مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و بررسی تکمیلی در معاونت فرهنگی و اجتماعی، جهت ارزیابی نهایی برنامه در شورای فرهنگی دانشگاه طرح می شود.  

دبیر شورای فرهنگی دانشگاه محقق اردبیلی افزود: ۱۴ حوزه مختلف شامل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج اساتید، پایگاه مقاومت، انجمن های علمی، نشریات دانشجویی، کانون های فرهنگی، هنری، ادبی و مذهبی، واحد قرآن و عترت (ع)، روابط عمومی، کمیته های فرهنگی دانشکده ها، امور بانوان، امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و تشکل های اسلامی در اجرای برنامه های فرهنگی دانشگاه مشارکت دارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: با توجه به برگزاری نشست های آزاداندیشی و گفتمان محور در سالجاری، تنوع برنامه ها و فعالیت های فرهنگی نسبت به سال گذشته حدود ۱۵ درصد افزایش داشته است.
دبیر هیات نظارت بر فعالیت های تشکل های اسلامی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به فعالیت تشکل های اسلامی دانشجویی در دانشگاه ادامه داد: حدود ۱۴ درصد از فعالیت های فرهنگی توسط این تشکل ها انجام شده است که در این راستا توسعه مناسب فعالیت تشکل های اسلامی دانشگاه در بستر فضای مجازی به افزایش محسوس مشارکت جامعه هدف در برنامه های مجازی تشکل های اسلامی منجر شده است.

فنی اصل با اشاره به فعالیت حدود ۶۰  انجمن علمی در دانشگاه، خاطرنشان کرد: ۴۲ درصد از برنامه های فرهنگی دانشگاه در این بخش اجرا شده است و انجمن های علمی با رویکرد اجرای فعالیت های تخصصی به ارائه و اجرای برنامه های علمی تخصصی در دانشکده ها می پردازند.

رئیس کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی با اشاره به انتشار ۴۶ نشریه دانشجویی طی سالجاری به انتشار مستمر نشریات الکترونیکی و صوتی دانشجویی در دانشگاه اشاره و رشد این نشریات را در دانشگاه ملموس دانست.
رئیس کمیته ناظر بر فعالیت کانون های فرهنگی هنری و ادبی ضمن اشاره به فعالیت ۲۶ کانون فرهنگی، هنری، ادبی، مذهبی و اجتماعی، از برگزاری مستمر دوره های مجازی مهارت آفرینی و اجرای مرحله دانشگاهی دهمین جشنواره ملی رویش در دانشگاه خبر داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به فعالیت مشاوران فرهنگی در کمیته های فرهنگی دانشکده ها، مشاوران انجمن های علمی دانشکده ها، ستاد بزرگداشت مناسبت های ملی و مذهبی دانشگاه، شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، اتاق فکر عفاف و حجاب و ستاد اقامه نماز دانشگاه، افزود: حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان فعال در عرصه فرهنگی دانشگاه ضمن پیشبرد اهداف معاونت فرهنگی و اجتماعی موجب شده است بخش اعظمی از فعالیت های فرهنگی در راستای توانمندسازی فرهنگی دانشگاه اجرا شود.

فنی اصل خاطرنشان کرد: در بخش دستاوردها و موفقیت ها نیز همه بخش های حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در جشنواره های فرهنگی برگزار شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شامل جشنواره بین المللی حرکت، ملی رویش و سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور حائز مقام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری منطقه اردبیل برنامه فرهنگی و هنری دانشگاه محقق اردبيلي فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دانشگاه محقق اردبیلی تشکل های اسلامی اشاره به فعالیت فرهنگی دانشگاه شورای فرهنگی دانشکده ها برنامه ها تشکل ها طی سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۱۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم

به گزارش خبرنگار مهر، ۱۳ روز بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی نمانده است و بر همین اساس، دور جدید پویش انتخاباتی خبرگزاری مهر تحت عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» مدتی است که آغاز به کار است.

‌در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم و از میان ١۶٧٩ نامزدی که به پویش خبرگزاری مهر پیوستند، ١۶ نفر در دور اول انتخابات راهی مجلس شورای اسلامی شدند و کار ۵ نفر دیگر به دور دوم کشیده شد. یکی از این ۵ نفر «غلامحسین رضوانی» بود.

«غلامحسین رضوانی» در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم در تاریخ ۱۳ اسفند ۱۴۰۲، در لیست «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» با اسم اختصاری «شانا» قرار داشت اما در نهایت با کسب ۱۵۸۲۱۶ رأی در جایگاه ۴۶ قرار گرفت و راهی دور دوم شد. آنچه در ادامه می‌آید بخشی از پیشینه کاری و مدیریتی رضوانی است که از نظر می‌گذرانید.

«غلامحسین رضوانی» متولد ۱۳۳۵ و دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه علم و صنعت و کارشناسی ارشد همان رشته از دانشگاه تربیت مدرس است. در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی(مجلس قبلی) به عنوان نفر بیست و هشتم از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس انتخاب شد.

از سوابق اجرایی وی می‌توان به قایم‌مقامی معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست‌جمهوری در دولت نهم، معاونت سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، عضویت در هیأت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی(شستا)، عضویت در هیأت مدیره و مدیرعاملی شرکت ماشین‌سازی پارس و شرکت آزمون جاده‌ای خودرو (زیرمجموعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران) و همچنین عضویت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد.

رضوانی در مقطعی کوتاه رییس مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی و سرپرست معاونت برنامه‌ریزی راهبردی ریاست جمهوری بوده است.

او اکنون عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و استاد دانشگاه است.

کد خبر 6089589

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • عدالت آزمونی در سازمان سنجش محقق شده است
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲