Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهم ۸۰ درصدی ترافیک خارجی از اینترنت در حالی است که طبق قانون مصوب شورای عالی فضای مجازی لازم است سهم ترافیک داخلی نسبت به خارجی به ۷۰ درصد برسد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم «پرونده حکمرانی فضای مجازی»؛ «امیر محمدزاده لاجوردی» عضو هیئت‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت چند روز پیش درباره وضعیت ترافیک اینترنت و پهنای باند با بیان اینکه وضعیت ترافیک محتوای داخل به خارج هم‌اکنون خوب نیست تصریح کرد در حال حاضر 20 درصد ترافیک اینترنت در کشور، مربوط به محتوای بومی است و از سهم 80درصدی ترافیک خارجی اینترنت نیز حدود 70 درصد محتوای خارجی مربوط به ترافیک متا (واتس‌اپ و اینستاگرام) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین پرونده بیشتر بخوانید:

«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟»|تحقق شبکه ملی اطلاعات؛ اولویت مهم جهاد تبیین فضای مجازی/ مقابله با دشمن در فضای مجازی چند مرحله دارد؟«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟»|اصول و راهبردهای اساسی حاکم بر جهاد تبیین در فضای مجازی«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟»|انقلاب اسلامی و ضرورت شکستن حصر تبلیغاتی دشمن در فضای مجازی

عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده اگر دولت بتواند در زمینه پیام رسان سرویس مناسبی به مردم بدهد، حداقل 60 درصد ترافیک محتوای داخلی تضمین می‌شود و ناخودآگاه به هدف شبکه ملی اطلاعات دست پیدا می‌کند.

سهم 80 درصدی ترافیک خارجی در حالی است که طبق طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات مصوب شورای عالی فضای مجازی لازم است سهم ترافیک داخلی در تخصیص پهنای باند نسبت به ترافیک خارجی به 70 درصد برسد. بر اساس گزارش مرکز پژوهشی بتا از تعداد کاربران شبکه‌ های اجتماعی مختلف در ایران، واتس اپ با حدود 50 میلیون، تلگرام با 49 میلیون مخاطب و اینستاگرام با 47 میلیون مخاطب، پرمخاطب‌ ترین شبکه‌ های اجتماعی و پیام‌ رسان‌ ها در ایران هستند.

تخصیص 70 درصدی ترافیک داخلی با تکمیل شبکه ملی اطلاعات

طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات با هدف تحقق استقلال کشور، کاهش وابستگی و جلوگیری از دست اندازی بیگانگان در فضای مجازی، تأمین نیازهای عمومی مردم و ایجاد زیست بوم متناسب با فرهنگ اسلامی ایرانی و بمنظور فعالیت نظام مند و فراگیر در تقویت، ساماندهی و توسعه دستگاه تولید محتوا در فضای مجازی به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسید.

در این سند، اهداف عملیاتی شبکه ملی اطلاعات شامل چهار بخش است در بخش اول به صورت جامع به اهداف عملیاتی شبکه ملی اطلاعات پرداخته شده است و در سه بخش دیگر، آن دسته از اهداف عملیاتی که موجب پیشرفت، ارتقاء و کاربردی تر شدن شبکه می شود ارائه شده است که یکی از مهمترین اهداف عملیاتی شبکه ملی اطلاعات برای کاهش وابستگی و جلوگیری از دست اندازی بیگانگان در فضای مجازی، تحقق سهم 70 درصدی خدمات محتوایی داخلی از ترافیک مصرفی کاربران با نرخ رشد سالیانه 40 درصدی از طریق تنظیم مقررات تولید و خدمات محتوا است.

تجربه موفق کشور کره جنوبی در مدیریت پهنای باند

اختصاص حداکثر ظرفیت پهنای باند به ترافیک داخلی در بسیاری از کشورهایی که دارای شبکه ملی اطلاعات هستند، دارای سابقه است که این مساله نقش بسیار موثری در افزایش سرعت اینترنت نیز داشته است؛ برای نمونه در کره جنوبی نسبت ترافیک داخلی به خارجی 80 درصد است که در این راستا شبکه های اجتماعی بومی نقش موثری در افزایش پهنای باند داخلی در این کشور داشته است؛ به طوریکه تا اواخر ماه دسامبر 2016 که مجموعا بیش از 43 میلیون نفر در کره جنوبی کاربر اینترنت بوده اند - این رقم بیش از 88 درصد جمعیت این کشور را شامل می شود- کره جنوبی دارای بالاترین نفوذ فعال رسانه ها و شبکه های اجتماعی با 82 درصد از سال 2016 در میان کشورهای آسیایی بوده است. شبکه اجتماعی بومی که به طور گسترده در کره جنوبی استفاده می شود KAKAO TALK است که طبق آمار 2016 حدود 73 درصد از کاربران اینترنت در کره جنوبی روزانه به KAKAO TALK دسترسی دارند.

افزایش ترافیک داخلی به معنای کاهش سرعت اینترنت جهانی نیست

در پایان ذکر دو نکته حائز اهمیت است؛ اولا اختصاص 70 درصد پهنای باند به ترافیک داخلی طبق مصوبه شورای عالی فضای مجازی و استفاده از مزایای آن بخصوص اینترنت پرسرعت زمانی اتفاق می افتد که خدمات کاربردی و محتوای شبکه هم به موازات افزایش پهنای باند داخلی رشد کند. ثانیا اختصاص 70 درصد ترافیک داخلی اصلاً به معنای کاهش سرعت اینترنت یا امکان 30 درصدی دسترسی به این اینترنت نیست؛ زیرا که حرف اصلی این است که باید این امکان و قابلیت در شبکه باشد که خدمات کاربردی و محتوا، همپای شبکه رشد کنند. همچنین این 70 درصد ترافیک باید در اختیار خدمات و محتوای داخلی شامل خدمات حمل‌ونقل، سلامت و بهداشت و دولت الکترونیک باشد.

«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟»| شبکه ملی اطلاعات ؛ راهکار مقابله با اخبار جعلی و شایعات در فضای مجازی«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟»| تحقق اینترنت پرسرعت با تکمیل شبکه ملی اطلاعات«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟»|مبارزه با فساد و تباهی در فضای مجازی با تحقق شبکه ملی اطلاعات/ مبانی حقوقی شبکه ملی اطلاعات چیست؟

انتهای پیام/

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فضای مجازی فضای مجازی شورای عالی فضای مجازی شبکه ملی اطلاعات اهداف عملیاتی تهدید یا فرصت فضای مجازی ترافیک داخلی ترافیک خارجی درصدی ترافیک کره جنوبی درصد ترافیک پهنای باند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۶۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار استان در قالب احداث سایت جدید و یا ارتقاء تکنولوژی سایت‌های موجود به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند و ساکنان این مناطق به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کرده‌اند.

مجتبی صارمی با تأکید بر تسریع در اجرای طرح های ابلاغی لرستان از طرف وزارت متبوع افزود: تأمين پوشش ارتباطی دیگر روستاهای واجد شرایط در این خصوص در دست اقدام است.

در ادامه جلسه نبی الله شمسی‌فر مدیر مخابرات منطقه لرستان و نمایندگان اپراتور همراه اول برخی مشکلات و موانع موجود در اجرای پروژه های ابلاغی را مطرح کردند که تصمیمات لازم برای رفع موارد مطرح شده و تسریع در اجرای پروژه‌ها اتخاذ شد.

دیگر خبرها

  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • پربیننده‌ترین مسابقات ورزشی تاریخ در اینترنت
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • 5 پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟