Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@00:24:53 GMT

فواید دیر غذا خوردن در شب!

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۰۶۴۵۲

غذا خوردن دیرهنگام در شبها از مواردی است که علاوه بر داشتن ضرر، منافعی هم دارد. ناطقان: بسیاری از اشخاص به دلیل برنامه کاری خود تمایل دارند غذای خود را شب‌ها دیرهنگام میل کنند و برخی دیگر نیز این رویه به عادت شان تبدیل شده است.

اگرچه این عادت بدی است که افراد باید از آن اجتناب کنند اما می‌تواند طبق یافته‌های متخصصان، فوایدی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در اینجا می‌خواهیم برخی از فواید دیر غذا خوردن را برای شما ذکرکنیم:

۱- خواب بهتر

برخی مطالعات نشان می‌دهد افرادی که شب‌ها دیر غذا می‌خورند، خواب راحت تری دارند. با این حال، این مسئله در مورد همه افراد صادق نیست؛ بنابراین اگر چنین احساسی ندارید، از آن دست بکشید.

۲- تثبیت قند خون در صبحگاه

خوردن غذای دیرهنگام در شب هنگام می‌تواند سبب تثبیت سطح قند خون در صبحگاه شود. با این حال اگرچه این مورد نیز تنها در برخی افراد صادق است، ثابت شده است که در برخی دیگر از افراد سبب اختلال در خواب می‌شود؛ بنابراین برای همه افراد نیز چنین چیزی توصیه نمی‌شود.

غذای دیرهنگام

عوارض جانبی دیر غذا خوردن

همانطوری که گفته شد، دیر غذا خوردن از عادات بدی است که دارای برخی عوارضی جانبی است. در این جا به دو مورد از عوارض جانبی این عادت اشاره می‌کنیم:

افزایش وزن: دیر غذا خوردن می‌تواند به افزایش وزن منجر شود.

رفلاکس معده: دیر غذا خوردن برای افرادی که از اسید معده رنج می‌برند، خصوصا پیش از خواب مناسب نیست؛ بنابراین بهتر است وعده غذایی خود را دو یا سه ساعت پیش از خواب میل کنید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: فواید ، دیر غذاخوردن ، شب

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فواید دیر غذاخوردن شب دیر غذا خوردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۶۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن

پس از شکایت ده‌ها خانواده از شرکت آسترازنکا به دلیل عوارض جانبی واکسن این شرکت، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد این واکسن در مواردی آسیب جدی به شخص وارد می‌کند.

به گزارش مشرق، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن آن علیه ویروس کرونا می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده است، این غول داروسازی به دلیل ادعای اینکه واکسن آن که با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است در ده‌ها مورد باعث مرگ و آسیب‌های جدی شده است، به همین دلیل در یک دادخواست دسته‌جمعی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وکلا می‌گویند که واکسن عوارض جانبی ایجاد کرد که تأثیر مخربی بر تعداد از انسان‌ها داشته است.

براساس گزارش الشرق الاوسط، اولین پرونده علیه آسترازنکا سال گذشته توسط پدر دو فرزند، جیمی اسکات، که پس از دریافت این واکسن در آوریل ۲۰۲۱ دچار خونریزی مغزی شد، به دادگاه ارائه شد. آسترازنکا این دعاوی را به چالش می‌کشد، اما در یک سند قانونی که در فوریه به دادگاه عالی ارائه شد، پذیرفت که واکسن این شرکت علیه کروناویروس در مواردی، باعث ایجاد لخته خون و کاهش پلاکت خوان در افراد شده است.

۵۱ پرونده علیه آسترازنکا در دادگاه عالی مطرح شده است که قربانیان و بستگان آنها خواهان غرامتی به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند هستند. اعتراف آسترازنکا که در دفاع قانونی از پرونده دادگاه عالی آقای اسکات بیان شد، در پی کشمکش‌های حقوقی شدید صورت گرفت. اگر شرکت دارو گواهی دهد که واکسن در موارد خاص قانونی باعث بیماری جدی و مرگ شده است، این می‌تواند منجر به پرداخت خسارت شود.

آسترازنکا در پاسخ نامه‌ای که در می ۲۰۲۳ به وکلای آقای اسکات ارسال شده است، ادعا کرد که واکسن در سطح کلی باعث لخته شدن خون نمی‌شود. اما در یک سند قانونی که در فوریه به دیوان عالی ارائه شد، این شرکت گفت: مشخص شده است که واکسن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث ایجاد لخته خوان شود. مکانیسم علت ناشناخته است. علاوه بر این، در غیاب واکسن آسترازنکا (یا هر واکسنی) نیز لخته می‌تواند ایجاد شود. در مقابل وکلا استدلال می‌کنند که واکسن آسترازنکا در افزایش سرعت لخته خوان بسیار فعال عمل کرده است، چیزی که شرکت به شدت آن را رد می‌کند.

چند ماه پس از معرفی واکسن آسترازنکا، دانشمندان عوارض جانبی بالقوه جدی را شناسایی کردند. سپس توصیه شد که یک واکسن جایگزین به افراد زیر چهل سال داده شود، زیرا خطر واکسن آسترازنکا بیشتر از آسیب ناشی از ویروس کرونا است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • یک عملکرد غیرمنتظره در مخچه کشف شد