Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جواد اوجی پیش از ظهر امروز پنجشنبه در آئین بهره‌برداری از تأسیسات و مخازن ذخیره‌سازی و اسکله شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس و امضای هشت قرارداد طرح جمع‌آوری گازهای مشعل، گاز را انرژی پاک، سازگار با محیط زیست، قابل دسترس و ارزان‌تر از دیگر سوخت‌های مایع فسیلی عنوان کرد و افزود: در گزارش‌های ارائه شده در کمیته‌های فنی و نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) بیان شد که عصر طلایی گاز آغاز شده و این روند تا سال ۲۰۵۰ صعودی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه روند رشد گاز در سبد انرژی نسبت به سایر سوخت‌های فسیلی بالاتر است، یادآور شد: در نشست شب گذشته اوپک پلاس قیمت هر مترمکعب گاز ۲ دلار و ۲۰ سنت عنوان شد؛ بخشی به دلیل مسائل اوکراین و روسیه است که پیش‌بینی شده که هر مترمکعب گاز به ۳ دلار هم برسد اما در ایران گاز به قیمت ۲۰ سنت به پتروشیمی‌ها و حدود یک تا دو سنت نیز با توجه به یارانه بالایی که به آن تعلق می‌گیرد، عرضه می‌شود.

وزیر نفت تکمیل زنجیره پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس را بسیار دلچسب عنوان کرد و گفت: جمع‌آوری گازهای مشعل جزو یکی از آرزوهاست.

اوجی با اشاره به اینکه این نگاه واگذاری به بخش خصوصی در دولت و وزارت نفت وجود دارد و بن‌بستی برای ما نیست، تصریح کرد: امروز بالاترین خدمت در صنعت نفت و گاز، سرمایه‌گذاری در این صنعت است که باید از افت فشار و به دنبال آن افت تولید در میدان‌های نفت و گاز جلوگیری کرد. اگر سرمایه‌گذاری نشود، اگر امسال ۲۵۰ میلیون مترمکعب کسری گاز داشتیم، سال‌های آتی این شرایط نامناسب‌تر خواهد شد و چه بسا که مجبور به واردات گاز و فرآورده شویم.

وی تأکید کرد: سرمایه‌گذاری در صنعت نفت از نان شب هم واجب‌تر است چون از طرفی نیز پایین‌ترین ریسک سرمایه‌گذاری و بالاترین سودآوری در حوزه صنعت نفت و گاز کشور است.

ضرورت جمع‌آوری گازهای مشعل

وزیر نفت با تأکید بر ضرورت جمع‌آوری گازهای مشعل و تولید ارزش افزوده از آن گفت: باید از سوزاندن این سرمایه‌ها جلوگیری کرد و به آقای رئیسی قول می‌دهیم که در پایان این دولت گازهای مشعل غرب و شرق کارون و حوزه خارک جمع‌آوری شود که راهکار دارد و می‌شود.

وزیر نفت با بیان اینکه بارها عنوان کردم منتظر و معطل مذاکرات وین نمی‌مانیم و قول می‌دهم به محض روشن شدن چراغ سبز وین ظرف یک - دو ماه به بالاترین ظرفیت صادرات نفت برسیم، تصریح کرد: ما در کنار مذاکرات وین که در جریان است، فعالیت‌ها و سرمایه گذاری را به صورت جدی شروع کردیم و در ۶ ماه اخیر ۴.۵ میلیارد دلار قرارداد امضا کردیم.

اوجی در ادامه امضای قرارداد خط لوله تابش با بانک ملت، توسعه میدان‌های نفتی، حفظ و نگهداشت تولید، جمع‌آوری گازهای همراه مشعل را به‌عنوان بخشی از فعالیت صنعت نفت دولت رئیسی عنوان کرد و افزود: نگاه این دولت و وزارت نفت در بحث سرمایه‌گذاری به طور جد استفاده از هلدینگ‌های بزرگ و بانک‌های داخلی است.

وی با اینکه اگر صنعت نفت راه بیافتد کشور در بخش‌های مختلف از جمله درآمد و اشتغال راه خواهد افتاد و اقتصاد رونق خواهد گرفت، تصریح کرد: به جرأت می‌گویم درآمد حاصل از فروش محصولات پتروشیمی با درآمدهای نفتی برابری می‌کند. امید است تا پایان سال ۱۲ میلیارد دلار حاصل از صادرات فروش محصولات پتروشیمی به سامانه نیما عرضه می‌شود.

حمایت از بخش خصوصی

وزیر نفت همچنین سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی را مطلوب و اقتصادی بیان کرد و گفت: با برنامه‌ریزی که برای بخش بالادست و پایین دست با استفاده از ظرفیت داخلی و خارجی صورت گرفته شاهد رونق بیشتر در صنعت نفت خواهیم بود.

اوجی بر ضرورت سرمایه‌گذاری و توسعه در بخش‌های مختلف صنعت نفت تأکید کرد و افزود: اگر این اتفاق نیفتد ما در سال‌های آینده واردکننده گاز و فرآورده نفتی خواهیم شد.

وی با اشاره به اجرای قرارداد هشت پترو پالایشگاه و تغییر قانون حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی و موضوع تنفس خوراک اظهار کرد: وزارت نفت چتر حمایتی خود را برای بخش خصوصی بازکرده است و با توجه به ظرفیتی که این بخش دارد، آینده درخشانی خواهد شد.

وزیر نفت با بیان اینکه دارنده بزرگترین ذخایر نفت و گاز نباید چنین وضعیتی داشته باشد، افزود: با حمایت دولت و مجلس و همت کارکنان صنعت نفت و گاز تمام اتفاق‌های خوب رقم خواهد خورد.

اوجی با قدردانی از دست‌اندرکاران این طرح، مدیران ارشد نفت، نمایندگان مجلس این استان خطاب به استاندار خوزستان (صادق خلیلیان) گفت: وزارت نفت حمایت گسترده‌ای از فعالیت این استان انجام خواهد داد و مسئولیت اجتماعی خود را در استان به نحو احسن ایفا خواهد کرد.

کد خبر 5437824

منبع: مهر

کلیدواژه: جواد اوجی وزیر نفت نفت و گاز پتروشیمی شهرستان ماهشهر ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا گرگان مبعث سفر استانی اردبیل شیوع کرونا گردشگری مشهد خراسان رضوی مسکن سانحه تصادف جمع آوری گازهای مشعل سرمایه گذاری وزارت نفت نفت و گاز وزیر نفت صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۳۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین