Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@03:15:29 GMT

کرونا جان بیماران زمینه ای و افراد مسن را تهدید می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۹۷۴۹۵

کرونا جان بیماران زمینه ای و افراد مسن را تهدید می‌کند

جواد معظمی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، با بیان اینکه از یک هفته گذشته شرایط کرونایی البرز  پایدار است، اظهار کرد: خوشبختانه شاهد  افزایش بیماری در استان نبوده ایم. طی یک هفته گذشته  تعداد بیماران سرپایی، مراجعه به مراکز بهداشتی برای انجام تست و مراجعه به  اورژانس ها و بیمارستان های البرز  مقداری ثابت بوده و نشان می دهد اُمیکرون در شرایط ثابتی قرار دارد و امیدواریم روند کاهشی  داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عادی انگاری جامعه در خصوص پیشگیری از کرونا، بر لزوم رعایت پرتکل‌های بهداشتی تاکید کرد و افزود: برای جلوگیری از انتقال بیماری کرونا به خانواده‌ها، افراد مسن و دارای بیماری زمینه‌ای همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیریم.

این مقام مسؤول یادآور شد: متاسفانه ۸۰ درصد از افرادی که در بیمارستان‌ها بستری هستند و کسانی که جان خود را از دست می‌دهند، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای از جمله فشار خون، بیماری‌های قلبی عروقی، مبتلایان به انواع سرطان‌ها و غیره  هستند که  مواجهه آنها با کرونا  معضل بیماریشان را دو سه برابر می‌کند.  

وی هشدار داد: افرادی که سالم هستند و در خانواده‌هایشان فرد دارای بیماری زمینه‌ای و یا افراد مسن وجود دارد، پروتکل‌های بهداشتی را چندین برابر رعایت کنند و یا به این افراد سر نزنند. متاسفانه افراد بستری و فوتی‌ها از بین کسانی هستند که یا واکسن نزده اند و یا  بیماری زمینه ای دارند.

معظمی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص کمبود واکسن برکت گفت: برخی مشکلات کشوری است و استان البرز هم از آن مستثنی نیست. افراد برای دریافت دُز سوم  واکسن می‌توانند از سایر واکسن‌های مورد تایید استفاده کنند.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون خبرگزاری فارس فارس نیوز البرز کرج دلتا امیکرون سویه جدید موج جدید واکسن برکت زمینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۷۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!

ایسنا/البرز یک مدرس و پژوهشگر معماری گفت: ویلاسازی در استان البرز به نحوی سرعت گرفته که حتی در نقاطی که از نظر معماری و آب و هوا سنخیتی برای ساخت ویلا ندارد، شاهد رشد ساخت و ساز هستیم. نمونه این موضوع در مناطقی از ماهدشت کرج است که درخت و رودخانه‌ای ندارد ولی با ایجاد فضای سبز مصنوعی، شهرک‌سازی ویلایی را شاهد هستیم.

علی شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مطلب فوق ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

این مدرس دانشگاه درباره چگونگی حفظ بافت روستایی اظهار کرد: خوشبختانه غالب روستاها شامل طرح هادی هستند و توسط بنیاد مسکن در قالب طرح هادی الزاماتی برای رعایت نوع ساخت و ساز و بازسازی به سبک روستایی وجود دارد. ممکن است در تمام روستاها این ضوابط رعایت نشود اما در بیشتر روستاها این معیارها را داریم.

وی افزود: به عنوان مثال در روستاهای نمونه گردشگری که در مرکز توجه هستند، در حفظ بافت بومی و روستایی بهتر عمل شده است. ولی جاهایی که از تمرکز خارج بوده و نظارت کمتر بوده موارد نقض دیده می‌شود و توجه به مصالح بومی و فرم ساخت که منطبق با معماری بومی منطقه باشد وجود ندارد. نمونه این امر هم می‌توان به منطقه ماهدشت و یا در کردان که عیناً مشخص است، اشاره کرد.

شجاعی ادامه داد: اما در روستاهایی که به عنوان نمونه گردشگری انتخاب شده‌اند، قوانین بهتر اجرا شده و می‌بینیم که پایبندی به بافت روستا و نگهداری بافت روستایی بهتر رعایت شده است. اگر روی روستاها تمرکز داشته باشیم و پایبند به طرح‌های هادی باشیم، بیشتر می‌توانیم از بافت‌های بومی و با اصالت روستایی محافظت کنیم.

این پژوهشگر با اشاره به ساخت‌وساز در مناطقی که درخت و رودخانه‌ ندارد، ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!