Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@15:32:42 GMT

آشتی با حیات‌وحش و پیشگیری از سیاست‌های غلط

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۰۰۶۱۷

آشتی با حیات‌وحش و پیشگیری از سیاست‌های غلط

به گزارش «تابناک»، علی ربیعی در یادداشتی نوشت: امروز ( ۱۲ اسفند) هر سال، روز حیات وحش است و بهانه‌ای است تا آشتی با طبیعت را به یاد آوریم.

همه ما در طول حیاتمان دو کنش زندگی ساز داریم. کنش با سایر انسانها و کنش با طبیعت، همه‌ی مصائب بشری در کنش های ناسازگرایانه با این دو است. در زیست سخت این‌روزها همه‌ی ما نه تنها باید به نحوی مسالمت‌آمیز و آشتی‌جویانه در کنار هم زندگی کنیم ، بلکه باید همگی ما نگاه آشتی‌جویانه‌ای به طبیعت نیز داشته باشبم، به همه آنهایی که مخلوق خدا هستند، روئیدنی‌های در طبیعت با تمام سرسبزی‌شان و حیواناتی که بخشی از حیات زمین را تشکیل می‌دهند با نگرشی مراقبت‌گونه بنگریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین بهانه، اشاره‌ای می‌کنم به سیاست‌گذاری‌هایی در حوزه صنعت، کشاورزی، معدن و سبک مصرفی که همه ما به نحوی درگیر آن هستیم. این سیاستها در مجموع، امروز، شرایط بسیار ناگواری از زیست انسانی، گیاهی و حتی جانوری را فراهم کرده است. فشار بر آب و خاک به نحوی شده که امکان زیست مناسب و سالم را از ما ایرانیان سلب کرده است.
این مناسبت ها را دستاویزی کنیم و احترام بگذاریم به طبیعت و به همه موجوداتی که در زمین زنده‌اند.

سیاستگذاری غلط در حوزه حیات وحش می‌تواند موجب برهم خوردن هرنوع اکوسیستمی شود. از فضای مجازی که این روزها بحث آن داغ است تا سیاست‌گذاری در انرژی ،کشاورزی، صنعت، حوزه‌های مختلف اقتصادی و غالب سیاست‌هایی است که در چند دهه اخیر، شاهد آن بوده‌ایم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین اوکراین اختلاف روسیه و اوکراین حمله نظامی روسیه به اوکراین زهره فکور صبور علی ربیعی حیات وحش سیاست گذاری مذاکرات وین اوکراین اختلاف روسیه و اوکراین حمله نظامی روسیه به اوکراین زهره فکور صبور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای برنامه پیشگیری‌های رشدمدار و نظام مراقبت ملی دانش‌آموزی و با هدف بررسی آسیب‌های خاص حوزه دانش‌آموزی و نحوه مداخلات پیشگیرانه جلسه‌ای با حضور متولیان آموزش و پرورش، بهزیستی و پلیس فتا تشکیل شد.

سید هادی مصطفوی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان در این جلسه با اشاره با آسیب‌های شناسایی شده در مدارس و حوزه دانش آموزی عنوان کرد: مسائل مربوط به ترک و بازماندگی از تحصیل، پیشگیری از خشونت، پیشگیری از خودکشی، جرایم و آسیب‌های فضای مجازی، استعمال دخانیات و موارد مبتلابه جامعه دانش آموزی در رصد این معاونت بوده و تلاش داریم با حساسیت و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه در جهت کاهش موضوعات مورد اشاره که امنیت روانی مدارس و جامعه را می‌تواند دچار آسیب نماید، اقدام نمائیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه آموزش و پرورش بعد از حوزه خانواده یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی است، بیان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان تلاش دارد با هدف تسهیل تعامل این دو نهاد در تربیت فرزندان و آینده‌سازان این مرز و بوم برای رسیدن هرچه بیشتر به جامعه‌ای سالم و شکوفا نقشی درخور را ایفا نماید؛ زیرا مسائل روانی و تربیتی دانش‌آموزان دغدغه‌ی خانواده‌ها، مسئولین و همه است.

مصطفوی با اشاره به اینکه آشناسازی دانش آموزان با قوانین و آسیب‌های اجتماعی می‌تواند گام بلند و مهمی در پیشگیری از مسائل حوزه دانش‌آموزی داشته باشد، تشریح کرد: در راستای این هدف معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در طرحی ابتکاری اقدام به «راه‌اندازی ایستگاه قانون» در سطح شهر نموده و در فاز بعدی این طرح، مدارس و ادارات استان هم تحت پوشش نیز ایستگاه قانون می‌گیرند که در مدارس بطور خاص قرار است جایگاه و تابلوهایی متناسب با محیط مدارس طراحی و نصب گردند تا به صورت دوره‌ای قوانین و موضوعات احصا شده در آنها نصب و پیاده‌سازی گردند و دانش‌آموزان با مطالعه آن موارد سطح دانش خود را در حوزه سوادرسانه‌ای و فضای مجازی، قوانین، مضرات استفاده از مواد دخانی و … بالا ببرند.

وی همچنین از اجرای طرح قاضی مدرسه از مهرماه سال جاری خبر داد و خاطر نشان کرد: در نظر داریم بصورت فازبندی شده هیئت‌های صلح‌یاری دانش‌آموزی را در تمامی مدارس استان راه اندازی نمائیم تا از ظرفیت جامعه دانش‌آموزی در بحث هیئت‌های صلح و صلح‌یاران استفاده گردد و این صلح‌یاران متولی رفع اختلافات در مدارس خود شده و اقدامات مناسبی در کاهش و پیشگیری از مسائل بردارند.

کد خبر 6099756

دیگر خبرها

  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • ادامه حیات حوزه معدن در گرو فناوری و نوآوری
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • رازهای آشتی ایران و عربستان به روایت الجزیره قطر
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران