Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@23:06:01 GMT

کاترین شکدم جاسوس اسرائیلی را چه کسی نفوذ داد؟

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۹۵۵۹۵

کاترین شکدم جاسوس اسرائیلی را چه کسی نفوذ داد؟

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، کاترین شکدم در تایمز اسرائیل نوشته که مصاحبه او در سال ٩۶ با ابراهیم رئیسی به واسطه یکی از تبلیغ‌کنندگان انقلاب اسلامی که تحصیل کرده آمریکا بوده، انجام شده است. شواهد نشان می‌دهد نزدیکی شکدم با این فرد بیش از اینها بوده است. اما نزدیک‌ترین گزینه با توجه به اشاره کاترین شکدم چه کسی می‌تواند باشد؟


 در میان چهره‌های نزدیک به رئیسی در آن سال نادر طالب‌زاده بود که تحصیلات آمریکا در رشته سینما از دانشگاه کلمبیا داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او هنگام نام‌نویسی ابراهیم رئیسی مشایعت کننده اصلی وی در وزارت کشور بود.

کاترین شکدم شش ماه بعد در آبان ٩۶ هم به دعوت کنفرانس «افق نو» به راهپیمایی اربعین رفت. مجموعه‌ای که نادرطالب‌زاده دبیر آن است و در سال‌های اخیر ده‌ها چهره غربی را مانند شکدم به ایران آورده و یا به راهپیمایی اربعین برده است.

همچنین کاترین شکدم در شبکه پرس تی وی در کربلا با همراهی نادر طالب‌زاده حضور یافته است.

اما نادر طالب زاده کیست؟

وی فرزند سرتیپ منصور طالب‌زاده اردوبادی است. کسی که گفته می‌شود از ستون‌های کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بوده و پس از این کودتا از درجه سرهنگی به درجه سرتیپی در ارتش شاهنشاهی ایران ارتقاء یافته. طالب زاده البته این موضوع را رد کرده است.

پدر نادر طالب زاده در سال‌های پس از انقلاب در آمریکا ساکن بود و در همان کشور هم درگذشت و هیچگاه به ایران بازنگشت. اموال او هم چند سال پس از انقلاب در ایران مصادره شدند.

نادر طالب‌زاده روز ١٣ خرداد ١۴٠٠، در برنامه‌ای به نام «عصر» از شبکه افق که خود وی مجری آن است، به معرفی و تمجید سوابق تیمسار منصور اردوبادی پرداخت، بی آنکه به بخش اصلی نام خانوادگی وی یعنی «طالب‌زاده» و نسبت پدر و فرزندی خود با او اشاره کند.

بعد از پخش این برنامه از شبکه افق رضا گلپور نویسنده معروف کتاب شنود اشباح در یک یادداشت انتقادی مفصل خطاب به نادر طالب زاده می‌نویسد؛

آقای طالب‌زاده! آیا می توانید به شکل شفاف پیرامون هویت اصلی (نام، نام خانواگی، نام پدر و نام مادر، کد ملی، محل صدور شناسنامه و سوابق تحصیلی و کاری) یکی از امین ترین مشاوران خود که عده ای او را مغز منفصل شما و به نام حسین بهزاد معرفی می کنند شفاف (ولو در حد ارائه تصویر پاسپورت یا شناسنامه) بیان فرمایید؟

برادر نادر طالب‌زاده با نام نوآ مک‌کی (Noah Mckay) یک پزشک و استاد دانشگاه معروف در آمریکا بود که سال ١٣٨٧ به شکل مشکوکی در ایالت اورگن درگذشت.

طالب زاده در سال های اخیر ادعاهایی بعضا عجیب مانند تلاش آمریکا برای آلوده کردن آب زمزم جهت مسمومیت زائران ایرانی، ترور بیولوژیک، تقاضای غربی‌ها برای پناهندگی به ایران را مطرح کرده، بی آنکه بتواند آنها را اثبات کند. حالا آیا او درباره پدیده شکدم توضیح خواهد داد؟

بعد از انتشار ادعاهای کاترین شکدم درباره نفوذ در جمهوری اسلامی برخی گمانه زنی ها از همکاری شکدم با سایت دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه‌ای و خبرگزاری تسنیم مطرح شد که واکنش‌ آنها را درپی داشت.

تکذیب همکاری نویسنده یهودی با پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر رهبر انقلاب

رسانه تصویری وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت العظمی خامنه‌ای ـ نگار ـ اعلام کرد؛ پیرو گسترش برخی شایعات در خصوص ادعای ارتباط نویسنده‌ای یهودی به نام کاترین پرز شکدم با بخش انگلیسی پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، شایان ذکر است این رسانه ستون‌نویس ثابت یا غیرثابت ندارد و نویسنده مزبور هیچگونه ارتباط مستقیم با پایگاه اطلاع‌رسانی Khamenei.ir نداشته است.

این نویسنده صرفا در سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ از طریق برخی فعالان رسانه‌ای علاقمند به انقلاب اسلامی، مطالب و یادداشت‌هایی را در موضوعات مرتبط با ارزش‌های اسلام و انقلاب اسلامی ارسال کرده که برخی از آنها در این رسانه منتشر شده و پس از سال ۱۳۹۶ نیز هیچ‌گونه ارتباطی با این رسانه نداشته است. اما باتوجه به تغییر مواضع و رویکردهای اخیر این نویسنده و عدم رعایت قواعد حرفه‌ای، مطالب نویسنده مزبور از این رسانه حذف شده است.

همچنین خبرگزاری تسنیم نیز با انتشار اطلاعیه ای هرگونه همکاری با این نویسنده را تکذیب کرد و انجام گفت‌وگو با شخصیت‌های متفاوت را در راستای انجام وظایف رسانه‌ای خود دانست.

اما این سوال همچنان باقی است که دقیقا چه کسی از کاترین شکدم حمایت کرده است تا به چنین اعتبار و جایگاهی دست پیدا کند و بتواند با رسانه های جریان انقلاب گفت و گو کند یا به پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب یادداشت ارائه کند؟

از سوی دیگر باید توجه داشت کنفرانس‌هایی مانند افق نو همانطور که در بخش های مختلف می‌توانند برای جمهوری اسلامی ایران ظرفیت ایجاد کنند زمینه تهدید هم هستند و دستگاه‌های امنیتی با توجه به توسعه جاسوسی رسانه ای در ابعاد مختلف باید بیش از پیش بر این گونه پروژه‌ها نظارت داشته باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1131904 برچسب‌ها اسرائیل

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اسرائیل پایگاه اطلاع رسانی نادر طالب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت خدمه کشتی توقیف شده مرتبط با اسرائیل | تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی درباره خدمه

به گزارش همشهری آنلاین، علی‌اکبر مرزبان در مورد آخرین وضعیت خدمه کشتی کانتینری به‌نام MCS Aries با پرچم کشور پرتغال که ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ توقیف شد، اظهار کرد: به‌خلاف ادعای رسانه‌های بیگانه و معاند از جمله رسانه‌های تحت‌حمایت رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی مبنی بر گروگانگیری خدمه کشتی مذکور که قویاً تکذیب می‌شود، تمامی ۲۴ خدمه کشتی مذکور در سلامت کامل به‌سر می‌برند و جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی این افراد وجود ندارد.

بازگشت به میهن یک خدمه خانم

وی افزود: در ابتدای امر ۲۵ خدمه کشتی MCS Aries با تابعیت کشورهای هند، پاکستان، فیلیپین، ۱ نفر روسیه و ۱ نفر استونی در کشتی وجود داشت که بلافاصله با هماهنگی دیپلماتیک یکی از این خدمه هندی که خانم بود و فعالیت کارورزی داشت از سایر خدمه جدا شد و به میهن خود بازگشت.

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: بلافاصله پس از توقیف کشتی مذکور و ابراز نگرانی سفارتخانه‌های خدمه روی کشتی، تماس‌های لازم از سوی دولت‌های متبوع با دستگاه وزارت امور خارجه ایران انجام شد و با هماهنگی سازمان بنادر و دریانوردی مکاتبات لازم انجام شد تا فعالیت‌ها دنبال شود.

هیچ‌گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیفی وجود ندارد

مرزبان با اشاره به اینکه طبق اعلام سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه هیچ گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیف‌شده وجود نداشته و ندارد، تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از دولت‌های عضو کنوانسیون کار دریایی (MLC ۲۰۰۶) و بر اساس اصول حقوق‌بشری و رویکرد انسانی و دینی خود، تمامی تمهیدات لازم را برای حفظ سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی جان خدمه کشتی مربوطه اندیشیده است و جای هیچ گونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد و تمامی خدمه آزادانه در کشتی حضور دارند و از تمامی حقوق لازم برخوردار هستند.

برقراری تماس تلفنی، اینترنتی و ملاقات با خدمه کشتی

وی با تأکید بر اینکه صرفاً کشتی MCS Aries توقیف شده است و خدمه کشتی توقیف نشده‌اند، عنوان کرد: این خدمه آزادانه روی کشتی حضور دارند و از امکانات اینترنتی و تلفنی برای برقراری ارتباط با خانواده‌های خود برخوردارند و تمامی مراتب به سفارتخانه‌های متبوع اطلاع داده شده است و در عین حال با هماهنگی صورت‌گرفته سفرا و نمایندگان سفارتخانه‌های این اتباع، با آنان دیدار کرده‌اند و در هر زمان دیگری امکان دیدار مجدد وجود دارد و هیچ گونه مشکلی در این زمینه نیست.

امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه کشتی

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی به نماینده مالک و دولت تحت‌پرچم کشتی اعلام کرده است که با رعایت شرایط ایمنی امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه روی کشتی وجود دارد، اظهار داشت: از نماینده مذکور درخواست شده است در صورت تمایل، درخواست رسمی خود را ارائه کنند و پس از آن اقدامات مقتضی انجام خواهد شد.

مرزبان با تأکید بر اینکه خوشبختانه اقدامات صورت‌گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه به خانواده و دولت کشورهای متبوع خدمه کشتی، اطمینان داد که جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص تأمین امنیت، سلامت و ایمنی خدمه وجود ندارد.

این مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی در پایان خاطرنشان کرد: مسیر ارتباطی از سوی انجمن صنفی کارگری دریانوردان تجاری ایران نیز دنبال و مراتب منعکس شده است و در زمان حاضر فضای بسیار آرامی در کشتی حاکم است و خدمه در سلامت کامل به‌سر می‌برند و تا زمانی که تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد، شرایط مساعد برای تمامی خدمه روی کشتی، فراهم خواهد بود.

کد خبر 848438 منبع: تسنیم برچسب‌ها ایران و اسرائیل کشتیرانی اسرائیل خبر ویژه کشتی

دیگر خبرها

  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل و رسانه‌هایش درباره رامین یکتاپرست
  • آخرین وضعیت خدمه کشتی توقیف شده مرتبط با اسرائیل | تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی درباره خدمه
  • مرحوم طالب‌زاده جریان‌ساز بود + فیلم
  • تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ تایید سلامت خدمه کشتی MCS
  • ضرب و شتم نظامیان زن اسرائیلی بعد از امتناع از حضور در ارتش
  • تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی/ تایید سلامت خدمه کشتی MCS
  • روایت رسانه اسرائیلی از عقب‌نشینی جزئی تل‌آویو برای توافق با حماس
  • قدرت نفوذ رسانه در بازتاب اعتراضات آمریکا و اروپا نمایان شد
  • طالب‌زاده با وجود اهانت‌های گروه‌های مختلف، هیچگاه نه مردد شد و نه ترسید/زیست شهیدانه در زندگی نادر دیده می‌شد