Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان شمالی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بر ضرورت اجرای قانون توسعه متوزان در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، روح اله حسین پور در این آیین گفت: مدیر جدید اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی باید با تکیه بر دانایی، روحیه انقلابی و بهره مندی از ظرفیت نیروی انسانی توانمند و کارآمد در راستای تحقق منویات رهبری گام بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین پور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر وجود ظرفیت ها و پتانسیل های فراوان در استان خراسان شمالی، افزود: باید با بهره مندی از داشته های فراوان استان بتوانیم استان را به جایگاه واقعی خود در شاخص های مختلف برسانیم.

وی با تاکید بر اهتمام مدیران ملی و استانی بر اجرای قانون توسعه متوزان، گفت: بر اساس این قانون توزیع امکانات و اعتبارات باید به گونه ای باشد که استان سالانه ده درصد به میانگین کشور در شاخص های مختلف نزدیک شود. حسین پور دلبستگی و وفاداری مردم به انقلاب را به رغم وجود مشکلات اقتصادی شگفت انگیز توصیف کرد و افزود: اکنون که دولت مردمی، انقلابی، جهادی و میدانی پای کار آمده است مدیران در استان نیز باید مدبرانه و عاقلانه در میدان کار حضور داشته باشند.

بر اساس این گزارش در پایان این مراسم از زحمات حسن نوری قدردانی و مهدی اسلامخواه به عنوان سرپرست اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان معرفی شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رفاه اجتماعی نیروی انسانی مقام معظم رهبری استان خراسان شاخص قانون انقلاب مشکلات اقتصادی دولت انقلاب مشکلات اقتصادی نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۴۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از رشد هشت درصدی توسعه متوازن رشته‌ای خبر داد.

ابوالقاسم اکبری، ۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: شاخص توسعه متوازن رشته‌ای استان در سال تحصیلی گذشته ۳۶ درصد بود که به بیش از ۴۴ درصد در سال تحصیلی جاری رسیده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد که درحال حاضر بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان ما در رشته‌های هنرستان‌ها و کار و دانش تحصیل می‌کنند و تلاش می کنیم این عدد به ۵۰‌ درصد برسد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این موضوع اعتقاد دارند که باید در حوزه فنی و هنرستانی سرمایه‌گذاری کنند و به همین دلیل در موضوع اشتغال موفق هستند.

اکبری گفت: رشته های نظری، بیشتر ایجاد علم می‌کنند و شغل کمتری ایجاد می کنند به همین دلیل باید به سمت حضور دانش آموزان در رشته های فنی و مهارتدار کردن آن‌ها حرکت کنیم.

وی در ادامه به کمبود فضای آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران این کمبودها با پیگیری‌ها و تلاش‌های بسیار زیاد، ۷۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ مدرسه دیگر نیز با بیش از ۳۵۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: امسال، ساخت ۱۳ مدرسه جدید در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان به تصویب رسیده و ۱۲۰ کلاس درس در آن‌ها ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین بیان کرد: در آستانه برگزاری امتحانات نهایی هستیم و با توجه به اینکه میزان تاثیر آن‌ها در قبولی دانشگاه افزایش یافته، اهمیت بالایی دارد.

وی با بیان اینکه امسال آزمون‌های نهایی ۵۰ درصد در نتیجه کنکور تاثیر دارد، گفت: امسال در پایه دهم ۷۴۷۳ دانش آموز، یازدهم ۷۷۷۴ و پایه دوازدهم ۸۲۸۴ دانش آموز در آزمون‌های نهایی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: افرادی که می‌خواهند نمرات آزمون‌های نهایی گذشته خود را ترمیم کنند نیز در این امتحانات نهایی شرکت می کنند و به همین دلیل پیش بینی می‌کنیم حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون‌ها حضور داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به تعداد مدارس تک دانش آموز اشاره کرد و افزود: در استان ما ۱۸ مدرسه تک دانش آموزی با یک معلم وجود دارد و ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از پنج دانش آموز دارد و این نشان از توجه وزارت آموزش و پرورش و دولت به گسترش آموزش‌ها و عدالت تربیتی و آموزشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • هدف‌گذاری شورای ششم برای توسعه متوازن شهر مشهد
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی