Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@19:37:21 GMT

اختتامیه جشنواره «زیر چتر لبخند»برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۹۳۷۵۱

اختتامیه جشنواره «زیر چتر لبخند»برگزار شد

ایران اکونومیست-مدیررادیو صبا گفت: هدف از برگزاری این جشنواره جمع کردن همه طنازان ایرانی،چه حرفه ای و چه آماتور زیر چتر لبخند است.

 در آستانه عید مبعث پیامبر گرامی اسلام (ص) اولین دوره جشنواره «زیر چتر لبخند» با حضور شاهید مظفری قائم مقام معاونت صدا، حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی صدا وسیما، محمد جعفر محمد زاده مدیر رادیو ایران،صدیقه اعتماد سعید مدیر رادیو سلامت، حمیدرضا افتخاری مدیررادیو صبا و تنی چند از هنرمندان وطنازان رادیو در محل استودیو شماره یک ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم، مدیر رادیو صبا با بیان هدف جشنواره «زیر چتر لبخند» گفت: هدف از برگزاری این جشنواره جمع کردن همه طنازان ایرانی،چه حرفه ای و چه آماتور زیر چتر لبخند است.اولین دوره جشنواره زیر چتر لبخند از آذر ماه سال جاری فعالیت خود را آغاز کرد و ۳۸۴اثر به دبیرخانه رسید. ۲۶۱اثر در بخش مردمی‌بود که در سه ساختار داوری شد. همچنین ۱۲۳اثردر بخش حرفه ای طبقه بندی شد.

افتخاری اظهار امیدواری کرد : تلاش می‌کنیم باشگاه طنز پردازان جوان را ایجاد کنیم. قصد داریم دومین دوره جشنواره را سال آینده در دهه ولایت شروع کنیم و اختتامیه را در هفته وحدت برگزار نماییم.

در ادامه این مراسم مریم جلالی بیانیه هیات داوران را قرائت کرد.

در این بیانیه آمده بود: جشنواره‌ها فرصت طلایی تجربه و دانش اند. زیر چتر لبخند همان سایه ای است که با آن می توان قد کشید. رقابت آثاری از سراسر ایران بسیار دلپذیر بود. علیرغم نقاط قوت برنامه‌ها هنوز جای رشد در تولید برنامه‌های طنز فراوان است. اشراف بر ادبیات غنی و پشتوانه این سرزمین ضریب آثار را بالا می‌برد. «فرم» کمتر مورد توجه برنامه‌سازان قرار گرفته بود با این حال گام اول جشنواره را امیدوارانه می‌بینیم. معاونت صدا مسیر درستی را برای تولیدات طنز در نظر گرفته است.

سپس یک پرده‌خوان، با نمایش تصاویری از محمد اوزی ـ تهیه‌کننده و مجری رادیو ـ داستان زندگی و سابقه حضورش در رادیو را با متنی طنز و آهنگین، مرور کرد و در ادامه از این هنرمند باسابقه رادیو تقدیر شد.

در ادامه مراسم، اسامی و عناوین برگزیدگان اعلام شد. جایزه بهترین گویندگی به عرفانه نعمتی سامانی برای برنامه «خاطره با چاشنی کرونا»، دیپلم افتخار نویسندگی به امیر سیاهی برای اثر «یک بارمصرف پلاستیکی، پر»، جایزه بهترین متن طنز به عرفان صادقی برای متن «برسد به دست کروناز عزیزم»، جایزه بهترین اجرای طنز به عماد صدری نژاد برای برپاخند «ازدواج در کرونا»، جایزه بهترین پادکست به پویا الهامی‌برای پادکست زالزالک، جایزه بهترین اثر در بخش مردمی‌به ستایش ایلکا برای اثر« در روز جهانی خنده» و کیاوش کمالی فر برای برنامه«شهر جفنگ» اختصاص یافت.

همچنین جایزه بهترین صدابردار به مجید آئینه برای صدابرداری برنامه «حباب» از رادیو اقتصاد،جایزه بهترین گوینده زن به نسیم رفیعی برای گویندگی برنامه« صبح جمعه با شما» از رادیو ایران،جایزه بهترین گوینده مرد به مهدی صفر پور برای گویندگی برنامه «رندانه» از مرکز گلستان، جایزه بهترین نویسندگی به سمیه قاسمی‌برای نویسندگی برنامه «کوچه سلامت» از رادیو سلامت،جایزه بهترین شخصیت طنز بطور مشترک به منصور اسکندری برای خلق شخصیت «کمال همنشین» در برنامه «ایرانشهر» و بهاره غنی زاده برای خلق شخصیت «قنداب خالا» در برنامه «الو قنداب خالا» از مرکز آذربایجان غربی، جایزه بهترین بازیگر زن به کودک بازیگر هلیا توحیدلو برای بازیگری در برنامه «چوب خط »از رادیو جوان و به فرانک رفیعی طاری برای بازیگری در برنامه «صبح جمعه با شما» و جایزه بهترین بازیگر مرد بطور مشترک به محسن گیلک زاده و مهدی خدایی برای بازیگری در برنامه «خندانک» از مرکز قزوین،تعلق گرفت.

هیات داوران نخستین جشنواره زیر چتر لبخند جایزه ویژه خود را برای تولید برنامه ای طنز در شبکه معارف به محمد حسین آزما برای برنامه «پند خند» و برای یک عمر تلاش و استمرار در عرصه بازیگری رادیویی به عباس محبی خالق شخصیت دوست داشتنی «جانعلی» تقدیم کرد.

همچنین جایزه ویژه پاسداشت ادبیات فارسی برای تلاش در حفظ و پاسداشت زبان فارسی به رشید کاکاوند برای اجرای برنامه «نیشدارو» از رادیو فرهنگ، جایزه بهترین برنامک به مطهره مهرابی تهیه کننده برنامک «طوری نو» از رادیو گفت و گو، جایزه بهترین برنامه کوتاه به امیر عضد تهیه کننده برنامه «عضد شو» از رادیو جوان اختصاص پیدا کرد.

جایزه بهترین مجله طنز هم به فاطمه پیری تهیه کننده برنامه «چشم زخم» از مرکز آذربایجان شرقی، جایزه بهترین جنگ نمایشی به مجتبی طالبی تهیه کننده برنامه «دلاشاد» از مرکز گلستان تقدیم شد.

در نهایت، جایزه بهترین اثر جشنواره به امیر اکبری سردبیر برنامه «صبح صبا» از رادیو صبا اختصاص یافت.

برگزاری آیتم‌های طنز توسط هنرمندان رادیو، از دیگر بخش های اختتامیه جشنواره زیر چتر لبخند بود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زیر چتر لبخند جایزه بهترین تهیه کننده رادیو صبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۳۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس

به گزارش خبرنگار مهر، به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، فیلم «اقیانوس پشت پنجره» ساخته بابک نبی زاده به مناسبت روز خلیج فارس به‌صورت همزمان در شانزده منطقه از استان هرمزگان، اکران می شود.

این فیلم، در هفته ملی خلیج فارس روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷، به صورت رایگان و همزمان در سالن های مراکز کانون پرورش فکری استان هرمزگان اکران خواهد شد. پس از اکران، تماشاگران در فضای اسکای روم ارتباط تصویری با کارگردان و عوامل اجرایی خواهند داشت.

«اقیانوس پشت پنجره» در آخرین حضور بین المللی خود موفق به دریافت «جایزه بزرگ بهترین فیلم کودک» از جشنواره «لکنو» هند شده است و پیش از این نیز جایزه بهترین فیلم کودک و نوجوان جشنواره کودک و نوجوان اصفهان (۱۳۹۸)، جایزه صلح جهانی کنوانسیون حقوق بشر(۲۰۲۰)، جایزه هیات داوران یونیسف از جشنواره کوک اصفهان (۲۰۲۰)، جایزه بهترین فیلم کودک جشنواره سانفرانسیسکو (۲۰۲۰)، بهترین فیلم کودک و نوجوان زیروپلاس روسیه (۲۰۲۱)، جایزه بهترین فیلم کودک کینولاب لهستان (۲۰۲۲) را کسب کرده است.

فیلم «اقیانوس پشت پنجره» داستان کودکان بومی و نیازمند جزیره ای زیبا و کوچک را روایت می کند که می خواهند با کارناوالی که تدارک دیده اند، با موسیقی سنتی و رقص و نمایش‌های آیینی، جزیره خود را به توریست‌های خارجی معرفی کنند و از این طریق درآمدی داشته باشند.

این فیلم، در تابستان سال ۱۳۹۸ در جزیره های قشم و هنگام ساخته شد و عوامل آن عبارتند از بازیگران: محمد آزادی، حدیثه کرمی، جعفر قاسمی، ایوب رحیمی، مهران مظفری، غلام رنجبر، سید طاهر عزیزپور، بهرام کمیجانی، نویسنده و کارگردان: بابک نبی زاده، تهیه کننده: سید جلال چاوشیان، مجری طرح: محمد رضا کریمی صارمی، مدیر فیلمبرداری: حمید مهرافروز، آهنگساز: محمد فرشته نژاد، طراح صحنه و لباس: مجید علی اسلام، تدوین: کاوه ایمانی، مدیر تولید: مهدی مددکار، پشتیبانی تولید: محمد حبیبی، صدابردار: جعفر علیان، عکس: مصطفی مهدوی، علی اکبر اسماعیلی، صداگذار: مهزیار یزدانی نیا، برنامه ریز: محمد حمیدی، دستیار اول کارگردان: حامد نوبری، منشی صحنه: نرگس مولوی، تصحیح رنگ و نور: علی شهریاری، گریم: داریوش صالحیان. هاشم جوری، پخش بین الملل: فاطمه محسنی، مدیر روابط عمومی: حمید حسین زاده.

کد خبر 6093073 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • گزارش تسنیم از اختتامیه جشنواره خلیج فارس در بندرعباس‌
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود