Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-30@01:11:23 GMT

همکاری برای توسعه بتن‌های غنی شده با گرافن

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۹۶۶۲۹

همکاری برای توسعه بتن‌های غنی شده با گرافن

شرکت فرست‌گرافن در حال اجرای طرح عرضه محصول به بازار است تا با استفاده از این راهبرد به تامین کننده پیشرو سیمان و راه حل‌های بتن غنی شده با گرافن در جهان تبدیل شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به گفته مدیرعامل شرکت فرست‌گرافن (First Graphene) این شرکت در حال اجرای طرح عرضه محصول به بازار است تا با استفاده از این راهبرد به تامین کننده پیشرو سیمان و راه حل‌های بتن غنی شده با گرافن در جهان تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مسیر شرکت مایر ریسورسز (Mayur Resources) در موقعیت ایده‌آلی برای کمک به این شرکت در افزایش سهم در بازار آسیا و اقیانوسیه قرار دارد.

برای نیل به این هدف، شرکت فرست‌گرافن قرارداد همکاری با شرکت مایر ریسورسز امضا کرده تا در قالب این قرارداد بتواند از پتانسیل‌های شرکت مایر ریسورسز برای توسعه محصولات سیمانی کم کربن استفاده کند. قرار است مواد افزودنی گرافنی PureGRAPH برای توسعه بهتر بتن‌ها استفاده شود.

این توافق گام رو به جلو دیگری برای شرکت فرست‌گرافن به منظور کمک به صنایع سیمان و بتن در دستیابی به کاهش ۲۵ درصدی انتشار کربن است.

در حال حاضر، این بخش حدود ۸ درصد از انتشار کربن جهانی را به خود اختصاص می‌دهد و افزودنی‌های کلینکر مورد استفاده برای تقویت سیمان و بتن مقصر اصلی آن هستند.

این قرارداد سه سال تبادل دانش از طریق همکاری تحقیقاتی و توسعه‌ای بین دو شرکت را شامل می‌شود. مایکل بل، مدیر عامل فرست گرافن گفت: «توافق با شرکت مایر ریسورسز شریک راهبردی مهم دیگری را به مجموعه همکاران جهانی فرست گرافن اضافه می‌کند که به دنبال کمک به صنایع سیمان و بتن برای دستیابی به اهداف کاهش کربن هستند.»

هر یک از طرفین با هزینه خود به توسعه دانش علمی و صنعتی کمک می‌کند، فرست‌گرافن دسترسی به طیف محصولات PureGRAPH®، فرمولاسیون و فناوری‌های مرتبط را فراهم می‌کند. در آن سو، شرکت مایر ریسورسز مسئولیت تولید و عرضه نمونه‌های کلینکر سیمان و سایر مواد مشابه، مشاوره در مورد بهینه‌سازی مواد سیمانی و آزمایشات گسترده آزمایشگاهی را بر عهده خواهد گرفت.

هدف از این همکاری استفاده از افزودنی‌های جدید در فناوری سیمان برای افزایش عملکرد و کاهش انتشار کربن از محصول نهایی است. پاپوآ گینه نو، استرالیا، و بازار‌های سیمان آسیا-اقیانوسیه از جمله اهداف این برنامه همکاری مشترک است.

شرکت مایر ریسورسز در حال توسعه اولین پروژه آهک زنده، کلینکر و سیمان بدون کربن آسیا اقیانوسیه برای عرضه به بازار این مناطق است که هزینه بسیار کمتری نسبت به صادرکنندگان آسیایی دارد.

فرست‌گرافن دارای یک پلت فرم تولید قوی با ظرفیت تولید ۱۰۰ تن گرافن در سال است. یکی دیگر از تمرکز‌های کلیدی فرست گرافن، امکان کاهش انتشار CO ۲ از صنعت سیمان و بتن است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گرافن سیمان فرست گرافن شرکت فرست گرافن سیمان و بتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۶۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده