Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور تصویبنامه هیئت وزیران در خصوص مُجاز بودن شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران برای احداث راه آهن شلمچه-بصره و نیز ساخت پل ریلی بر روی رودخانه اروند راه به وزرای راه، اقتصادی، خارجه و دفاع و رئیس سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد.

بر اساس این تصویبنامه شرکت‌های راه آهن جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق مُجاز به تأسیس شرکت مشترک با هماهنگی معاونت حقوقی ریاست جمهوری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت راه آهن همچنین مکلف به تهیه و تدوین میزان مشارکت طرفین و نحوه سرمایه گذاری و بهره برداری از خط ریلی شلمچه-بصره شده است.

معاون شرکت ساخت (نیمه نخست امسال): در حال خرید اراضی اجرای پروژه راه آهن شلمچه-بصره در عراقیم

گفتنی است پیش از این عباس خطیبی معاون ساخت و توسعه راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در گفت وگو با خبرنگار مهر از آغاز فرآیند زمین در خاک عراق از سوی شرکت وابسته به بنیاد مستضعفان به عنوان سرمایه گذار و پیمانکار این پروژه خبر داده بود.

مدیرعامل راه آهن (۶ دی ۱۴۰۰): با طرف عراقی در خصوص تهیه نقشه راه احداث شلمچه-بصره به تفاهم رسیدیم

با این حال سید میعاد صالحی معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران ۶ دی ماه امسال در سفری که به عراق داشت، در گفت وگو با یکی از بخش‌های خبری سیما از امضای تفاهم با طرف عراقی برای تهیه نقشه راه احداث مسیر شلمچه-بصره خبر داد.

مدیر عامل راه‌آهن اظهار کرد: موضوع احداث خط ریلی از شلمچه به بصره، در حقیقت تکمیل کریدور گسترده شرق به غرب است که در حال حاضر در آن انقطاع وجود دارد و این موضوع از دیرباز مطرح بوده و علاقمندان از ۲۰ سال پیش به دنبال تحقق آن بودند؛ اما در هر مقطع از زمان توفیق انجام آن حاصل نشده است.

صالحی با بیان اینکه طول خط کمتر از ۴۰ کیلومتر است افزود: ساخت این مسیر ریلی موانع مختلفی داشته و سعی کردیم در این نقشه راه به حل این موانع به شکل عملیاتی بپردازیم.

وی اظهار کرد: به طور مثال در مهم‌ترین گلوگاه این پروژه، احداث یک پل روی رودخانه مطرح است که از لحاظ عمرانی حدود یک‌سال و نیم زمان برای احداث آن پیش بینی شده است. نکته دوم بحث مین روبی است که حدود ۱۵ تا ۲۰ کیلومتر از مسیر است و مین روبی زمان می‌برد و تحویل محدوده آن نیز تشریفات خاصی را باید طی کند که در نقشه راه به این موضوع نیز پرداخته شده است و بلافاصله بعد از اینکه امضای این تفاهم نامه انجام شد، فرآیند اجرا سازی آن را آغاز کرده‌ایم.

دستور وزیر راه برای انتقال پروژه‌های ریلی از شرکت ساخت به راه آهن / ‏شرکت ساخت و توسعه از ساخت راه آهن شلمچه-بصره حذف شد؟

پیش از این هم رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در آبان ماه امسال در نامه‌ای خطاب به سید میعاد صالحی معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران دستور داده تا طراحی و اجرای کلیه پروژه‌های زیرساختی ریلی از شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور به شرکت راه آهن منتقل شود.

کد خبر 5436951 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: راه آهن شلمچه بصره شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی سید میعاد صالحی رستم قاسمی اوکراین جنگ اوکراین روسیه حمله روسیه به اوکراین آخرین اخبار اوکراین سازمان بورس و اوراق بهادار وزارت جهاد کشاورزی مرکز مدیریت راه های کشور بانک مرکزی ایران وزارت راه و شهرسازی سازمان هواپیمایی کشوری وزارت نیرو ارمنستان سفرهای نوروزی راه آهن جمهوری اسلامی ایران آهن شلمچه بصره ساخت و توسعه شرکت راه آهن شرکت ساخت نقشه راه وزیر راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۴۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث مرکز بستر درمانی شهر مارگون به همت خیر لبنانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مختار اندرخور افزود: این شهروند نیکوکار لبنانی که سرمایه گذار کارخانه سیمان مارگون است همه هزینه های ساخت یک مرکز بستر درمانی در شهر مارگون را برعهده گرفته است. وی با اشاره به اینکه میزان هزینه مورد نیاز مرکز بستر درمانی شهر مارگون هنوز برآورد نشده تاکید کرد: براساس توافق صورت گرفته با این خیر عملیات اجرایی ساخت این طرح پس از تحویل زمین آغاز می شود. فرماندار مارگون عنوان کرد: همه اقدام های مطالعاتی و طراحی نقشه برای ساخت این بستر درمانی تهیه شده و عملیات اجرایی آن به زودی در ۲ طبقه آغاز می شود. حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع زمین برای ساخت مرکز بستر درمانی۱۰ تا ۱۵ تختخوابی شهر مارگون اختصاص یافت. وی همچنین مستقر شدن پزشکان متخصص از جمله پزشک داخلی، زنان و دندان پزشک را از دیگر خدمات دولت سیزدهم برای بهبود وضعیت سلامت و درمان مردم این شهرستان اعلام کرد. اندرخور عنوان کرد: آزمایشگاه تشخیص طبی شهر مارگون نیز در دولت سیزدهم با ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال احداث و به بهره برداری رسید. فرماندار مارگون با اشاره به اینکه مردم شهرستان ۲۱ هزار نفری مارگون برای استفاده از امکانات درمانی فاصله ۶۰ کیلومتری شهر مارگون تا یاسوج را سفر می کنند ابرازامیدواری کرد: فراهم شدن زیرساخت های درمانی بتواند گامی برای تحقق رفاه و ارتقای سلامت شهروندان این شهرستان باشد. مارگون با جمعیتی حدود ۲۱ هزار نفر در فاصله حدود ۶۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد قرار دارد.      

 

دیگر خبرها

  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  • ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی واگذار شد
  • احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • مشارکت 240 اثر در جشنواره طوفان القوافی/ اختتامیه در بصره برگزار می شود
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • آغاز عملیات اجرایی ۱۳۴ واحد مسکونی در شهر گهرو
  • احداث مرکز بستر درمانی شهر مارگون به همت خیر لبنانی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی