Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس آنلاین نگاهی دارد به تیترهای صفحه اول روزنامه های جهان در روز چهارشنبه دوم مارچ ۲۰۲۲ (یازدهم اسفند ماه ۱۴۰۰)

یواس‌ای تودی

روزنامه یواس ای تودی در گزارش خود از حملات روسیه به اوکراین، مخصوصا حملات موشکی گسترده به شهر خارکیف، این عملات را بی رحمانه لقب داده و در خصوص وقوع جنایت جنگی هشدار می دهد. این روزنامه همچنین در مقاله ای به امکان صدمه دیدن اقتصاد آمریکا از تحریم روسیه صحبت به میان آورده و تاکید می کند یکی از احتمالات تاثیرگذاری این تحریم ها بر آمریکا، ادامه بالا رفتن قیمت گاز در ایالات متحده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نظرسنجی یواس ای تودی نشان می دهد بیشتر مردم آمریکا موافق تحریم و نه حضور نظامی آمریکا در مقابل روسیه هستند.

کُمِرسانت

روزنامه کمرسانت چاپ روسیه در گزارشی به تلاش های مقامات این کشور برای خارج نشدن سرمایه گذاران خارجی از روسیه می پردازد. این روزنامه می گوید، بسیاری از سرمایه گذاران و تجار خارجی قصد داشتند در چند روز گذشته با هواپیما از مسکو خارج شوند اما مقامات روسی اجازه این خروج را برای آن ها صادر نکردند. روزنامه کمرسانت همچنین برگزاری جلسه فوق العاده شورای امنیت بر علیه روسیه را نیز زیر ذره بین برده است.

نشنال پست

روزنامه نشنال پست چاپ کانادا با انتخاب عکسی از تمرینات مردم منطقه زایتومیر در شرق کی‌یف برای آمادگی پیدا کردن در راه جنگ مقابل روسیه، از روحیه مقاومت مردم اوکراین صحبت کرده است. این روزنامه همچنین از ثبت نام صدها کانادایی که برای شرکت در جنگ اوکراین داوطلب اعزام به مرز این کشور هستند خبر داده و همچنین می گوید در نظرسنجی های صورت گرفته در کانادا، از هر چهار نفر یک نفر موافق اعزام نیروی نظامی این کشور به اوکراین برای دفاع در مقابل روسیه هستند.

ژاپن تایمز

روزنامه ژاپن تایمز در گزارشی به قدم های مشترکی که آمریکا و ژاپن برای تحریم علیه روسیه برداشته اند می پردازد. همچنین نخست وزیر ژاپن نیز تاکید کرده که کشورش آماده پذیرش بخشی از پناهجویان اوکراینی است. این روزنامه همچنین به برنامه های ژاپن برای افزایش توانمندی های دفاعی این کشور در میان التهابات جهانی نگاهی انداخته، از شروع کار مجدد کارخانه تویوتا بعد از حمله سایبری به این شرکت خبر داده و البته در گزارشی، زندگی کاری و شخصی اصغر فرهادی کارگردان ایرانی را زیر ذره بین برده است.

جروزالم پست

روزنامه جروزالم پست چاپ اسرائیل در گزارشی به انتقاد مقامات اوکراینی از این رژیم برای بازگرداندن پناهجویان اوکراینی که خود را به مرزهای سرزمین های تحت کنترل این رژیم رسانده بودند می پردازد. این روزنامه می گوید پناهجویان اوکراینی فراری از کشورشان، حدود سه روز پیاده روی کرده بودند تا به مرز رسیدند اما توسط مقامات اسرائیلی بازگردانده شدند. جروزالم پست همچنین در مقاله ای به انتقاد از مقایسه صورت گرفته بین وضعیت مردم اوکراین و فلسطین می پردازد!

نیویورک تایمز

روزنامه نیویورک تایمز برنامه های جو بایدن برای متحد کردن بیشتر کشورهای جهان برای مقابله با روسیه را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است. این روزنامه همچنین در گزارش خود از آوارگی ۶۶۰ هزار نفر از مردم اوکراین که به عنوان پناهجو این کشور را ترک کردند خبر می دهد و تاکید دارد این حجم از پناهجوی اروپایی در سه دهه گذشته و از زمان جنگ بالکان بی سابقه بوده است. نیویوکر تایمز همچنین از استفاده کشورهای غربی از ذخایر نفت خود برای کنترل بالا رفتن سرسام آور قیمت نفت خبر می دهد.

گاردین

روزنامه گاردین با انتخاب تیتر «عجله ای ناامیدانه برای رسیدن به آخرین قطار کی‌یف« و با انتخاب عکسی که با تیتر هماهنگی جالب توجهی دارد، روند خروج مردم اوکراین از این کشور مخصوصا از کی‌یف را زیر ذره بین برده است. این روزنامه همچنین در مقاله ای با عنوان «بزرگترین نقش تمام عمر» که با پیش از این بازیگر بودن وولودومیر زیلسنکی مرتبط می باشد، زندگی رئیس جمهور اوکراین را زیر ذره بین برده است. گاردین همچنین برنامه های بریتانیا برای دو برابر کردن تعداد پذیرش اوکراینی ها در این کشور را بازتاب داده است.

تایمز آو ایندیا

روزنامه تایمز آو ایندیا چاپ هند در گزارشی به اولین تلفات اتباع این کشور در حمله روسیه به اوکراین خبر می دهد. در جریان موشک باران گسترده روسیه در شهر خارکیف اوکراین، یک دانشجوی هندی کشته شد. مقامات هند می گویند کار خروج ۶۰ درصد اتباع این کشور از اوکراین انجام گرفته اما فرآیند خارج کردن بقیه این افراد به خاطر حملات گسترده روسیه به شهرهای اوکراین با سرعت بسیار کمی انجام می گیرد.

بوستون گلوب

روزنامه بوستون گلوب یکی از جملات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا را در سخنرانی وضعیت کشور او در کنگره آمریکا به عنوان تیتر اصلی انتخاب کرده است. او در این سخنرانی تاکید کرد که «برای ما مشکلی پیش نخواهد آمد» که در خصوص نگرانی ها در مورد ضربه خوردن آمریکا در التهابات و جنگ اروپا بیان شده است. این روزنامه البته بیشتر از آنکه سخنرانی بایدن را مورد توجه قرار دهد، ایستادن دو زن به عنوان رئیس کنگره و معاون رئیس جمهور پشت سر رئیس جمهور ایالات متحده که برای اولین بار در تاریخ این کشور به وقوع پیوست را بازتاب داده است.

گلوبال تایمز

روزنامه گلوبال تایمز چاپ چین در گزارشی به فرآیند خارج کردن اتباع چینی از اوکراین پرداخته و آنرا بزرگترین فرآیند خروج اتباع این کشور در تاریخ لقب داده است. به گفته مقامات چینی حدود دو هزار و سیصد چینی ظرف دو روز گذشته با همکاری مقامات اوکراینی از این کشور خارج شده اند. این روزنامه همچنین به استهزای آمریکا پرداخته و می گوید بر خلاف جنگ جهانی دوم، آمریکایی ها شاهد غروب قدرت این کشور هستند و مقامات ایالات متحده تنها بزرگ حرف می زنند. گلوبال تایمز همچنین در مقاله ای به انتقاد از فرستادن دیپلمات های آمریکایی به تایوان برای شرکت در جلسه حزب پیشروی دموکرات این کشور پرداخته است. در میان آمریکایی هایی که به تایوان وارد شدند، مایک پمپئو وزیر خارجه سابق این کشور نیز دیده می شود.

تهیه و تنظیم: امیرمحمد سلطانپور

*بازنشر مطالب دپارتمان ترجمه به منزله تأیید یا رد محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان قدس آنلاین منتشر می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تیترروزنامه ها روزنامه های جهان روسیه اوکراین اسرائیل آمریکا چین ژاپن روزنامه همچنین مردم اوکراین رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۸۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم

از زمان شروع عملیات طوفان الاقصی، شرایط منطقه ای و جهانی، شاهد تغییراتی بوده است که این تغییرات در امتداد تغییرات نظام جهانی قرار دارد.

سرویس جهان مشرق - مایکل پلیورت کارشناس مسائل اروپای شرقی، تحلیگر سیاسی، دیپلمات سابق اسرائیلی در مسکو، در گزارشی به مسئله نظم جدید جهانی و تغییرات قابل توجه در روابط اسرائیل با روسیه، همزمان با تغییرات روابط ایران و روسیه نسبت به سال‌های گذشته میپردازد. پلیورت در این گزارش می نویسد:

از زمان وقایع ۷ اکتبر، نه تنها اسرائیل، بلکه کل جهان به واقعیت جدیدی رسیده است. این واقعیت، تا حد زیادی، از فوریه ۲۰۲۲ - تقسیم جهان به بلوک های جدید - شروع به شکل گیری کرد. کشورهای غربی، اوکراین، اسرائیل، استرالیا و آرژانتین، در برابر روسیه، چین، ایران، برزیل، آفریقای جنوبی و کره شمالی. در ۱۳ اکتبر، رئیس جمهور روسیه، در جریان سفر خود به بیشکک، اولین سفر خارج از مرزهای روسیه پس از صدور حکم بازداشت بین المللی از سوی دادگاه کیفری لاهه، پوتین بیشتر سخنرانی خود را به درگیری بین اسرائیل و فلسطینیان اختصاص داد.

پرده آهنین جدیدی بر جهان فرود آمد

پوتین گفت: «اسرائیل یک حمله بی‌سابقه از سوی حماس را تجربه کرده است. غیرقابل قبول است که غزه مانند لنینگراد در جنگ جهانی دوم در محاصره باشد». وی افزود: «دلیل اصلی این رویدادها شکست سیاست آمریکا در خاورمیانه» است. از ماه اکتبر، مقامات ارشد دولت روسیه و شخص پوتین اغلب به جنگ در خاورمیانه اشاره کرده و آن را به عنوان نمونه ای از شکست "نظم آمریکا"، "شکست جهان تک قطبی" ذکر کرده اند.»

در کلام، آنها از خشونت بین طرفین ابراز تاسف می کنند، اما در واقع تنش در مناطق ما به خوبی به نفع روسیه است. چرا؟ دولت های غربی را از هم جدا می کند، توجه و منابع عظیم آن را از جبهه اوکراین منحرف می کند و معضلات دشواری را در مورد اولویت بندی جبهه ها ایجاد می کند.

در واقع دو موضوع، روابط روسیه و اسرائیل را شکل می دهد - جنگ در اوکراین و اتحاد سیاسی با ایران. هر دو یک تهدید واقعی برای امنیت ملی ما هستند. دو سال پیش، اسرائیل از ترس واکنش روسیه، به بی طرفی عملی در رابطه با جنگ در اوکراین پایبند بود. اسرائیل کمک های بشردوستانه و غیرنظامی ارائه کرد، اما تا به امروز از ارائه سیستم هایی که توسط روس ها به عنوان عبور از خط قرمز تلقی شود، خودداری کرده است.

انتظار اسرائیل نیز این بود که روس ها نیز از انتقال سلاح های قدرتمند به دشمنان ما خودداری کنند. یک مقام ارشد اسرائیلی بسیار به من گفت: "بدیهی است که ما انتظار طرفداری از اسرائیل از سوی روس ها را نداریم، اما احتمال آسیب به ما از سوی آنها بی نهایت است."

از آن زمان این موقعیت به سختی تغییر کرده است - هیچ انتظاری برای بهبود روابط وجود ندارد، بلکه تلاشی برای جلوگیری از وخامت شرایط است. برای روس ها، اسرائیل پیوست نظامی و سیاسی ایالات متحده در خاورمیانه است. نگرش نسبت به ما برگرفته از رابطه بین ابرقدرت هاست. آنچه در دو سال گذشته تغییر کرده است، روابط ایران و روسیه است - و از آن زمان به بعد فقط عمیق تر شده است.

سکوت عمیق پوتین در مورد حمله ایران به اسرائیل، حمایت از حمله ایران به اسرائیل توسط سفیر روسیه در سازمان ملل متحد و بسیج کانال های تبلیغاتی دولت روسیه علیه اسرائیل که به ادعای آنها، اسرائیل "استانداردهای دوگانه" را اعمال میکند، همه نشان می دهد که اتحاد روسیه و ایران در حال تشدید است. بخش عمده همکاری ها در حوزه نظامی و سیاسی است، اما در سال های اخیر افزایش محسوسی در روابط اقتصادی بین کشورها مشاهده نشده است.

به عقیده من، تا زمانی که جنگ در اوکراین ادامه دارد، محتمل ترین سناریو این است که وخامت روابط اسرائیل با روسیه ادامه خواهد داشت. پرده آهنین جدیدی بر جهان فرود می آید و بادهایی که در روابط بین الملل می وزد قوی‌تر از ماست. بهتر است به این ایده عادت کنیم که در آینده قابل پیش بینی هیچ نکته خوبی از بزرگترین کشور جهان برای ما وجود نخواهد داشت. تصادفی نیست که پهپادهای ایرانی هم به اوکراین و هم به اسرائیل حمله می کنند. شاید این فرصتی نیز باشد تا به خود یادآوری کنیم که می خواهیم به کدام بلوک تعلق داشته باشیم و از چه ارزش هایی نمی توانیم دست بکشیم.

دیگر خبرها

  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه ها‌ی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه
  • صفحه نخست روزنامه‌های چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه
  • صفحه نخست روزنامه‌ها - چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟