Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:18:44 GMT

ملایی: ناشناخته بودن قایقرانی بزرگ‌ترین ضعف آن است

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۱۲۵۵۱

ملایی: ناشناخته بودن قایقرانی بزرگ‌ترین ضعف آن است

نازنین ملایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اظهار داشت:  برای اعزام به مسابقات برون مرزی در نهایت چهار یا پنج ورزشکار راهی مسابقات می‌شوند و باقی قایقرانان شانسی برای حضور در تیم ملی ندارند. لیگ برتر منبع درآمدی برای ورزشکاران محسوب می‌شود و انگیزه آنها افزایش می‌یابد زیرا حداقل در این رقابت‌ها تمرین می‌کنند و در پایان سال درآمدی هم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانوی قایقران المپیکی اضافه کرد: از طرف دیگر پخش زنده تلویزیونی و درآمدزایی سبب می‌شود تا حامیان مالی بیشتری جذب این رشته شوند زیرا قایقرانی دیده و شناخته می‌شود و شرکت‌های مختلفی جذب این رشته می‌شوند و این موضوع سبب رشد قایقرانی خواهد شد. این موضوع سبب می‌شود تا خانواده‌ها اقبال بیشتری نسبت به این رشته داشته باشند و فرزندان خود را تشویق به حضور در این رشته کنند.

ملایی خاطر نشان کرد: در مجموع برگزاری لیگ موجب پویایی و رشد این رشته می‌شود و قایقرانانی که شانس حضور در تیم ملی را از دست می‌دهند، حضور در لیگ انگیزه‌ای برای انجام تمرین و رقابت می‌شود.

وی گفت: هر چند نزدیک به یکسال است که لیگ پخش زنده تلویزیونی دارد اما رشته ناشناخته‌ای در کشورمان است و مردم قایقرانی را به اسم دراگون یا کایاک می‌شناسند و باقی رشته‌های قایقرانی و حتی ورزشکاران المپیکی این را نیز نمی‌شناسند.

بانوی قایقران المپیکی افزود: با برگزاری مسابقات لیگ، ورزشکاران حرفه‌ای این رشته همانند سایر رشته‌ها بیشتر دیده می‌شوند و مردم با این رشته و قهرمانان آن آشنا می‌شوند. 

وی همچنین گفت: نقطه قوت این رشته مدال‌آوری در مسابقات مختلف از جمله بازی‌های آسیایی است. طی ۱۶ سالی که قایقرانی وارد ایران شده از دوره اول توانسته است در المپیک حضور یابد و در بازی‌های آسیایی مدال بیاورد و جزو کشورهایی در آسیا باشد که تنها رقیب آن چین باشد.

ملایی با اشاره تاثیر حضور «پدرو سنا» سرمربی برزیلی قایقرانی افزود: کشوری آسیایی هستیم اما روئینگ رشته اروپایی‌هاست و کشورهای نیوزیلند و انگلیس در این رشته قدرتمند هستند اما باید شرایطی فراهم شود تا سرمربی خارجی حضور کاملی در ایران داشته باشد تا سبب پیشرفت قایقرانی ایران شود.

برچسب‌ها قایقرانی تیم ملی روئینگ نازنین ملایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قایقرانی تیم ملی روئینگ نازنین ملایی قایقرانی تیم ملی روئینگ نازنین ملایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۲۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفت‌وگو کرد.

کیومرث هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار داشت: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویدادهای مهم کسب مدال کنیم. با استعدادهایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعدادها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشورها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید براینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکار است اظهار داشت: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ژیمناستیک اظهار کرد: از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتارهای مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود.

هاشمی اظهار داشت: آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیازهای اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

زهرا اینچه درگاهی رییس فدراسیون ژیمناستیک نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت‌های وزیر ورزش از رشته ژیمناستیک اظهار داشت: ممنونیم که این فرصت به رشته ژیمناستیک داده شد. دوستان زیادی در مجموعه فدراسیون در کسب این موفقیت سهم دارند و با تلاش گروهی فدراسیون و کادر فنی امروز شاهد این اتفاق تاریخی و کسب سهمیه هستیم.

وی در ادامه افزود: در این چند سال توفیقات بسیار خوبی برای ژیمناستیک ایران به دست آمد و همه هدف ما ایجاد همدلی و موفقیت این رشته مادر است که استعدادهای بیشماری در آن وجود دارند. همه این موفقیت‌ها باعث سرافرازی ژیمناستیک است و خوشحالیم که در اعتلای ورزش کشور سهیم بوده‌ایم.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک ادامه داد: حضور هاشمی در موفقیت ژیمناستیک بسیار تاثیرگذار بوده است و خوشحالیم که با حضور او حال ورزش عوض شد چون دغدغه ورزشکاران را داشتند. وزیر ورزش پیگیر وضعیت ژیمناستیک بود و این پیگیری باعث شد که الان شاهد این افتخار بزرگ برای ژیمناستیک باشیم.

مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار داشت: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش، مدیرکل حوزه وزارتی، سلیمانی دبیر فدراسیون ژیمناستیک و رضا خیرخواه سرمریی تیم ژیمناستیک هنری نیز در این جلسه حضور داشتند.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد تجلیل کرد.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901428

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد خشتانه در دانشکده هنر و معماری یزد
  • انحلال دو فدراسیون ورزشی/ بازگشت بادبانی به فدراسیون قایقرانی
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • انتخاب رییس هیات قایقرانی خوزستان
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست تاریخ ساز(عکس)
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست المپین ایران
  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • انجام ۶ هزار و ۹۵۰ متر شبکه‌گذاری در بوئین زهرا