Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونسیان می‌گوید: ٢ تا ۴ هفته بعد از قله ابتلا، قله مرگ و میر کرونا رخ می‌دهد و از قله مرگ و میر کرونا عبور کرده‌ایم.

بنابر اعلام سازمان بهداشت جهانی در همه مناطق دنیا موج امیکرون نزولی است؛ به جز کشور‌هایی مانند استرالیا، نیوزلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن.

مدت زمان شروع تا پایان موج امیکرون مطابق انتظار‌ها کوتاهتر از موج دلتا بود و اگر روند کاهش فوتی‌های روزانه ادامه داشته باشد؛ در این هفته فوتی‌های کرونا دو رقمی می‌شود، این خبر را استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یونسیان از احتمال افزایش موارد ابتلا و احتمال بروز زیر سویه امیکرون پس از نوروز به دنبال سفر‌ها و دید و بازدید‌ها سخن می‌گوید؛ هر چند که این افزایش در حد موج نخواهد بود و یک پیش بینی است که بستکی به رفتار مردم دارد.

بنابر گزارش‌های جهانی زیر سویه امیکرون BA.۲ با سرعت بیشتر نسبت به امیکرون در برخی شیوع پیدا کرده است؛ اما موارد خفیف بوده و موج جدید شکل نگرفته است.

«اگر سویه جدید کرونا ظهور نکند؛ پس از موج امیکرون با کرونا کنار می‌آییم و با توجه به ایمنی افراد سه تا چهار ماه بعد از یک موج تا تابستان شرایط آرامی نسبت به روز‌های کنونی خواهیم داشت»؛ این پیش بینی دبیر کمیته اپیدمیولوژی کمیته علمی کروناست که از روز‌های آرام کرونایی در ابتدای سال ١۴٠١ حکایت دارد.

یونسیان پوشش کامل واکسیناسیون (تزریق دو دوز واکسن) در بیش از ۶٠ درصد جمعیت، ابتلای افراد به کرونا در موج سنگین دلتا (این ابتلا به اندازه یک واکسن ایمنی ایجاد می‌کند) و ذات ویروس امیکرون در بروز بیماری خفیف را علل اصلی کاهش موارد فوتی موج امیکرون در ایران معرفی کرد.

به گفته این اپیدمیولوژیست، کشور‌های مترقی در دوران کرونا خودخواهی خود را تزریق دوز چهارم ثابت کردند و شاهد آن بودیم که سویه‌های جدید در کشور‌های کمتر برخوردار رخ داد و همه دنیا را گرفتار کرد و حالا واکسن‌های اضافی کشور‌های مترقی به کشور‌های کمتر توسعه یافته سر ریز شده است و به همین دلیل احتمال بروز سویه‌های جدید کاهش پیدا می‌کند و از این پس موج‌های بلند کرونا نخواهیم دید.

در موج‌های قبلی کرونا در دنیا موارد ابتلای هفتگی به حدود ۵ میلیون نفر می‌رسید، اما در موج امیکرون در قله پیک ٣.٩ میلیون نفر در یک روز به کرونا مبتلا شدند و آمار هفتگی ابتلا به ٢٠ تا ٢۵ میلیون رسید و بیش از ۵ برابر ابتلا افزایش پیدا کرد؛ اما با وجود این افزایش ابتلا، تعداد موارد فوتی‌ها تا ٢٠ درصد نسبت به موج‌های قبلی کمتر بود.


باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس موج امیکرون فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۱۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوی آرام در جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در ۴ محور

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از ترافیک پرحجم در ۴ محور و جو آرام در تمامی جاده‌های کشور خبر داد.

سرهنگ احمد شیرانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت ترافیکی جاده ‌ای کشور گفت: برابر آخرین گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک پلیس راهور در سراسر کشور در حال حاضر ترافیک در آزادراه قزوین – کرج – تهران محدوده ینگی‌امام حدفاصل محمد شهر تا پل کلاک و در آزادراه کرج – قزوین محدوده مهرویلا و پل حصارک نیمه سنگین است. در آزادراه ساوه – تهران محدوده نسیم شهر و  محور شهریار – تهران نیز وضعیت مشابه گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به محورهای مسدود غیرشریانی ادامه داد: محورهای هشتگرد – طالقان، کمربندی جدید خرانق – یزد،  اسپکه – بمپور،  یزد – دربید، حاجی آباد – آهنگران، رباط پشت بادام – بیاضه و  گلشن – سراوان مسدود هستند.

وی همچنین در خصوص وضعیت جوی جاده‌های کشور نیز اظهارکرد:‌ گزارش‌ها حاکی از حاکم بودن جو آرام در جاده‌های سراسر کشور است و در حال حاضر مشکلی از نظر بروز پدیده‌های جوی وجود ندارد.

شیرانی  با اعلام شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ و ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست که پیش از آغاز سفر حتما با این شماره‌ها تماس گرفته و ضمن اطلاع از وضعیت جوی، ترافیکی و انسداد محورها، مناسب‌ترین زمان و مسیر را برای سفر خود انتخاب کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته در کشور
  • ضرورت برگزاری امتحانات نهایی در محیطی مناسب و آرام
  • پیش‌بینی جوی نسبتاً پایدار و آرام برای کرمان در هفته جاری
  • جوی آرام و پایدار تا اواسط هفته در آسمان گلستان حاکم است
  • جوی آرام در جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در ۴ محور