Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@23:12:27 GMT

تهران در حال گذر از قله موج ششم کرونا

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۰۱۸۹۱

خبرگزاری آریا-معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونا‏ استان تهران گفت: این استان در حال گذر از قله موج ششم کرونا است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از فانا، "علیرضا اولیایی منش" با اشاره به وضعیت کرونا در تهران گفت: از نظر آمار مراجعه موارد سرپایی، تهران کم‌کم در شیب نزولی قرار می‌گیرد، اگر به یکباره دچار پیک ناگهانی نشود، همین روز‌ها در حال عبور از پیک اُمیکرون در موج ششم هستیم، اول موارد سرپایی کاهش می‌یابد و سپس موارد بستری معمولی، ICU و در نهایت فوتی‌ها کاهش خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونای استان تهران توصیه کرد: مردم به هیچ عنوان دچار ساده انگاری نشوند و همچنان بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی اهتمام ورزند؛ زیرا برای اطمینان از عبور از پیک به دو هفته زمان نیاز است.
"علیرضا اولیایی منش" درباره میزان تزریق واکسن کرونا در استان تهران هم گفت: آمار تزریق دُز اول 92 درصد، دُز دوم 82 درصد و دُز سوم نزدیک 40 درصد است؛ این آمار نسبتا خوب است، آمار واکسیناسیون 12 سال به بالا هم نزدیک به آمار متوسط تهران و کشوری است.
معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونای استان تهران درباره چگونگی بیماریابی کرونا در پایتخت، تاکید کرد: در سویه اُمیکرون و به طور کلی در زمان رسیدن به پیک‌ها، موضوع بیماریابی متفاوت است، حتی از نظر علمی وقتی در پیک قرار داریم تست‌ها دیگر فایده ندارند؛ وقتی در پیک قرار داریم بویژه در پیک اُمیکرون که به سرعت جمعیت زیادی از مردم خفیف آلوده شدند، تست کردن خیلی معنی ندارد و تست‌هایی که انجام می‌شود برای مطالعات اپیدمیولوژی و بررسی درصد آلودگی، انجام می‌شود. ردیابی کل جمعیت در شرایط چنین پیک‌هایی معنا ندارد.
"علیرضا اولیایی منش" همچنین گفت: در کشور‌هایی که تست کرونا پیش‌تر به صورت دولتی انجام می‌شد هم اکنون در شرایط گسترش اُمیکرون  این تست‌ها آزاد حساب می‌شود، معنای آن اینست که تست خیلی فایده ندارد؛ زیرا یا افراد ناقل هستند یا گرفتار بیماری هستند.
معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونای استان تهران تاکید کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی و متخصصان، در یکسال آینده هم با کرونا دست و پنجه نرم خواهیم کرد؛ بنابراین شهروندان به هیچ وجه موضوع تکمیل 3 دُز واکسیناسیون، ماسک، فاصله فیزیکی و ماسک را رها نکنند؛ یکی از دلایلی که آمار بستری و مرگ و میر در موج اُمیکرون بالا نرفت، واکسیناسیون بود، باید پوشش واکسیناسیون به بالای 95 درصد برسد.
"علیرضا اولیایی منش" خاطر نشان کرد: نمی‌توان پیش‌بینی کرد که اُمیکرون آخرین جهش کرونا است و دیگر جهشی نخواهیم داشت؛ این موضوع وابسته به رفتار مردم در جهان است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونا استان تهران ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آخرین آمار تصادفات منجر به فوت در سال گذشته