Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس صنعت بیمه اظهار داشت که، وجود دیتا و اطلاعات به دلیل جهت دهی به اقتصاد از اهمیت بسیاری برخوردار است، اما این مدیریت دیتا در کشور نادیده گرفته می‌شود. "مهدی مقدم" گفت: رشته‌های بیمه‌ای درقالب چند رشته مانند اشخاص، اموال و یا مسئولیت تعریف شده، اما در دنیای امروز کسب و کارها، روند صادرات و واردات کارخانه‌ها تغییر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی، افزود: بنابراین شرکت‌های بیمه باید خود را بروز کنند و این تنها به مفهوم تعریف محصولات جدید نیست بلکه باید یک مقدار موارد آیین نامه‌ای و مقرراتی را بروز کنند زیراقوانین و مقرراتی که در صنعت بیمه وجود دارد مربوط به سال‌های قبل است.

این کارشناس صنعت بیمه، معتقداست که نیازی به تغییر اساس صنعت بیمه نیست، اما می‌توان با یکسری از قوانین و مقررات، شبکه‌های جدید بازاریابی تعریف کرد.

مقدم، با بیان اینکه شبکه فروش صنعت بیمه به گستردگی که باید باشد نیست، ادامه داد: برای بالا بردن ضریب نفوذ بیمه، باید بیمه نامه‌هایی را آماده و طراحی کرد و یا تغییراتی در نظر گرفت که همین بیمه نامه‌های موجود را بتوان به اقشار مختلف جامعه فروخت.

وی، در خصوص اهمیت وجود اطلاعات و دیتا در صنعت بیمه بیان کرد: شرکت‌های تازه تاسیس سوابق سال‌های قبل بیمه گذاران را ندارند و شرکت‌های بیمه بزرگتر هم این دیتا را در اختیار سایر شرکت‌ها قرار نمی‌دهند.

این کارشناس صنعت بیمه، گفت: دیتا به شرکت‌هایی مانند فیس بوک کمک کرد تا آن‌ها را برای کسب و کار‌هایی که در آینده مد نظر دارند استفاده کنند و در سیاست گذاری آن‌ها هم نقش حیاتی و اساسی دارد چرا که به اقتصاد جهت می‌دهد.

وی، بیان کرد: برخی از سایت‌های فروش آنلاین بیمه در کشور، دیتای صنعت بیمه را به صورت خاص در اختیار دارند و مزیت‌هایی برای آن‌ها در نظر گرفته شده که برای کل شبکه فروش سایر شرکت‌ها در نظر گرفته نشده که این موضوع رقابت را ناعادلانه می‌کند و این سایت‌های فروش بزودی به غول‌های بزرگی تبدیل می‌شوند.

مقدم، اذعان داشت که، در زمینه وجود دیتای مشترک در صنعت بیمه و شناسایی بازار‌های مغفول مانده، یک شرکت بیمه به تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد و این اتفاق باید توسط ارگان‌های ناظر و سیاست گذار مثل بیمه مرکزی بیفتد.

به اعتقاد وی، به واسطه یکسری از اطلاعات که مربوط به مدیریت ریسک می‌شود، می‌توان خدمات، قانونگذاری و یا حق بیمه را تعدیل کرد که گاهی این تعدیل به نفع بیمه گر و گاهی به نفع بیمه گذار است، زیرا گاهی بیمه گذاران مجبور هستند حق بیمه بیشتری پرداخت کنند چراکه اطلاعات لازم در اختیار شرکت‌های بیمه نیست که بتوانند شرایط متعادلی را برقرار کنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صنعت بیمه فروش آنلاین بیمه شرکت های بیمه عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 صنعت بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۴۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید گفت: یکی از مشکلات اساسی صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده، تأمین خوراک پایدار است.

وی با تأکید بر اینکه همه باید برای تحقق راهبرد تعیین‌شده از سوی مقام معظم رهبری در این مسیر حرکت کنیم، افزود: تقاضا دارم شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌منظور تحقق جهش تولید کمک‌حال صنعت پتروشیمی باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم در بالادست صنعت نفت به‌ویژه جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت، گفت: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گاز‌های غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گاز‌هایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

شاهمیرزایی تأکید کرد: حداکثر تا سه سال آینده درمجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گاز‌های همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C ۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

وی امروز را روزی تاریخی دانست و بر همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی برای اجرای هرچه سریع‌تر طرح‌های توسعه میدان‌های گازی تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، در این مسیر در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود.

شاهمیرزایی، تکمیل زنجیره ارزش را مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی برشمرد و گفت: باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

وی افزود: بومی‌سازی در حوزه کالا و تجهیزات، کاتالیست و مواد شیمیایی در صنعت پتروشیمی را از پیش‌تر‌ها آغاز کرده‌ایم.

معاون وزیر نفت تأکید کرد: برنامه‌ریزی تعمیرات اساسی مجتمع‌های پتروشیمی برای فصل زمستان، به‌دلیل محدودیت‌های کمبود خوراک در زمان کوتاه انجام شود.

شاهمیرزایی در پایان از شرکت‌های پتروشیمی درخواست کرد به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

دیگر خبرها

  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه ناکارآمد است
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون