Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@11:34:29 GMT

آزار پناهجویان رنگین‌پوست اوکراینی حین گریز از جنگ

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۰۳۰۲۵

آزار پناهجویان رنگین‌پوست اوکراینی حین گریز از جنگ

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از تارنمای شبکه خبری "ای.بی.سی.نیوز"، شاهدان عینی می گویند پناهندگان غیرسفیدپوست اوکراینی برای عبور از مرز با تبعیض روبرو می شوند.

خبرنگاران و ساکنان منطقه در این خصوص به "ای.بی.سی.نیوز" گفتند در حالیکه اوکراینی ها در بحبوحه حملات روسیه به سراسر اروپا فرار می کنند، پناهندگان غیرسفیدپوست با تبعیض گروه های افراطی که در مرز گشت زنی می کنند، روبرو شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهدان می گویند در تاریخ ۱ مارس (۱۰ اسفند)، ده‌ها ملی‌گرای راست‌گرا در مرکز شهر "پرزمیسل" لهستان پناهندگانی را که به نظر رنگین پوست می آمدند، مورد آزار و اذیت قرار دادند.

با ادامه بحران انسانی در اوکراین، بسیاری بیم آن دارند که افراط گرایی برای پناهندگان رنگین‌پوستی که در تلاش برای فرار از جنگ هستند، دردسر ایجاد کند.

به گفته کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) از زمان حمله نیروهای روسیه به اوکراین در تاریخ ۲۴ فوریه (۵ اسفند)، بیش از یک میلیون نفر از اوکراین به کشورهای همسایه گریخته اند. براساس این گزارش تاکنون دستکم ۴۵۳ هزار نفر از این پناهجویان تا تاریخ ۲ مارس (۱۱ اسفند) به لهستان وارد شده اند.

شاهدان گزارش می دهند که در نزدیکی ایستگاه قطار پرزمیسل که محل عبور هزاران پناهجو است، هر فردی که آفریقایی یا عرب به نظر می‌رسید هدف حمله افراط‌گرایان قرار می گرفت.

یک خبرنگار روزنامه "برلینر مورگن‌پست" (یک روزنامه آلمانی) مستقر در لهستان در این خصوص به ای.بی.سی.نیوز گفت که افراط گرایان به شدت بر سر پناهجویان فریاد می زدند تا از کشورشان خارج شوند و به آنها حمله می کردند.

تاکنون مقامات محلی در این خصوص واکنشی نشان نداده اند.

دولت لهستان در سال‌های اخیر خود را با آرمان‌های جناح راست همسو کرده است و به دلیل احساسات ضد پناهجویی مورد انتقاد قرار گرفته است. در اواخر سال گذشته هم پس از آنکه بلاروس مرز خود را برای عبور پناهجویان به سوی لهستان باز کرد، دولت ورشو اجازه ورود هزاران پناهجوی سوری و عراقی را به کشورش نداد.

فیلیپو گراندی یک مقام کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل هم ضمن تائید مواردی از تبعیض در پذیرش برخی  پناهندگان از اوکراین، گفت که برخی از اتباع کشورهای ثالث گزارش داده اند که در تلاش برای فرار گیر افتاده اند یا از عبور و مرور منع شده اند.

گراندی در نشست مطبوعاتی روز سه شنبه تاکید کرد: «همه از خطرات یکسانی فرار می‌کنند. ما به مداخله ادامه خواهیم داد، همانطور که چندین بار این کار را کرده ایم، تا اطمینان حاصل کنیم همه به یک شکل پذیرفته می‌شوند.»

لینک خبر:

برچسب‌ها اوکراین روسیه سازمان ملل متحد لهستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین روسیه سازمان ملل متحد اوکراین روسیه سازمان ملل متحد لهستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۳۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود شدید سرباز در اوکراین/ ارسال مهمات غربی چاره کار نیست

به گزارش قدس آنلاین، این سیاستمدار اوکراینی در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک اظهار داشت: ارائه تسلیحات جدید از سوی آمریکا نمی تواند کمبود و فرسودگی شدید نیروی انسانی را در اوکراین جبران کند.

رسانه‌های غربی نیز اذعان دارند که اگرچه کمبود مهمات تا حدودی با کمک های خارجی کاهش یافته، اما فقدان نیروی لازم در ارتش اوکراین همچنان موضوع اصلی است.

براساس اعلام وزارت دفاع روسیه، از آغاز جنگ در اوکراین نزدیک به ۵۰۰ هزار سرباز اوکراینی جان خود را از دست داده اند.

نشریه آمریکایی پولیتیکو در ماه مارس (اسفند) یکی از دشوارترین چالش های پیش روی اوکراین را در جنگ جاری با روسیه، طفره رفتن و فرار مردان جوان برای اعزام به جبهه ها دانست.

اولینیک در بخشی دیگر از مصاحبه خود با اسپوتنیک خاطرنشان کرد: بسیاری از فرماندهان [اوکراینی] از کمبود ۳۰ تا ۴۰ درصدی نیروی انسانی شکایت دارند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر نزدیک به یک میلیون و ۵۰۰ هزار مرد در رده سنی ورود به جنگ فراری هستند و حاضر به حضور در جبهه ها نیستند.

اولینیک ادامه داد: با توجه به پیشروی مداوم روسیه، اوکراین باید به سرعت ۲۰۰ هزار نیرو را بسیج کند که این امر غیرممکن است.

وی به قانونی که به تازگی از سوی ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین برای بسیج نیرو و جبران کاهش سرباز به امضا رسیده است، اشاره کرد و گفت: این امر هم بعید است وضعیت را بهبود بخشد.

این قانونگذار سابق به یک مورد دستگیری گزارش شده اشاره کرد که براساس آن یک جوان ۲۰ ساله به موجب قانون جدید دولت زلنسکی به زور به جبهه جنگ فرستاده شده است.

بخش ثبت نام ارتش اوکراین نیز تائید کرده است که براساس قانون زلنسکی در صورت مقاومت این سرباز جوان برای اعزام به جبهه ها، ممکن است اعدام شود.

اولینیک در پایان گفت: «این یک سقوط است، یک بن بست است. مردم نمی خواهند از منافع آمریکایی ها و تیم زلنسکی محافظت کنند».

آمریکا به تازگی پس از ماه‌ها کشمکش با نمایندگان مخالف تداوم حمایت ها از اوکراین در کنگره، از تصویب بسته ۹۵ میلیارد دلاری بسته حمایت خارجی شامل کمک ها به کی‌یف در بحبوحه پیش روی سریع روسیه خبر داده بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • مسکو: روسیه «نووباخموتوکا» را آزاد کرد/ دفع ۱۳ ضدحمله اوکراینی‌ها
  • روش ویژه سرباز روس برای فرار از پهپاد قاتلی که به سراغش آمد | فیلم
  • وضعیت میدان جنگ در اوکراین بدتر می‌شود
  • مقامات اوکراینی تسلیحات غرب را می‌دزدند
  • ویدیو/ سربازهای اوکراینی، با اسلحه‌های شوروی راحت‌ترند تا تجهیزات غربی‌ها
  • کمبود شدید سرباز در اوکراین/ ارسال مهمات غربی چاره کار نیست
  • اوکراین سربازان فراری را از خدمات کنسولی محروم می‌کند
  • لهستان عبور خودروهای نظامی اوکراین از خاک خود را ممنوع کرد
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان