Web Analytics Made Easy - Statcounter

گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با حضور عزت الله اکبری تالارپشتی، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس و محسن صالحی‌نیا، رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع و معادن ایران و رئیس سازمان خصوصی‌سازی با محور بررسی راهکارهای سامان بخشیدن به تولید و مدیریت صنعت خودرو برگزار شد. 

به عدم دخالت دولت در صنایع خودرو تأکید داریم

عزت الله اکبری تالارپشتی با اشاره به بازدید امروز رئیس جمهور از خودروسازی ایران خودرو اظهار کرد: برنامه‌ریزی شرکت‌ها روی خودروهایی است که مردم از آن رضایت ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور امروز به تولید خودروی باکیفیت، برقی و پیشرفته تأکید کردند. این در حالی است که برنامه‌ریزی خودروسازان در زمینه‌ای است که مردم از آن رضایت کافی ندارند. ما در کمیسیون صنایع و معادن مجلس به عدم دخالت دولت در صنایع خودرو تأکید کردیم. به ایشان عرض کردیم که آنچه‌ شما به عنوان راه‌حل مطرح می‌کنید، دقیقا خود مشکل است. 

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مورد برنامه‌ خودروسازان گفت: بنده شاهد وجود برنامه در خودروسازان خصوصی هستم. اما خودروسازان خصولتی نمی‌توانند برنامه داشته باشند چرا که مشکلات سرسام‌آور زیادی دارند. رئیس‌جمهور باید بخش خصوصی و دولتی را مساوی ببیند. 

رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع و معادن ایران از تولید ۱۵۰ هزار دستگاه از محصولات خودرویی تا پایان سال توسط بخش خصوصی خبر داد و گفت: قطعا اگر بخش خصوص‌سازی بتواند بیشتر انجام دهد، ما استقبال می‌کنیم. عدد فعلی مقداری است که عرض کردیم قطعا محقق خواهد شد. 

عزت الله اکبری تالارپشتی ضمن درخواست از رئیس جمهور برای بازدیدشان از واحدهای خصوصی تولید خودرو، گفت: بخش خصوصی خیلی زود به منویات رئیس‌جمهور عمل خواهند کرد. 

اگر این ساختار حقوقی خودسازی تغییر نکند، اتفاقی نمی‌افتد

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با استناد با سخنان رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: اگر این ساختار حقوقی خودسازی تغییر نکند، اتفاقی نمی‌افتد. وزیر صنعت، معدن و تجارت باید به خصوصی باور داشته باشد. باید اراده‌ای جدی باشد چرا که به‌گفته رئیس سازمان خصوصی‌سازی سهام دولت در خودرسازی‌های خصولتی در ویثقه بانک است.‌ به همین خاطر خصوصی‌سازی تا شش ماه آینده که رئیس جمهور مطرح کردند، با ان‌قلت‌هایی مواجه است. 

خودروهای ایرانی امکان صادرات به کشورهای همسایه را هم ندارد

اکبری تالارپشتی با بیان اینکه مدل خصوصی‌سازی ما غلط است، گفت: مثلا در موضوع هفت‌تپه، شرکت را به کسی می‌فروشیم و بعد جلوی دخل و تصرف او در شرکت را می‌گیریم. تصور ما از خصوصی‌سازی باید چنین چیزی باشد که بخواهیم شرکت‌ها وضعیت خودرو را از نقطه آ به نقطه ب برسانند. خودروهای ما باید صادرات محور و فناورپایه باشد. بخش فناورپایه بودن باید مسئله پای کار آمدن شرکت‌های دانش‌بنیان وسط باشد. در بحث صادرات محوری آیا خودروهای ما قابلیت عرضه به دنیا را دارد؟ باید عرض کنم که خودروهای ایرانی امکان صادرات به کشورهای همسایه را هم ندارد. 

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیس جمهور اکبری تالارپشتی بخش خصوصی و دولتی کمیسیون صنایع و معادن مجلس اکبری تالارپشتی رئیس جمهور خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۹۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند این در حالیست مهف مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند.

به گزارش ایسنا صادق ضیاییان در نشست علمی بارش‌های سیل‌آسا طی فروردین در جنوب و جنوب شرق کشور افزود: نکته مهم این است که مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند. از آنجایی‌که مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند همچنین قابلیتی در آن‌ها بسط داده نشده است تا بتواند بارندگی عظیم در ایران، عمان و امارات متحده عربی به‌ویژه دبی است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی  ادامه داد: وسعت شکل‌گیری این سامانه و علل وجودی آن چنان پهناور بود که چندین هزار کیلومتر را در تراز میانی جو و سطح زمین شامل می‌شده است ایجاد چنین سامانه پیچیده‌ای نیاز به صرف انرژی بسیار زیاد دارد که از دست بشر خارج است.

وی درباره علت بارش‌های سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور گفت: علت بارش سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور را می توان شکل گیری بندال امگا با مراکز کم ارتفاع واقع در اروپا و منطقه جنوب کشور، شکل‌گیری رودباد با سرعت پایین (این نوع رودباد می تواند هوای مرطوب را برای مدت بیشتر در منطقه نگه دارد شکل) به همراه استقرار واچرخند در غرب اقیانوس هند و چرخند روی شبه جزیره عربستان دانست که سبب تغذیه خوب رطوبتی از روی شمال غرب اقیانوس هند، دریای عمان دریای عرب دریای سرخ و خلیج فارس به جنوب کشور شد. 

ضیاییان اضافه کرد: عوامل توپوگرافی منطقه نیز در انباشت و صعود مکانیکی رطوبت نقش مهمی داشتند. 

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • رئیسی روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت