Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای دولت به پیشنهاد وزارت کشور، شاخص‌های عملکرد نظام پایش و ارزیابی مدیریت بحران را تصویب کردند.

به گزارش بازارنیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در نشست امروز هیأت دولت به ریاست سید ابراهیم رئیسی، سازمان مدیریت بحران کشور مکلف شد به منظور نظارت بر عملکرد مدیریت بحران دستگاه‌های مشمول قانون مدیریت بحران کشور، ظرف حداکثر ۶ ماه پس از ابلاغ این مصوبه، سامانه الکترونیکی «پایش و ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها در مدیریت بحران» را با رعایت قوانین و مقررات مربوط طراحی و اجرا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شاخص‌های عمومی پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت بحران دستگاه‌ها به شرح زیر تعیین می‌شود:

• درصد استقرار ساختار سازمانی مصوب مدیریت بحران دستگاه

نسبت پیشرفت عملیات «ایمن‌سازی ابنیه، تأسیسات، تجهیزات و ساختمان‌های دستگاه» به «برنامه ایمن‌سازی ابنیه، تأسیسات، تجهیزات و ساختمان‌های دستگاه» که متناسب با ریسک‌های شناسایی شده به تأیید سازمان مدیریت بحران رسیده است.

• درصد اجرایی شدن اقدامات دستگاه در هریک از برنامه‌های ملی «کاهش خطر»، «آمادگی و پاسخ» و «بازسازی و بازتوانی» مصوب شورای عالی مدیریت بحران کشور

• نسبت «ارزش ریالی اموال منقول و غیرمنقول بیمه شده دستگاه» به «ارزش ریالی کل اموال منقول و غیرمنقول مشمول بیمه دستگاه»

• نسبت «تعداد طرح‌های توسعه‌ای دارای پیوست کاهش خطر مورد تأیید مراجع ذیربط دستگاه» به «تعداد تمام طرح‌های توسعه‌ای دستگاه»

• نسبت «میزان امکانات و تجهیزات دستگاه که در پاسخ به بحران به¬کار برده شده» به «کل تجهیزات و امکانات موجود در دستگاه که براساس اعلام ستاد‌های ملی/ استانی/ شهرستانی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، اعلام نیاز می‌شود».

• نسبت «مدارک، داده‌ها و اطلاعات بارگذاری شده توسط دستگاه در بانک‌های اطلاعاتی سامانه جامع مدیریت خطر حوادث و سوانح» به «مدارک، داده‌ها و اطلاعات مورد تقاضای سازمان مدیریت بحران کشور که از طریق سامانه مدیریت خطر حوادث و سوانح اعلام می‌شود».

• نسبت «تعداد کارشناسان و مدیران مدیریت بحران دستگاه که دوره‌های آموزشی تخصصی مرتبط با مدیریت بحران را با موفقیت گذرانده‌اند» به «تعداد کل مدیران و کارشناسان مدیریت بحران دستگاه»

• نسبت «تعداد نفر× ساعت کارکنان دستگاه که در دوره‌های آموزش عمومی مرتبط با مدیریت بحران شرکت کرده‌اند» به «تعداد کل نفر× ساعت آموزش‌های عمومی ارائه شده در دستگاه»

• نسبت «تعداد پژوهش‌های انجام شده در حوزه مدیریت بحران» به «تعداد پژوهش‌های مورد نیاز دستگاه در حوزه مدیریت بحران بر اساس نیاز پژوهشی دستگاه»

همچنین به موجب مصوبه هیأت وزیران، دستگاه‌های مشمول قانون مدیریت بحران کشور موظفند شاخص‌های اختصاصی پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت بحران را با لحاظ تکالیف و وظایف ذاتی و قانونی خود، حداکثر تا یک ماه پس از ابلاغ این مصوبه تدوین و با امضاء بالاترین مقام دستگاه به سازمان مدیریت بحران ارائه کنند.

شاخص‌های اختصاصی هر دستگاه پس از تأیید سازمان مدیریت بحران کشور، حداکثر ظرف ۶ ماه در شورای عالی مدیریت بحران طرح و پس از تصویب اکثریت وزرای عضو شورا، طبق ماده (۱۹) آیین‌نامه داخلی هیأت دولت ابلاغ می‌شود.

موافقت با اختصاص اعتبار به منظور تسویه اعتبارات هزینه‌ای بابت امدادرسانی و جبران خسارت ناشی از سیل در استان قزوین
با تصویب هیأت وزیران، مبلغ ۲۰ میلیارد ریال اعتبار به منظور تسویه اعتبارات هزینه‌ای بابت امدادرسانی و جبران خسارت ناشی از سیل در شهرستان آوج و منطقه الموت استان قزوین، به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قزوین اختصاص یافت تا برابر قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.

همچنین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قزوین موظف شد ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام بازسازی، گزارش عملکرد اعتبارات فوق را هر سه ماه به سازمان‌های برنامه و بودجه کشور و مدیریت بحران کشور ارسال کند.

ارجاع برخی از اختلاف‌های مربوط به قرارداد‌های طرح‌های عمرانی دستگاه‌های اجرایی با پیمانکاران و مشاوران به شورای عالی فنی سازمان برنامه و بودجه کشور

هیأت وزیران در ادامه، با ارجاع اختلاف‌های ناشی از اجرا یا تفسیر تعدادی از قرارداد‌های مربوط به طرح‌های عمرانی دستگاه‌های اجرایی با پیمانکاران و مشاوران برای داوری به شورای عالی فنی سازمان برنامه و بودجه کشور موافقت کرد.

صدور مجوز برای خرید خودرو‌های مورد نیاز دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه
با تصویب هیأت وزیران، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه) اجازه داده شد نسبت به خرید دو دستگاه خودروی سواری تولید داخل از محل اعتبارات مصوب مربوط و با رعایت سایر قوانین و مقررات اقدام کند.

اعلام نظر دولت درباره تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس
دولت در ادامه، ضمن اعلام نظر درباره تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نماینده خود را جهت پیگیری موضوع مربوط تعیین کرد.

برچسب ها: مدیریت بحران ، هیات دولت ، وزارت کشور لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Qqs

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مدیریت بحران هیات دولت وزارت کشور سازمان مدیریت بحران مدیریت بحران دستگاه مدیریت بحران کشور پایش و ارزیابی هیأت وزیران شورای عالی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۵۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال خطر؛ سازمان مدیریت بحران در آماده باش/ رگبار و باد شدید، رعد و برق، گردوخاک و تگرگ

حسین ظفری گفت: بر اساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی که از روز گذشته وارد کشور شده است، تا پایان روز جمعه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود: سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است، به همین دلیل استان‌هایی که متاثر از این سامانه هستند از سمت سازمان مدیریت بحران کشور اعلام آماده‌باش شده است. این مخاطره رگبار شدید رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط گردوخاک و تگرگ را به همراه خواهد داشت.

ظفری ادامه داد: در روز چهارشنبه ۱۲/‏۰۲/‏۱۴۰۳ سامانه بارشی استان های کرمان، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهکلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان و نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به استان‌های مجاور این استان‌ها هشدارها داده شده و آمادگی خود را اعلام کرده اند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اطلاع رسانی‌هایی از طریق استانداری و از سمت صداوسیما به مردم داده شده است.

وی افزود: در روز جمعه استان اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و نیمه غربی سمنان و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران نیز تحت تاثیر این سامانه قرار خواهند گرفت. وسعت گسترده ای از کشور متاثر این سامانه خواهد بود و به همین دلیل احتمال لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر و همچنین احتمال سیلاب در مسیر وردخانه‌ها وجود دارد.

ظفری گفت: در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را شاهد خواهیم بود. متاسفاهنه این صاعقه می تواند خیلی خطرناک باشد، از این رو به افرادی که در ارتفاعات حضور دارند بخصوص عشایر هشدار می‌دهیم که دقت‌های لازم را داشته باشند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در مناطقی که باد شدید وجود دارد، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها و تابلوها و همچنین در حمل و نقل نیز امکان اختلال وجود خواهد داشت. در مناطقی که گردوغبار مواجه هستیم تدابیر لازم هم از سمت سازمان ها و دستگاه ها دیده شده است.

ظفری در پایان گفت: با توجه به اینکه آمادگی دستگاه‌ها و ستادها وجود دارد، مردم نیز احتیاط را در سفرهای بین شهری رعایت کنند و در مناطقی که رودخانه‌ها طغیان کرده‌اند توقف نداشته باشند و از رفتن به کوه و ارتفاعات در این چند روز خودداری شود. چرای دام و تردد عشایر در نواحی مرتفع نیز با احتیاط لازم صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • هشدار مهم هواشناسی برای ۴ استان/ آماده‌باش مدیریت بحران
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • احتمال خطر؛ سازمان مدیریت بحران در آماده باش/ رگبار و باد شدید، رعد و برق، گردوخاک و تگرگ
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • عملکرد برتر بانک مسکن در میان بانک‌های کردستان
  • هدف از اهدا جایزه ملی جوانی جمعیت پایش و ارزیابی علاقمندان است