Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی؛ جنگل‌ها را به عنوان ثروت ملی دانست و بر لزوم حفظ آن تاکید کرد و گفت: ثروت ملی باید از تصرف سودجویان و افراد زیاده‌طلب خارج شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در شورای اداری استان گلستان اظهار کرد: مصوبات سفر خارج از کار روزمره دستگاه های اجرایی باید پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر لزوم رویکرد تحولی در استان تاکید کرد و گفت: آنچه باعث تحول در استان می‌شود کار شبانه روزی و جهادی برای رفع مشکلات است.

رئیس جمهور همچنین ایجاد صنایع تبدیلی در استان گلستان را یک ضرورت مهم عنوان کرد و از مسئولان استان خواست در این زمینه اهتمام لازم را داشته باشند.

رئیسی با تاکید بر اینکه جنگل ها به عنوان ثروت ملی هستند که باید حفظ و مورد صیانت واقع شوند، افزود: نباید اجازه تصرف غیرمجاز به افراد داده شود، نباید مسئولان متولی بگذارند که در عرصه های ملی ایجاد بنای غیرمجاز صورت بگیرد، در حاشیه رودخانه‌ها و جنگل‌ها ساخت و ساز ممنوع است.

وی با تاکید بر اینکه نباید از یک سوراخ چند بار گزیده شویم، تصریح کرد: اکوسیستمی که اگر به درستی از آن صیانت شود می‌تواند جلوی بسیاری از سیل‌های ویرانگر را بگیرد.

رئیس‌جمهور، صیانت از جنگل‌ها، سوال و سایر ظرفیت‌های ملی را اولویتی در خور توجه دانست و گفت: کسانی که ماموریت دارند باید با جدیت وارد میدان شوند و دادگستری نیز در این زمینه حمایت لازم را داشته باشد.

رئیسی؛ جنگل‌ها را به عنوان ثروت ملی دانست و بر لزوم حفظ آن تاکید کرد و گفت: ثروت ملی باید از تصرف سودجویان و افراد زیاده‌طلب خارج شود.

وی بیان کرد: مسیر راه آهن شمال به جنوب و منطقه آزاد از موضوعات مورد تاکید و جزو مصوبات سفر است که با جدیت باید پیگیری شود.

رئیس‌جمهور گفت: اگر همت مدیران وجود داشته باشد که حتما وجود دارد در مدت کوتاهی شاهد تحول در استان گلستان خواهیم بود و مردم نیز باید این تحول را در عرصه های مختلف احساس کنند نه اینکه تفاوت ها روی کاغذ و ارائه آمار باشد.

رئیسی با اشاره به اینکه در برخی از وزه‌های کشور عقب ماندگی هایی وجود دارد، افزود: نگاه مردم به عملکرد مسئولان است که در برابر رفع مشکلات چه تصمیماتی می گیرند.

وی مردم را از مهمترین مولفه های قدرت در جمهوری اسلامی ایران برشمرد و گفت: این سرمایه انسانی روز به روز با کارآمدی نظام داری می تواند تقویت شود و این اعتمادآفرینی در اقتدار روزافزون انقلاب اسلامی نقش آفرین است.

رئیس جمهور خطاب به مسئولان با تاکید بر اینکه کار دلسوزانه می تواند تحقق مطالبات مردم را تسریع کند، گفت: نقش آفرینی مدیران در امیدآفرینی مردم قطعا اثربخش است.

رئیسی با بیان اینکه باید آنچه مورد توجه مردم و منویات مقام معظم رهبری است انجام دهیم، ابراز کرد: گره گشایی از کار و مشکلات مردم مهمترین تکلیف مسئولان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس جمهور ثروت ملی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۱۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • نبردی که تکلیف پیروز جنگ در شرق اوکراین را مشخص می‌کند/ چاسیویار؛ شهری که کلید دونباس را به کرملین تقدیم می‌کند +نقشه و تصاویر
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند