Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - دستگاه‌های تلفن همراه کودکان در سطح جهانی کمتر محافظت می‌شوند. ۵۶ درصد از والدین از رمز عبور برای محافظت از دستگاه‌های تلفن همراه استفاده می‌کنند، در حالی که تنها ۴۱ درصد از کودکان و نوجوانان از رمز عبور استفاده می‌کنند که خطرات ایمنی ایجاد می‌کند.
گزارش‌ها نشان می‌دهد که از هر ۱۰ کودک، یک نفر با نشت اطلاعات مالی مواجه شده‌اند و ۱۵ درصد از کودکان گزارش داده‌اند که تلاشی برای سرقت حساب آنلاین آنها صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، شرکت مک‌آفی از دو گزارش نظرسنجی پرده‌برداری کرد که سطح ارتباط بین نسل‌ها را در مورد میزان ایمن بودن دستگاه‌های تلفن همراه و میزان آسیب‌پذیری مصرف‌کنندگان در برابر تهدیدات روی آن دستگاه‌ها نشان می‌دهد.

طرز فکر نسل‌های مختلف در مورد میزان ایمن بودن دستگاه‌های تلفن همراه
مصرف‌کنندگان برای حفاظت از داده‌ها، حریم خصوصی و هویت خود ارزش قائل هستند. در این گزارش، والدین و کودکان در مورد رفتارهای مربوط با تلفن همراه خود مورد بررسی قرار گرفتند تا مشخص شود که کودکان چگونه از دستگاه‌های تلفن همراه استفاده می‌کنند و رفتار واقعی آنها در کجا با مفروضات والدینشان متفاوت است، حوزه جدیدی از تحقیقات در صنعت که شامل دیدگاه بسیار مهمی از کودکان است.

یافته‌های کلیدی تحقیق مک‌آفی نشان می‌دهد در حالی که مصرف‌کنندگان می‌دانند رایانه‌های رومیزی و لپ‌تاپ‌هایشان به محافظت نیاز دارند، آگاهی از نیاز به محافظت از دستگاه‌های تلفن همراه، به‌روز نشده است. در سطح جهانی، کودکان و نوجوانان اعتماد بیشتری به دستگاه های تلفن همراه دارند. ۵۹ درصد از کودکان فکر می کنند که تلفن همراه امن‌تر از رایانه است، در حالی که والدین توجهشان را به امنیت تلفن و رایانه، به‌طور مساوی تقسیم کرده‌اند.

دستگاه‌های تلفن همراه کودکان در سطح جهانی کمتر محافظت می‌شوند. ۵۶ درصد از والدین از رمز عبور برای محافظت از دستگاه‌های تلفن همراه استفاده می‌کنند، در حالی که تنها ۴۱ درصد از کودکان و نوجوانان از رمز عبور استفاده می‌کنند که خطرات ایمنی ایجاد می‌کند.
 
کودکان خطرات بزرگسالی را تجربه می کنند. از هر ۱۰ والدین یک نفر گزارش کرده است که کودکان با نشت اطلاعات مالی مواجه شده‌اند و ۱۵ درصد از کودکان گزارش داده‌اند که تلاشی برای سرقت حساب آنلاین آنها صورت گرفته است.

بلوغ حوزه موبایل و برابری جنسیتی
در حالی که اعضای خانواده تقریباً همه به دستگاه های تلفن همراه متکی هستند، نحوه استفاده آنها از این دستگاه‌ها بر اساس جنسیت متفاوت است. این تحقیق نشان داد که در سطح جهانی، در سن ۱۵ سالگی، استفاده از موبایل به‌طور قابل توجهی افزایش می‌یابد و تا بزرگسالی ثابت می‌ماند.

دختران قبلاً در بسیاری از کشورهای مورد مطالعه، به ویژه در آمریکای شمالی و اروپا، استفاده از تلفن همراه را پذیرفته بودند. در این مناطق، دختران ۱۰ تا ۱۴ ساله به‌طور قابل توجهی بیشتر از پسران هم‌سن خود از دستگاه‌های تلفن همراه استفاده می‌کنند.

استفاده از رسانه‌های اجتماعی نیز در ایالات متحده تفاوت‌های قابل توجهی را از نظر جنسیت نشان می‌دهد و دختران تقریبا تمام فعالیت‌های تلفن همراه را با نرخی بالاتر از پسران انجام می‌دهند، همانطور که در سطح جهان، ۵۳ درصد از دختران در تمام گروه‌های سنی از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند در حالی که این رقم در پسران ۴۴ درصد است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: گوشی هوشمند تلفن همراه امنیت سایبری بدافزار دستگاه های تلفن همراه استفاده می کنند درصد از کودکان سطح جهانی نشان می دهد رمز عبور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی

ایتنا - بالغ بر ۲۷ میلیون مکالمه در پاییز ۱۴۰۲، از طریق رومینگ ملی صورت گرفته، بدین‌ ترتیب که درصورت نبود آنتن یک اپراتور در منطقه‌ای، از آنتن اپراتور دیگر استفاده شده است.
رومینگ ملی نخستین بار در خردادماه ۱۳۹۳ بین سه اپراتور اول، دوم و سوم تلفن همراه برقرار شد. اجرای طرح رومینگ ملی با این هدف انجام شد که چنانچه در منطقه‌ای، سیم‌کارت مشترکان آنتن نداشت، آن‌ها بتوانند از آنتن اپراتورهای دیگر که در آن منطقه پوشش دارند، استفاده کنند. این طرح از سال ۱۳۹۷، بین هر سه اپراتور تلفن همراه و دو اپراتور روستایی به صورت فراگیر به اجرا درآمد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، آخرین آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره مکالمات از طریق رومینگ ملی، حاکی از آن است که در پاییز سال ۱۴۰۲ در مجموع ۲۷ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۹۳۲  مکالمه از طریق رومینگ ملی بین اپراتورهای مختلف تلفن همراه صورت گرفته که در مقایسه با آمار ۲۴ میلیونی سه ماه اول سال ۱۴۰۱، افزایش یافته است.


تعداد مکالمات از طریق رومینگ ملی به تفکیک اپراتور در جدول زیر آمده است.
 

دیگر خبرها

  • مفقود شدن بیش از ۵۰ هزار پناهنده خردسال در اروپا
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد