Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری در جریان ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترند‌های گوگل در چهل و هشت ساعت اخیر اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»؛ در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی چون « روسیه و اوکراین»، «دلیل خودکشی زهره فکور صبور»، «افشاگری امین فردین»، «بهنام تشکر»، «ماه شعبان»، «اشکان خطیبی» و... از مهم‌ترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.

روسیه و اوکراین

جنگ روسیه و اوکراین همچنان در صدر اخبار و ترندهای داغ فضای مجازی قرار دارد و بسیاری از کاربران در نقاط مختلف جهان در پی این هستند تا از تازه ترین اخبار و تحولات مرتبط با این جنگ را مطلع شوند.

جنگی که حالا وارد هفته دوم خود شده است و در هفته ای که گذشت در پی آن خسارت های سنگینی به بسیاری از تأسیسات و زیرساخت های نظامی، صنعتی و رسانه ای کشور اوکراین وارد شد و نیز به دنبال عدم توجه روسیه به اخطارهای بین المللی این کشور با انواع تحریم های بین المللی رو به رو شد.

در یکی از تازه ترین اخبار پیرامون این جنگ خبر رسید که کاخ کرملین اعلام کرد، رئیس‌جمهور روسیه در صحبت با رئیس‌جمهور فرانسه بر عزم مسکو برای ادامه عملیات در اوکراین و حفاظت از ساکنان دونباس تاکید کرد. به روایت کرملین، پوتین از ماکرون خواست به تلاش‌ها برای اطمینان از خروج امن شهروندان خارجی از اوکراین ملحق شود.

همچنین در خبری دیگر رسانه ها نوشتند که همزمان با رسیدن گزارش‌ها از در دست‌گرفتن شهر خرسون اوکراین توسط روس‌ها، ولودیمیر زلنسکی مدعی شد که تاکنون ۹ هزار سرباز روس در این نبردها کشته شده‌اند.

به گزارش تارنمای شبکه خبری اسکای نیوز، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهوری اوکراین اعلام کرد که نیروهای روسیه همچنان با مقاومت شدید اوکراینی‌ها اعم از نظامی و غیرنظامی در سراسر کشور مواجه هستند و هنوز نتوانسته‌اند دولت کی‌یف را سرنگون کنند.

وی مدعی شد که از زمان آغاز تهاجم روسیه به کشورش در یک هفته پیش، نزدیک به ۹ هزار سرباز روس کشته شده اند.

بیشتر بخوانید

تسلط کامل بر شهر خرسون توسط نیروهای روس رای ممتنع چیست؟

در فرهنگ معین، واژه ممتنع ناممکن و فرمان نبردن تعریف شده است. در واقع رای ممتنع یک نوعی از رای میان رای موافق و رای مخالف است و تداعی‌گر این مساله که رای‌دهنده موافق یا مخالف، موضوع رای نیست؛ به این معنی که رای‌دهنده با هدف رای‌گیری به عنوان روش و ابزار مشروع جهت رقابت مسالمت‌آمیز قدرت توافق دارد، اما لایحه، طرح و یا نامزدان حاضر در آن رای‌گیری مورد نظرش نیست.

رأی ممتنع در مجالس مختلف مثل سازمان ملل و حتی مجلس شورای اسلامی کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. 

به تازگی ایران در سازمان ملل در مورد قطعنامه های ضد روسی سازمان رأی ممتنع داد که این رأی با حواشی رو به رو شد و به ترند گوگل تبدیل شد. 

ایران از رای ممتنع خود به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد که از روسیه خواسته به تجاوز نظامی و حملات خود به اوکراین پایان دهد، دفاع کرد و  مجید تخت روانچی نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نیویورک گفته است "این قطعنامه فاقد عنصر بی‌طرفی و مکانیزم‌های واقع‌بینانه است".

در رای‌گیری دو شب پیش، ایران همراه ۳۴ کشور دیگر از جمله چین به این قطعنامه رای ممتنع داد اما مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت بالا (۱۴۱ رای مثبت از ۱۹۳ رای) با تصویب آن خواستار خروج "فوری" نیروهای روسیه از اوکراین شد و این تهاجم را "به شدیدترین نحو ممکن تقبیح" کرد.

البته قطعنامه در مجمع عمومی پس از آن به رای گذاشته شد که روسیه پیش نویس قطعنامه های شورای امنیت در این باره را با در اختیار داشتن حق وتو، رد کرد.

بیشتر بخوانید

تحلیل زیدآبادی از رای ممتنع ایران به قطعنامه ضد روسی
  دلیل خودکشی زهره فکور صبور

زهره فکور صبور یکی از بازیگران سینما و تلویزیون ایران بود که دو روز پیش به واسطه مصرف قرص جان خود را از دست داد و خیلی زود نامش به صدر جست و جوها آمد.

در رابطه با چرایی و علت خودکشی او رسانه ها گمانه زنی های فراوانی کردند و برخی دلیل مرگ او را به رسانه ها و فعالان رسانه ای خارج از کشور گره زدند.

حمید فراهانی‌راد مجری رسانه تی‌وی پلاس با اشاره به حواشی که طی چند هفته اخیر توسط یک خبرنگارنمای آن سوی آبی برای زهره فکور صبور ایجاد شده بود در اینستاگرامش نوشت: متأسفانه با خبر شدم گویا دلیل اصلی خودکشی خانم فکور حرف‌های خارج از عرف یک به اصطلاح پاپاراتزی فضای مجازی بوده که باعث این اتفاق شده. متأسفم که برای دیده شدن دست به هر کاری می‌زنید. لعنت به بی‌معرفتی‌هاتون. کلاً چی واسه کی مونده که اینقدر حرص می زنین و انسانیت رو زیر پا میذارین؟ بخدا همه‌ش برای خودتون.

بیشتر بخوانید

زهره فکور صبور کیست؟ پاپاراتزی

همچنین به دنبال استفاده حمید فراهانی راد در استوری خود از واژه «پاپاراتزی» این عبارت نیز به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شد که در ادامه در این باره می توانید بیشتر بخوانید.

پاپاراتزی به عکاسانی گفته می‌شود که کارشان تهیه عکس‌های جنجالی از چهره‌های سرشناس به‌ویژه هنرمندان و ورزشکاران و نیز خانواده و نزدیکان آنان و فروش این تصاویر به مجلات مختلف است.

بیشتر بخوانید

پاپاراتزی چیست؟
افشاگری امین فردین

همانطور که اشاره شد در رسانه پیرامون دلیل فوت مرحوم زهره فکور صبور آمده بود که یک خبرنگارنمای خارج نشین برای وی حواشی ایجاد کرده است و همین موضوع سبب بهم ریختگی روانی این بازیگر و در نهایت خودکشی او شده است.

نام این خبرنگارنما امین فردین است. در این رابطه رسانه ها نوشتند چندسالی است که ویدیو‌هایی در یوتیوب بارگذاری می‌شود که محتوای افشاگرانه درمورد برخی مسئولان، خبرنگاران و هنرمندان دارد. این کانال یوتیوبی آرام آرام مشهور شد و با نشانه رفتن مافیای موسیقی در داخل کشور به شهرت رسید و فعالیت‌های خود را گسترش داد. نام مدیر این کانال امین فردین است. گفته می‌شود امین فردین به خاطر افشاگری انجام داده، یکی از عاملان مرگ تلخ زهره فکور صبور نیز است.

همانطور که مدیر رسانه ای تی وی پلاس مدعی شد و امین فردین خود تأیید کرده است، این فرد اخیراً مطالب خارج از عرفی را پیرامون مرحوم فکور رسانه ای کرده است که به همین دلیل برخی عقیده دارند این مطالب در تصمیم به خودکشی این بازیگر موثر بوده است.

سارا غضنفری (خبرنگار) در این باره نوشت: زهره فکور صبور صدتا قرص آرامبخش خورده و تمام! مرگ عجیب سلبریتی‌ها! آدم‌هایی که می‌شناسندش می‌گویند از حرف‌های امین فردین، پاپاراتزی ساکن آلمان عصبانی بوده، آدم نمی‌دونه در سر دیگری چی می‌گذره ولی حواسمون به یک حرف و حرکت باشه. آدم‌ها این روزها خیلی شکننده هستند دوستان عزیز!

بیشتر بخوانید

امین فردین کیست؟ بهنام تشکر

بهنام تشکر یکی از بازیگران معروف و طنزپرداز سینما و تلویزیون ایران است که پیشتر و به واسطه حضور در برنامه جوکر مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته بود.

او به تازگی در میهمان برنامه خندوانه رامبد جوان بود و به همین دلیل دوباره در کانون توجهات قرار گرفت و نامش ترند شد.

بهنام تشکر دو سال پیش و زمانی که هنوز کرونا وارد کشور نشده بود هم میهمان برنامه خندوانه شده بود.

بیشتر بخوانید

بهنام تشکر کیست؟ ماه شعبان

همزمان با حلول ماه مبارک شعبان، نام این ماه نیز به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شده است و بسیاری از کاربران در رابطه با این ماه و فضیلت های آن در فضای مجازی جست و جو می کنند.

توضیح بیشتر در مورد ماه شعبان اینکه شعبان یا شَعبان المُعَظّم هشتمین ماه در تقویم هجری قمری، یکی از عزیزترین ماه‌های اسلامی و منسوب به پیامبر(ص). شعبان از ریشه شعب است و از آنجا که در این ماه روزی مؤمنان و حسنه در آن منشعب و بسیار می‌گردد، این ماه شعبان نام گرفت.

امام صادق(ع) در مورد این ماه می‌فرماید: «چون ماه شعبان فرا می‌رسید امام سجاد(ع) اصحاب خود را جمع می‌نمود و می‌فرمود‌ای اصحاب من می‌دانید این چه ماهی است؟ این ماه شعبان است و حضرت رسول (ص) می‌فرمود شعبان ماه من است پس در این ماه برای جلب محبت پیامبر خود و برای تقرّب به سوی پروردگار خود روزه بدارید. به حقّ آن خدایی که جان علی بن الحسین به دست قدرت اوست سوگند یاد می‌کنم که از پدرم حسین بن علی (ع) شنیدم که فرمود شنیدم از امیرالمؤمنین(ع) که هر که روزه بگیرد در ماه شعبان برای جلب محبّت پیامبر خدا و تقرّب به سوی خدا؛ خداوند او را دوست می‌دارد و در روز قیامت کرامت خود را نصیب او می‌گرداند و بهشت را برای او واجب می‌کند.» 

بیشتر بخوانید

فضیلت و اعمال شعبان المعظم اشکان خطیبی

اشکان خطیبی یکی دیگر از بازیگران سینما و تلویزیون ایرانی است که به تازگی نام او نیز به صدر جست و جوهای گوگل آمده است.

به نظر می رسد دلیل این اتفاق به مشکل خوردن دو تئاتری باشد که تهیه کننده و کارگردانی این دو تئاتر بر عهده اوست و اکنون روی پرده هستند.

در همین رابطه روز چهارشنبه خبر رسید که مصدومیت جدی سه بازیگر نمایش «پزشک نازنین» و «چخوف‌خوانی زیر نظر نماینده‌ فدراسیون روسیه» که دو نفر از آن‌ها در هر دو کار حضور دارند، باعث تعطیلی سه‌روزه‌ این نمایش‌ها شد. بر اساس این خبر، «پزشک نازنین» و «چخوف‌خوانی زیر نظر نماینده‌ فدراسیون روسیه» به تهیه‌کنندگی، طراحی و کارگردانی اشکان خطیبی که در پی استقبال زیاد مخاطبان در هفته‌ پایانی دواجرایی شده، در حالی‌ چند ساعت به شروع اجرا تعطیل شد که پزشک معالج ادامه‌ اجرا را بویژه برای یکی از بازیگران آسیب‌دیده خطرناک دانست و درمان فوری را واجب اعلام کرد. این بازیگر از ناحیه‌ گردن و پیش از شروع تمرین نمایش‌ها آسیب دیده است. هر دو نمایش در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه تعطیل خواهند بود.

بیشتر بخوانید

اشکان خطیبی کیست؟

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین اوکراین اختلاف روسیه و اوکراین حمله نظامی روسیه به اوکراین زهره فکور صبور امین فردین زهره فکور صبور بهنام تشکر اشکان خطیبی جنگ روسیه و اوکراین پاپاراتزی مهران مهام ماه شعبان مذاکرات وین اوکراین اختلاف روسیه و اوکراین حمله نظامی روسیه به اوکراین زهره فکور صبور روسیه و اوکراین زهره فکور صبور بیشتر بخوانید اشکان خطیبی سازمان ملل امین فردین بهنام تشکر فضای مجازی ماه شعبان رای ممتنع رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۶۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد

رئیس‌جمهور آذربایجان اعلام کرد: اگر جنگ روسیه و اوکراین متوقف شود، هیچ تضمینی برای تکرار نشدن آن وجود ندارد، آذربایجان بیش از ۳۰ میلیون یورو کمک بشردوستانه و مالی به اوکراین ارائه کرده است. حتی اگر از ما بخواهند، به اوکراین هرگز سلاح نمی‌دهیم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان اعلام کرد که در جریان سفر خود به روسیه با همتای خود ولادیمیر پوتین درباره جنگ با اوکراین گفتگو نکرده است.

الهام علی‌اف در مجمع بین‌المللی «COP29 و چشم‌انداز سبز برای آذربایجان» در دانشگاه ADA در حالی که به سوال پروفسور کلاوس لارس از مرکز ویلسون دانشگاه کارولینای شمالی آمریکا پاسخ داد، درباره جنگ روسیه و اوکراین صحبت کرد.

علی‌اف تاکید کرد که او و پوتین تنها در مورد مسائل دوجانبه و وضعیت قفقاز جنوبی گفتگو کردند.

رئیس‌جمهور آذربایجان گفت: نمی‌داند جنگ روسیه و اوکراین چگونه به پایان می رسد. اگر کسی می‌داند، احتمالاً باید نامزد جایزه صلح نوبل شود. فکر نمی‌کنم کسی بداند در حال حاضر چگونه قرار است این جنگ به پایان برسد. اما من آن را این‌گونه بیان می‌کنم که در یک نقطه پایان می یابد، زیرا جنگ ها دیر یا زود متوقف می‌شوند. من می‌توانم از تجربه خودمان بگویم. وقتی در ماه می 1994 قرارداد آتش‌بس با ارمنستان را امضا کردیم، جنگ عملاً متوقف نشد. بنابراین، ممکن است وضعیت مشابهی بین روسیه و اوکراین ایجاد شود. اگر آن‌ها با پایان دادن به مرحله فعال جنگ موافقت کنند، پایان جنگ را تضمین نمی‌کند. هر از چند گاهی، یعنی در دوران اشغال، تنش بود، با گروه‌های خرابکار، نبرد تک تیراندازی داشتیم، این یا چند اتفاق بسیار خطرناک دیگر رخ داد و خط تماس ما بسیار کوتاه‌تر از خط تماس امروز یا خط نبرد روسیه و اوکراین بود.

علی‌اف تأکید کرد: تصور کنید که یک توافق آتش‌بس امضا شده است. آیا این تضمینی برای آینده صلح خواهد بود؟ جواب منفی است. ما 28 سال صبر کردیم و بعد با استفاده از زور، حاکمیت خود را بازیابی کردیم. ما این کار را کردیم چون حق با ما بود و می‌توانستیم. برای ما مسئله مرگ و زندگی بود. در آن زمان مطمئن نبودیم چه کسی در کنار ارمنستان خواهد جنگید. ممکن بود گزینه‌های مختلفی وجود داشته باشد. هیچ کدام برای ما خوشایند نبود. اما بعد به آن فکر نکردیم، یا باید حیثیت حاکمیت خود را باز می‌گردانیم یا همه باید می‌مردیم. این رویکرد ما بود. ما صبر کردیم، نیرو جمع کردیم، در عرصه بین‌المللی کار کردیم. ما سعی کردیم از طریق مذاکره موضع خود را ثابت کنیم و توضیح دهیم که قربانی آزار و اذیت هستیم، اما نشد. بله، سازمان های بین‌المللی قطعنامه‌ها و تصمیماتی گرفتند، اما اجرا نشدند، سازوکار اجرایی نداشت. بنابراین ما آن را اجرا کردیم. همانطور که گفتم ما صلح را با جنگ آوردیم. این نیز یک گزینه است و ما نشان می‌دهیم که امکان‌پذیر است. بنابراین همانطور که گفتم جواب عملی ندارم. فکر نمی‌کنم کسی بداند چه زمانی جنگ روسیه و اوکراین متوقف می‌شود.

رئیس‌جمهور آذربایجان با بیان اینکه حتی اگر جنگ متوقف شود، هیچ تضمینی برای تکرار نشدن آن وجود ندارد، گفت: آذربایجان چه می‌تواند بکند؟ هیچ چیز. از نظر عملی مطلقاً هیچ چیز. ما بیش از 30 میلیون یورو کمک بشردوستانه و مالی به اوکراین ارائه کردیم. ما در حال انجام کارهای بازسازی در شهر ایرپین هستیم، جایی که جمعیت آذربایجانی زیادی وجود دارد و بسیاری از زیرساخت‌های اجتماعی بازسازی شده است. هیچ چیز بیشتر نمی‌توانیم انجام دهیم. حتی اگر از ما بخواهند، به اوکراین سلاح نمی‌دهیم، می‌توانیم آشکارا بگوییم که این کار را نمی‌کنیم. کمک‌های بشردوستانه بله، اما سلاح هرگز، این پاسخ من است.

علی‌اف گفت: جنگ روسیه و اوکراین برای دو ملتی که از نظر قومیتی و مذهبی بسیار به یکدیگر نزدیک هستند، یک تراژدی بزرگ است. آیا فرصتی برای فرار از جنگ وجود داشت؟ فکر کنم وجود داشت. آیا رهبران اوکراین در سال های گذشته فرصتی برای برقراری روابط عادی با روسیه داشتند؟ من تقریباً مطمئن هستم که وجود داشته است. بله، من فقط در مورد روابط روسیه و آذربایجان صحبت می‌کردم. ما همسایه هستیم. ما مشارکت‌های قوی ایجاد کرده‌ایم. ما به حاکمیت یکدیگر احترام می‌گذاریم. ما در کار یکدیگر دخالت نمی‌کنیم. آیا ممکن است بین روسیه و اوکراین هم همینطور باشد؟ البته ممکن بود. روس‌ها افراد بسیار نزدیک به اوکراین هستند. چرا این اتفاق نیفتاد؟ مقصر کیست؟ من نظری دارم، اما آن را به اشتراک نمی‌گذارم. اما من فکر می‌کنم این فرصت در اوایل دهه 2000 از دست رفت. شانس اوکراین برای ساختن یک کشور قدرتمند از دست رفت. این نظر شخصی من بر اساس تجربه و دانش من است. من همه روسای جمهور اوکراین را می‌شناختم و با آن‌ها کار می کردم به جز رئیس‌جمهور اول این کشور.

رئیس‌جمهور آذربایجان خاطرنشان کرد: من از سال 2003 روی صندلی ریاست جمهوی آذربایجان هستم. چیزی که می‌گویم را می‌دانم، چون تجربه دارم و هیچکس چیزی به من نگفته است. من شاهد لحظات زیادی در روابط روسیه و اوکراین بوده ام: تنش، دوستی، دشمنی، اما هرگز به سطحی که امروز می‌بینیم نرسیده بود. متاسفانه این وضعیت غم‌انگیزی است و هر روز مردم می‌میرند. باید متوقف شود. چه کسی می‌تواند متوقف شود؟ نمی‌دانم.

در این مراسم، الهام علی‌اف همچنین به منافع روسیه در جمهوری آذربایجان و قفقاز اشاره کرد و گفت: روسیه همسایه آذربایجان است و ما در زمینه‌های مختلف همکاری بسیار فعالی با این کشور داریم. در آخرین دیدار با رئیس‌جمهور پوتین، ما به طور گسترده در مورد آن موضوعات، همکاری‌های اقتصادی و به‌ویژه همکاری‌های خود در زمینه حمل‌ونقل گفتگو کردیم. البته بیشتر همکاری‌ها در زمینه بشردوستانه است. بیش از 300 مدرسه روسی در آذربایجان وجود دارد و مردم ترجیح می‌دهند در مدارس روسی تحصیل کنند. به طور خلاصه، ما به عنوان یک کشور منطقه قفقاز مسائل مشترک زیادی داریم. به دلیل اینکه بخش خاصی از قفقاز در داخل مرزهای روسیه است و البته روسیه هرگز این منطقه را ترک نخواهد کرد، زیرا متعلق به این منطقه است و به نظر من همه کشورهای قفقاز جنوبی باید علاقه‌مند به برقراری روابط خوب با روسیه بر اساس احترام متقابل، حاکمیت، تمامیت ارضی و منافع متقابل باشند. من فکر می‌کنم که مثال آذربایجان به خوبی نشان می‌دهد که این امکان‌پذیر است.

"امنیت منطقه" محور اصلی دیدار پوتین و علی‌اف

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیتی همچنان روی نوار پیروزی
  • ویدیو/ سربازهای اوکراینی، با اسلحه‌های شوروی راحت‌ترند تا تجهیزات غربی‌ها
  • پیروزی شاهین‌طبع در جدال مهران‌های بسکتبال/ استیونس همچنان می‌درخشد
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • (ویدئو) نابودی سیستم موشکی ۱۰۰ میلیون دلاری روسیه در حمله اوکراین
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود
  • حفظ گزینه خروج روسیه از یوفا
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • افشاگری بازیکن پیشین فولاد علیه این تیم