Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، با تاکید بر اهمیت "قرض الحسنه" در آیات و روایات اسلامی، گفت: پس از گذشت ۴۳ سال از انقلاب اسلامی، در بحث قرض الحسنه کوتاهی شده است. 

به گزارش ایسنا، مرتضی بختیاری در همایش «قرض نیکو» که با حضور معاون امور مجلس رئیس جمهوری و مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت صبح امروز درکمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: در رابطه با صدقه روایاتی داریم که بنا بر این روایات صدقه دفع بلا می‌کند و در بسیار از خانه‌ها صندوق صدقه وجود دارد اما فاصله ثواب صدقه در مقابل ثواب قرض الحسنه زیاد است و عجیب در بحث قرض الحسنه برکت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


رئیس کمیته امداد با بیان اینکه در برخی روایات ثواب قرض الحسنه ۱۸ برابر صدقه عنوان شده است، تصریح کرد: عزت افراد در قرض الحسنه حفظ می‌شود و با قرض الحسنه چرخه اقتصادی و فعالیت اجتماعی فعال می‌شود. در واقع برکتی در قرض‌الحسنه است که خداوند در قرآن وعده آن را داده است. 


وی در ادامه با تشکر از خیرین فعال در حیطه قرض الحسنه، افزود: کارهای بزرگی می‌توان با قرض الحسنه انجام داد، بر خلاف ربا که یک ریال ربا آتش به زندگی می‌آورد اما یک ریال قرض الحسنه به زندگی برکت می‌دهد و باید چرخه کار بانکداری اسلامی ما به معنای واقعی کلمه به روی قرض الحسنه افتد. 


بختیاری در بخش پایانی سخنان خود با یادآوری اینکه صندوق امداد ولایت سال ۹۵ با همت آقای فتاح راه اندازی و برکات خوبی تا کنون داشته است، تصریح کرد: در ۱۱ ماهه امسال بیش از ۲۲۰ هزار نفر که ۸۰ درصد این افراد مددجویان کمیته امداد بودند از صندوق امداد ولایت وام گرفته و ۲۲۰۰ میلیارد تومان وام به این افراد داده شده است. تا سقف ۱۰ میلیون تومان از این افراد خواهان وام، کارمزدی دریافت نمی‌شود و برای وام های بالای ۱۰ میلیون تومان نیز تنها ۳ درصد کارمزد برای طول دوره هفت یا پنج ساله اخذ می‌شود تا صندوق بتواند گردش داشته باشد. 


به گزارش ایسنا، در بخش دیگر این همایش علی عاشوری، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت نیز با اشاره به فراخوان انجام شده برای دریافت مقالات مرتبط با همایش «قرض نیکو» اظهار کرد: این همایش با مشارکت صندوق قرض الحسنه ملی مس ایران و صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در شش محور اصلی مبانی اندیشیده‌ای، مبانی اجتماعی، مبانی فرهنگی، مبانی اقتصادی، مبانی حقوقی، مبانی سیاست گذاری و مبانی تجربه پژوهی قرض الحسنه در کشور برگزار می‌شود. 


وی در ادامه با اشاره به فعالیت صندوق های قرض الحسنه و با تاکید بر اهمیت توسعه این صندوق تصریح کرد: سیاست گذاران کشور باید اهتمام بیشتری به این موضوع داشته و با تصویب قوانین و بسط خدمات سخت افزای و نرم افزایی به گسترش حوزه خدمات قرض الحسنه کمک کنند. اگرچه با تمام محدودیت‌ها خدمات خوبی در حال ارائه است اما جا دارد با حمایت‌ها این خدمات توسعه یابد. 


همچنین در ادامه این همایش، مسلمی دبیر علمی همایش با بیان اینکه ۳۷ مقاله به صورت کامل و چکیده به دبیرخانه همایش ارسال و با بررسی‌های انجام شده ۲۰ مقاله حائز تقدیر و ۳ مقاله به عنوان مقاله برتر انتخاب شده است، گفت: این مقالات پس از تدوین به چاپ رسیده و در نمایه‌های علمی نمایه سازی خواهند شد. 


وی افزود: ما در صددیم یک دبیرخانه به طور نهادی و به نام شهید صدر در این مجموعه به جهت پایدار شدن اقتصاد اسلامی تشکیل دهیم تا به قرض الحسنه و فرهنگ قرض الحسنه کمک کند.  


به گزارش ایسنا، در پایان این همایش از تعدادی از خیرین فعال در حوزه قرض الحسنه تقدیر شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی قرض الحسنه صندوق قرض الحسنه امداد ولایت کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان