Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر ارجمند روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به تدوین سند آمایش استان در بخش میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: در ماده چهار سند ملی آمایش در ارتباط با راهبردها، سیاست های سرزمینی در بند ۱۹۰ به این مهم اشاره شده است که تجهیز زیرساخت ها و توسعه شبکه های یکپارچه گردشگری باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در این ارتباط زنجان به عنوان یکی از استان‌های محور گردشگری راه ابریشم محسوب می‌شود که تنها محور گردشگری غرب ایران بوده و متصل کننده آن به پایتخت است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با اشاره به وضعیت اشتغال استان در بخش گردشگری، تصریح کرد: با توجه به جمعیت استان میزان اشتغال در این بخش حدود یک دهم شاغلین است. 

وی با اشاره به اینکه بر مبنای تقسیم بندی سند آمایش استان مناطق مختلفی تعریف شده است، اظهار داشت: برای طراحی سند کاربردی این بخش وضعیت موجود استان احصا شده است.

ارجمند با بیان اینکه نزدیک هشت درصد تاسیسات گردشگری این استان در شهرستان طارم "منطقه ۲ سند آمایش " واقع شده است، افزود: ۴.۱۱ درصد این تاسیسات در شهرستان ماهنشان، ۱۶.۴۴ درصد در حوزه ایجرود و خدابنده قرار گرفته است.

به گفته این مسوول، ۶۵ درصد تاسیسات گردشگری استان در حوزه شهری و ۳۵ درصد در حوزه روستایی واقع شده است.

این مسوول با اشاره به عناوین برنامه های عملیاتی آمایش در بخش گردشگری گفت: احداث هتل‌های چهار و پنج ستاره در زنجان، توسعه مجتمع های بین راهی در مناطق درجه ۲، توسعه گردشگری سلامت و مجموعه های گردشگری آبی از جمله آن به شمار می رود.

وی تکمیل بازارچه صنایع دستی، ایجاد زیرساخت برای شهر جهانی ملیله، بهسازی بازارچه چاقو سازان، ایجاد خانه های ترویج صنایع دستی و برگزاری استارتاپ‌های توسعه صنایع دستی را از دیگر برنامه های عملیاتی آمایش گردشگری در حوزه صنایع دستی عنوان کرد.

برچسب‌ها گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی سند آمایش آموزش عالی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی سند آمایش آموزش عالی گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی سند آمایش آموزش عالی زنجان صنایع دستی سند آمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۲۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان