Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام علی خاتمی در خطبه های نماز جمعه این هفته زنجان به ضرورت مرور تاریخ اشاره کرد و افزود: ملتی که ریشه اش را نشناسد و هویتش را نداند، بر زمین می افتد.

وی به ۱۳ اسفند سال ۱۲۳۵ سالروز انعقاد قرارداد پاریس و جدا شدن افغانستان از ایران اشاره کرد و افزود: جوانان باید تاریخ را بخوانند، در ۲۰۰ سال گذشته در اثر توطئه های انگلستان، آمریکا و بی عرضگی حاکمان، چهار برابر وسعت کنونی ایران از آن جدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه زنجان ادامه داد: هر وقت حمله ای اتفاق می افتاد، بخشی از خاک کشور جدا می شد ولی این افتخار جمهوری اسلامی است که جنگ هشت ساله که تمام دنیا پشت صدام ایستاده بودند، یک وجب هم از خاک کشور جدا نشد. 
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در خصوص بحران بین اکراین و روسیه، سیاست ما همان است که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی روز مبعث فرمودند، اینکه ما با جنگ و کشته شدن مردم و تخریب زیرساخت های متعلق به ملت ها در هر جای دنیا مخالفیم. 

حجت الاسلام خاتمی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم رعایت انصاف توسط اصناف در آستانه نوروز تاکید کرد و گفت: دستگاه های نظارتی هم برای مهار قیمت های افسار گسیخته، به صورت جدی و شبانه روزی باید در میدان باشند.  
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: از فرصت ماه شعبان باید استفاده کنیم چرا که این ماه، ماه آمادگی برای ورود به رمضان است. 

امام جمعه زنجان در بخش دیگری از سخنان به ضرورت جهاد با نفس اشاره کرد و افزود: این جهاد، جهاد اکبر است، که جهاد اصغر مقدمه آن‌ است. 
وی با بیان اینکه همه کارهای ما باید برای رضایت خدا باشد، اظهار داشت: همه انبیا و ائمه مهمترین کارشان فریضه جهاد الی الله بود و بالاتر از همه در این راه، حرکت حضرت سید الشهدا(ع) بود.
حجت الاسلام خاتمی با بیان اینکه حضرت سید الشهدا(ع) پیش از عزیمت به کربلا، جهاد تبیین برای روشن کردن حق و روشن کردن چهره کریه دشمن را انجام داد، گفت: خطبه حضرت الشهدا(ع) در صحرای منا و عرفات شاخص ترین و روشن ترین جهاد تبیین است.

برچسب‌ها جهاد تبیین امام جمعه زنجان زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهاد تبیین امام جمعه زنجان زنجان جهاد تبیین امام جمعه زنجان زنجان بخش دیگری از سخنان امام جمعه زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی

کتاب «ممل تهرونی» که از سوی نشر جمال منتشر شده، سری به دوران حکومت پهلوی می‌زند و نوجوان امروز را با بخشی از تاریخ کشور در آن دوران آشنا می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کتاب «ممل تهرونی» از جمله آثار نشر جمال در حوزه ادبیات انقلاب برای گروه سنی کودک و نوجوان است. این اثر که به قلم سیدسعید هاشمی نوشته شده، تلاش دارد با بیان خاطراتی از دهه 60، پیوندی میان نوجوان امروز با ماجراهای سال‌های حکومت پهلوی برقرار کند. در معرفی این اثر آمده است: داستان کتاب «ممل تهرونی» دربارهٔ پسری به نام ممل است که در دههٔ 60 روایت می‌شود. در این کتاب نوجوانان با اتفاقاتی که کودکان و نوجوانان در آن دهه با آن‌ها مواجه می‌شدند و خاطراتی که پدر و مادرشان در آن دوره داشتند، آشنا می‌شوند.

فاطمه شه‌روش، فعال حوزه کتاب، در یادداشتی که به معرفی این کتاب پرداخته و برای انتشار در دسترس تسنیم قرار گرفته، نوشته است:

ممل یک پسربچه‌ هفت‌هشت ساله است. پدر ممل اعتقاد دارد تابستان‌ها وقت بچه در تهران تلف می‌شود. برای همین او را می‌فرستد قم پیش پدربزرگ و مادربزرگش. پدربزرگ ممل حجره‌دار است و هر روز ممل را با خودش می‌برد بازار؛ اما هنوز چند روزی از اقامت ممل در قم نگذشته که اتفاقات عجیب و غریبی در کوچه‌پس‌کوچه‌های محل رخ می‌دهد. سروکله غریبه‌ای در شهر پیدا شده که می‌رود سراغ دختربچه‌ها و زن‌ها. طلاهایشان را می‌دزد و اگر مقاومت کنند بهشان آسیب می‌زند. تلاش مادربزرگ و پدربزرگ ممل برای دور نگه داشتن ممل از مهلکه بی‌فایده است.

ممل همه چیز را فهمیده و از اینکه به تنهایی به کوچه و خیابان برود، می‌ترسد. از طرفی صدای مردم شهر به گوش پاسبان‌ها و کلانتری نمی‌رسد. وقتی ریش‌سفیدها همراه آقابزرگ، پدربزرگ ممل، به کلانتری می‌روند تا از این اوضاع شکایت کنند، ستوان اینطور جوابشان را می‌دهد: «اگه امنیت ندارن، نذارید بیان توی کوچه. مقصر خود شما هستید. ما داریم تمام تلاش خودمون رو می‌کنیم. الان هم بی‌کار نیستیم. اعلی‌حضرت تازه به کشور برگشتند و ما می‌خواهیم یک جشن در شهر قم برگزار کنیم... حالا که خدا رو شکر خیانت مصدق و کاشانی برملا شد و اعلی‌حضرت به کشور برگشتن، ‌به جای تشکر و قدردانی، اومدید لیچار می‌گید؟»

چرا نوجوان ایرانی هری‌پاتر می‌خواند، اما کتاب ایرانی نه؟

ممل عکس محمدرضا شاه و  و تیمسار زاهدی را در اتاق ستوان می‌بیند و بو می‌برد که قضیه قرار نیست به این سادگی‌ها حل شود. به این ترتیب نویسنده از دید ممل به گوشه‌ای مبارزات مردم با رژیم حاکم و تلاش‌هایشان برای گرفتن حق اشاره می‌کند.

از آنجا که داستان در شهر قم دنبال می‌شود،‌ مخاطب با شخصیت‌های مذهبی و سیاسی آن دوره نظیر آقانجفی و آیت‌الله بروجردی نیز آشنا می‌شود. از محله‌های قم نظیر چهارمردان و باجک نیز بارها در کتاب اشاره شده که آن را برای خوانندگان این شهر خواندنی‌تر و جذاب‌تر می‌کند.

حرف‌های درگوشی مردم کوچه‌وبازار و نوع برخوردشان با مأموران حکومتی به گونه‌ای در کتاب بیان شده است که مخاطب را به خوبی با شرایط سیاسی و اقتصادی و اجتماعی آن زمان آشنا کرده تا به طور غیرمستقیم به بی‌کفایتی حاکمان این برهه تاریخی پی ببرند.

ممل تهرونی یک رمان 159 صفحه‌ای است که پسربچه‌های بزرگتر از 9 سال از خواندنش لذت خواهند برد و به راحتی می‌توانند خودشان را جای شخصیت قهرمان داستان بگذارند. آنها باید با دقت داستان را بخوانند تا بتوانند حدس بزنند،‌ کدام یک از شخصیت‌های کتاب مظنون اصلی است و همه آتش‌ها از زیر سر او بلند می‌شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی
  • گزیده از سخنان ائمه جمعه شهرهای استان قم
  • ماموستا ملااحمد فخری منشأ خدمات بسیاری برای دین بود
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • نقش بارز کارگران و کارفرمایان در جهاد اقتصادی
  • کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • حضرت نجمه خاتون علیهاالسلام، مصداقی برای آیه شریفه تطهیر است