Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج کارگروه اشتغال ۱۴۰۱ شهرستان بویراحمد با تحلیلگران بنیاد برکت استان برگزار شد.  

در این کارگروه بخشداران شهرستان بویراحمد به همراه تعدادی از ادارات مرتبط با حوزه اشتغال و تعدادی از بانک های عامل طرف قرارداد بنیاد برکت در فرمانداری بویراحمد برگزار شد.

شهرام مهدوی‌مطلق فرماندار بویراحمد در این نشست اظهار کرد: وقتی قبل از شروع سال جدید کارگروه اشتغال طرح های اشتغالزایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان (ره) استان در شهرستان تشکیل شده نوید بسیار خوبی از افق های  اشتغالزایی در این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی گفت: از  اقدامات جهادی مدیران پرتلاش ستاد اجرایی فرمان امام (ره) خصوصا مدیرکل جوان و پای کار آن به نوبه خودم تشکر می‌کنم.

فرماندار تصریح کرد: از بانک‌هایی که وظایف خود را در این خصوص به موقع و دقیق انجام دادند تشکر می کنیم هر چند که انجام وظیفه نیازی به تشکر ندارد و همه موظفند وظیفه خود را انجام دهند.

این مسئول افزود: در خصوص بانک‌هایی که تاکنون در خصوص پرداخت تسهیلات اشتغالزایی کوتاهی کردند و یا نتوانستند، این اعتبارات را جذب و به متقاضیان پرداخت کنند توضیحات پذیرفتنی نیست چرا که در شهرستانی با این همه مشکل اشتغال عدم جذب اعتبارات ناشی از ناکارآمدی مدیریتی است باید دغدغه اشتغال در سیستم اداری و بانکی ما در شهرستان و استان  فراگیر شود. 

مهدوی‌مطلق گفت: اگر صرفا بنشینیم و بخشنامه بخوانیم و توجیه بخشنامه ای داشته باشیم اشتغالی ایجاد نخواهد شد و یکی از موانع اشتغال همین توجیهات اداری، سیستمی و بخشنامه‌هاست. 

وی افزود: یکی دیگر از موانع اساسی اشتغال در شهرستان، تصدی‌گری و تمرکز گرایی صفر و صدی ادارات کل در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی است که در ادارات کل متولی بحث اشتغال و طرح های اشتغالزا ساری و جاری است و در شهرستان بویراحمد اساسا در حوزه اشتغال سهم شهرستان از استان تفکیک نیست و تا در ادارات کل استان کهگیلویه و بویراحمد، توزیع، پرداخت اعتبارات  صرفا در دست یک بخشی از اداره کل انجام می‌شود و انحصارگرایی اداری وجود دارد اساسا شاهد اشتغال فراگیر و پایدار نخواهیم بود و این ضعف بزرگی است که اگر رفع نشود وضع اشتغال در شهرستان تغییر نخواهد کرد.

وی گفت: مانع دیگر اشتغال در استان طولانی شدن زمان صدور  مجوزها و در عین حال تصدی گری مطلق ادارات متولی مجوزهاست و طبیعی است وقتی صدور مجوزها صرفا در ادارات کل و آن هم در دست یک یا چند نفر در یک بخش از اداره انجام می شود، زمان صدور این مجوزها همین وضع را دارند.

فرماندار ادامه داد: ادارات کل باید اعتبار و اختیار و امکانات لازم را در اختیار شهرستان و شهرستان حتی باید در اختیار بخش قرار دهد تا بتوان اشتغال پایدار و واقعی ایجاد کرد.

وی گفت: یکی از انحرافات اساسی تسهیلات اشتغال این است که ساز و کار تسهیلات اشتغال روستایی به جای بخشداری‌ها و دهیاری‌ها در مرکز شهرستان و آن هم در ادارات کل انجام می‌شود. 

این مسئول خاطرنشان کرد: اگر تسهیلات اشتغالزایی واقعا در روستا ها انجام و پرداخت شود شاهد مهاجرت های معکوس خواهیم بود.

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس مهدوی مطلق تسهیلات اشتغال ادارات کل بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۰۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری شامگاه دوشنبه کردستان در نشست معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با نماینده ولی فقیه در استان با تبریک هفته کار و کارگر، آموزش های فنی و حرفه ای را مقدمه‌ای برای مهارت آموزی و توانمندی سازی جوانان برای ایجاد اشتغال خواند و اظهار کرد: با گذراندن این دوره ها و تلاش و همت شبانه روزی، زمینه اشتغال در جامعه فراهم خواهد شد.

پیشکاری آموزش و مهارت آموزی کارگران را نیز از مهمترین اولویت های وزارت کار و لازم وضروری عنوان کرد و با بیان اینکه این آموزش ها موجب مهارت آموزی و ارتقای سطح علمی در کارگران به ویژه کارگران ساختمانی خواهد شد، اظهار داشت: با آموزش و مهارت آموزی کارگران، شاهد کاهش حوادث کارگری و جلو گیری از آسیب های اجتماعی خواهیم بود.

مدیر کل کار کردستان با بیان اینکه مهارت آموزی و تربیت نیروی کار حرفه‌ای و ماهر موجب ایجاد اشتغال پایدار در کشور می شود، خواستار آموزش بیشتر کارگران ساختمانی در بحث ایمنی و حفاظت فردی شد و گفت: ایمنی نقش موثری در دستیابی به ارتقاء سطح سلامت کارگران در جامعه دارد.

رئیس شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت کار در استان با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از دستگاه‌هایی است که در خط مقدم ارتباط با مردم و خدمت‌رسانی قرار دارد، گفت: بیش از ۷۰ درصد جامعه تحت پوشش خدمات این وزارتخانه هستند و مدیران تابعه وزارت کار در کردستان توانسته اند با همدلی و هماهنگی مقدمات رضایتمندی مردم را فراهم آورند.

پیشکاری عملکرد ادارات تابعه وزارت کار در کردستان را رضایت بخش خواند و گفت: خوشبختانه ادارات تابعه وزارت کار در کردستان شبانه روزی در راستای خدمت رسانی به جامعه مخاطب تلاش کرده و تعامل بسیار خوبی با هم و سایر ادارات در استان دارند که این خود نقطه عطفی برای پیشبرد سیاست های دولت مردمی و وزارت کار در کردستان است.

کد خبر 6092571

دیگر خبرها

  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • هم‌افزایی با ادارات استان و شهرستان برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد