Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله گفت، رفتار نژادپرستانه غرب در تعامل با بحران اوکراین و جنگ‌های خاورمیانه صراحتا مشهود است و حمایت آمریکا از متحدانش سرابی بیش نیست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شیخ «علی دعموش» معاون رئیس شورای اجرایی حزب الله روز گذشته در خطبه نماز جمعه به بررسی آخرین تحولات داخل و خارج لبنان پرداخت و اعلام کرد: دیدگاه نژادپرستانه همچنان بر رفتار کسانی که مدعی مدنیت، پیشرفت، توسعه و دفاع از حقوق بشر هستند حاکم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایالات متحده و اروپا شاهد هستیم که چگونه با سیاه پوستان برخورد می‌شود، به عنوان مثال سالانه صدها قتل علیه سیاه پوستان اتفاق می‌افتد.

به نوشته العهد، شیخ دعموش افزود: این روزها نیز دیدگاه نژادپرستانه غرب در برخورد با حوادث جاری در اوکراین به خوبی دیده می‌شود. می‌بینیم که چگونه رسانه‌ها و سیاستمداران غربی بانگاهی نژادپرستانه اوکراین را یک کشور متمدن می‌دانند که نباید هیچ جنگی در آن اتفاق بیفتد؛ همانطور که خبرنگار شبکه سی بی اس نیوز هفته گذشته گفت: اوکراین مانند عراق و افغانستان نیست و یک کشور متمدن است. منظور او این بود که اوکراینی‌ها شایسته همدردی و همبستگی هستند اما افغان‌ها و عراقی‌ها این شایستگی را ندارند.

این مقام حزب الله افزود، این خبرنگار تنها خبرنگاری نبود که با اظهارات نژادپرستانه به وضعیت اوکراینی‌ها نگاه می‌کرد بلکه سایرین نیز چنین دیدگاهی دارند. دیدیم که معاون سابق دادستان کل اوکراین گفت: این اتفاقات برای من بسیار تاثیرگذار است زیرا می‌بینم اروپایی‌ها با چشمان آبی و موهای بور هر روز کشته می‌شوند. «فیلیپ کربی» روزنامه‌نگار آمریکایی درباره شرایط اوکراین می‌گوید: ما در اینجا درباره فرار سوری‌ها از بمباران صحبت نمی‌کنیم بلکه درباره اروپایی‌هایی صحبت می‌کنیم که برای نجات جان خود با اتومبیل‌هایی مشابه اتومبیل‌های ما خانه‌هایشان را ترک می‌کنند.

نعیم قاسم: حزب الله بر اجرای انتخابات در موعد مقرر اصرار داردمقام حزب الله: آمریکا پشت متحدین خود را خالی می‌کندحزب الله: مقاومت امروز قدرتمندتر از هر زمانی است/ توانایی نظامی حزب‌الله، رژیم اسرائیل را شوکه کرد

معاون رئیس شورای اجرایی حزب الله تاکید کرد: همه این‌ها اظهار نظرهای بدخواهانه و نژادپرستانه‌ای است که در پوشش جنگ اوکراین دیده می‌شود و لکه ننگی بر پیشانی غربی‌هاست که همچنان مدعی دفاع از حقوق بشر هستند. این نگاه واقعی غربی‌ها به منطقه و کشورهای منطقه و کسانی است که در جنگ و تجاوزات آمریکایی‌ها و غربی‌ها کشته می‌شوند. برخورد و تعامل غرب با آوارگان غیر اوکراینی که تبار آفریقایی و عرب و غیر اروپایی دارند را ببینید که آنها را ساعت‌ها در فضای باز و سرد رها می‌کنند؛ اما به سفیدپوستان اروپایی به راحتی اجازه عبور و مرور می‌دهند.

وی تصریح کرد: ما هرگونه جنگ و کشتار و اشغالگری و ویرانی را در هر منطقه از جهان محکوم می‌کنیم. اما غرب در مقابله با بحران‌های جهان دوگانه رفتار می‌کند. می‌بینیم کشورهای غربی در برابر جنگ اوکراین موضع گرفته‌اند؛ اما در برابر جنایاتی که آمریکا و عربستان سعودی علیه مردم یمن انجام می‌دهند و نیز در برابر غارت نفت سوریه و غارت اموال ملت افغانستان توسط آمریکا سکوت کرده‌اند.

این مقام حزب الله تاکید کرد، کسانی که امروز جنگ یمن را رد می‌کنند اگر واقعا به اصل محکومیت جنگ و تجاوز به یک کشور مستقل پایبند هستند، باید جنگ آمریکا و عربستان علیه یمن و سوریه و اشغال فلسطین توسط صهیونیست‌ها را نیز رد و محکوم کنند. آنها همچنین باید تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و حاکمیت لبنان و حقوق دریایی و نفت و گاز این کشور را نیز رد کرده و به شکل دو گانه با همه این بحران‌ها برخورد نکنند.

شیخ دعموش در ادامه اظهار داشت: در طول هشت سال جنگ و تجاوز علیه یمن و با وجود کشتار کودکان و زنان و سالمندان و قربانی شدن هزاران نفر، هرگز این سطح از همبستگی که با اوکراین می‌شود را شاهد نبودیم. علت این امر این نگاه نژادپرستانه و نفرت انگیزی است که به ملت‌ها و کشورهای منطقه می‌شود. انگار هر کسی که متعلق به غرب و ملت‌های اروپایی و آمریکایی باشد شایسته همدردی است؛ اما هرکسی که متعلق به کشورهای عربی و خاورمیانه و آفریقا باشد شایسته همدردی نیست و غربی‌ها بیش از یمنی‌ها و فلسطینی‌ها و عراقی‌ها و سوری‌ها و افغان‌ها و دیگران که در جنگ‌های آمریکا و اسرائیل کشته می‌شوند شایسته زندگی هستند.

معاون رئیس شورای اجرایی حزب الله در ادامه تاکید کرد: دولت آمریکا اولین و آخرین مسئول اتفاقاتی است که در اوکراین می‌افتد؛ زیرا این ایالات متحده بود که برای این جنگ برنامه‌ریزی کرد و به آن دامن زد. اوکراین امروز قربانی سیاست‌های آمریکا در دامن زدن به تنش‌های جهان است.

وی در پایان گفت: درسی که باید از اتفاقات اوکراین گرفته شود این است که حمایت آمریکا از ابزارها و متحدان خود سرابی بیش نیست. رئیس جمهور اوکراین و رئیس جمهور سابق افغانستان که روی آمریکا حساب و به آن اعتماد کرده بودند اکنون اعتراف می‌کنند که واشنگتن آنها را به حال خود رها کرده است. این مسئله باید درس عبرت برای برخی لبنانی‌هایی باشد که به حمایت آمریکا اطمینان دارند و برای رسیدن به جایگاه‌های سیاسی به این کشور اعتماد کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اوکراین حزب الله لبنان لبنان اوکراین حزب الله لبنان لبنان معاون رئیس شورای اجرایی حزب الله غربی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟

مقامات آمریکایی تصور می‌کنند کمک‌های جدید واشنگتن به اوکراین کمک خواهد کرد جلوی پیشروی روسیه طی ماه‌های آینده گرفته شود اما مشکلات دیگری بر سر راه کی‌یف وجود دارد و ایالات متحده از آن می‌خواهد به کمبود نیروهای اوکراینی رسیدگی کند و ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد زیرا بدون این موارد بعید است اوکراین تا سال ۲۰۲۵ بتواند حمله‌ای بزرگ انجام دهد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته لایحه کمک کنگره آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که با مخالفت سرسختانه جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا مواجه شده بود، به تصویب رسید.

روزنامه واشنگتن‌ پست در گزارشی می‌نویسد: «همزمان با اینکه محموله‌های اولیه تسلیحات از جمله گلوله‌های توپخانه، موشک‌های دفاع هوایی و خودروهای زرهی به اوکراین می‌رسند، مقامات آمریکایی انتظار دارند این تسلیحات جدید، زمان را برای کی‌یف بخرد تا ارتش و دفاع میدان نبرد را پیش از حمله احتمالی روسیه تقویت کند.»

یکی از مقامات دفاعی آمریکا بدون آنکه نامش افشا شود، گفت: «کمک‌های آمریکا به اوکراینی فرصتی می‌دهد تا با حملات مداوم روسیه چه در خط مقدم و چه در آسمان بهتر مقابله کند و با تاثیرگذاری بیشتری از سربازان و هم‌چنین غیرنظامیان دفاع کند. اما زمان ارزشمند است و نباید هدر شود.»

روزنامه واشنگتن پست تاکید می‌کند: «پس از ۲ سال از جنگ اوکراین، نیروهای این کشور شتاب اولیه‌ای را که در میدان نبرد داشتند، از دست داده‌اند. اکثر مقامات آمریکایی طی مصاحبه‌هایی گفته‌اند که زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) جهت بازپس‌گیری ۲۰ درصد از کشورش – که در حال حاضر تحت کنترل روسیه است –هیچ مسیر نظامی مشخصی ندارد.»

«راب لی» تفنگدار سابق نیروی دریایی آمریکا که اکنون در موسسه تحقیقات سیاست خارجی مشغول به کار است و جنگ اوکراین را از نزدیک رصد می‌کند، گفت: «وضعیت نیروهای میدان نبرد اوکراین مشکل جدی است. اگر این مسئله حل‌وفصل نشود، بسته آمریکا کمکی به اوکراین نخواهد کرد.»

کی‌یف هنوز اعلام نکرده است که در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ به چه تعداد نیرو نیاز خواهد داشت. فرمانده ارشد سابق اوکراین که در ماه فوریه توسط رئیس‌جمهور زلنسکی کنار گذاشته شد، می‌گفت که حدودا «نیم میلیون نیرو» نیاز خواهد بود اما جانشین او می‌گوید که تعداد نیروهایی که اوکراین نیاز دارد، «کم‌تر» است.

روزنامه واشنگتن پست با اشاره به همین موضوع می‌نویسد: «کمبود نیروهای اوکراین بر چالش‌های سیاسی که دولت زلنسکی با آنها مواجه است، تاکید می‌کند. مسئله استقرار و بسیج نیروها از جمله مسائلی هستند که زلنسکی برای دور نگه داشتن روسیه و هم‌چنین حفظ اتحاد ملی اوکراین آن هم پس از ۲ سال جنگ و خونریزی باید به آن رسیدگی کند.»

حفر گور برای نیروهای کشته شده ارتش اوکراین

این روزنامه علاوه بر کمبود نیروها که آمریکا از اوکراین می‌خواهد تا آن را بهبود ببخشد، به نقل از مقامات آمریکایی مسئله دیگری را برجسته می‌کند.

واشنگتن پست می‌نویسد: «مقامات آمریکایی نیاز می‌بینند که دفاع فیزیکی اوکراین پیش از حمله احتمالی روسیه بهبود پیدا کند. نیروهای اوکراینی سال گذشته را به حفر، ایجاد موانع و مین‌گذاری گذراندند اما مقامات آمریکایی معتقدند باید اقدامات بیشتری در این راستا انجام شود. آنها امیدوارند مین‌های ضد تانک و ضد نفر که در بسته تسلیحاتی روزهای اخیر اعلام شد، کمک حال اوکراینی‌ها باشد.»

دولت «جو بایدن» با توجه به کمک‌هایی که ارائه کرده است، از اوکراین دستاورد نظامی می‌خواهد اما در عین حال می‌داند که کمبود نیروهای این کشور جنگ‌زده اروپایی مسئله حائز اهمیتی است، از این رو واشنگتن به کی‌یف می‌گوید که «هم نیروهایش و هم ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • انتقام سیمئونه از والورده / باز هم نژادپرستی در لالیگا!
  • عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • زرشناس: عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • مقام حزب‌الله: ایران بازدارندگی ساختگی اسرائیل را نابود کرد