Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیر جمعیت هلال احمر شهرستان اسدآباد با اشاره به چهارشنبه پایان سال و ضرورت توجه هر چه بیشتر والدین به فرزندان خود، گفت: برخی کودکان بدلیل ترس از والدین، مواد احتراقی را در جیب یا کیف خود پنهان کرده که این امر بدلیل گرمای محیط می‌تواند منجر به آتش سوزی شود.

محمد رضا اعتصام در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: چهارشنبه پایان سال در برخی موارد بدلیل ناآگاهی و عدم توجه به نکات ایمنی گاهی خسارات جبران ناپذیری را به دنبال داشته که ضرورت توجه بیشتر را در روزهای پایان سال دوچندان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وجود مواد آتش زا و منفجره در معابر عمومی از جمله موارد مخاطره آمیز، علاوه بر آسیب‌های جسمی منجر به ایجاد یا تشدید آسیبهای روانی شده که در بیشتر موارد سالمندان و کودکان را مورد تهدید قرار می‌دهد، افزود: برای این منظور پرهیز استفاده از مواد مخاطره آمیز آتش‌های حجیم و وسیع می‌تواند در سلامت عمومی مردم نقش داشته باشد.

اعتصام همچنین با تاکید بر نقش اثرگذار نحوه ارائه کمک‌های اولیه در برخورد با آسیب‌های احتمالی ناشی از موارد فوق در کاهش شدت جراحات تصریح کرد: روشن کردن آتش محدود که مقداری آب برای خاموش کردن کامل آن تهیه می‌شود و عدم استفاده از بنزین و مواد اشتعال زا می تواند خاطره خوبی را در پایان سال به جا بگذارد.

مدیر جمعیت هلال احمر اسدآباد با بیان اینکه استفاده از مواد اشتعال‌زای پرتابی احتمال آتش سوزی ساختمان‌ها، درختان و فضاهای سبز را بدنبال خواهد داشت، خاطر نشان کرد: باید در نظر داشت برخی کودکان بدلیل ترس از والدین، مواد احتراقی را در جیب یا کیف خود پنهان کرده که این امر بدلیل گرمای محیط می‌تواند منجر به آتش سوزی شود.

اعتصام  در پایان یادآور شد: در صورت مواجهه با جراحات و آسیب های سوختگی علاوه بر تماس با ۱۱۵ باید از هرگونه اقدام شتابزده خودداری و با حفظ خونسردی محل آسیب را با آب با دمای معمولی خنک کرده و از استعمال هرگونه پماد یا جداسازی لباس سوخته شده از روی محل سوختگی پرهیز شود ضمن اینکه در صورت وجود تاول نیز باید از هرگونه دستکاری و پاره کردن آن خودداری و با کارشناسان فوریتهای پزشکی یا پزشک مشورت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانها شهرستانها چهارشنبه سوري كمكهاي اوليه مواد آتش زا فوريت هاي پزشكي پایان سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۲۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر

پژوهش محققان بریتانیایی نشان می‌دهد که تولیدکنندگان معروف جهان مانند ام‌اندامز (M&Ms)، اریو (Oreo) و کیندر سورپرایز (Kinder Surprise) با ترفندهای غیراخلاقی، بسته‌بندی‌ها را به‌گونه‌ای طراحی‌ می‌کنند که کودکان را به هوس برای خوردن شیرینی و غذاهای ناسالم بیندازند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، طبق یک گزارش، شرکت‌های مواد غذایی از رنگ‌های روشن جذاب و شخصیت‌های کارتونی در تلاشی «غیراخلاقی» استفاده می‌کنند تا بچه‌ها را به سمت خواستن شیرینی‌ها و خوراکی‌های ناسالم سوق دهند. گروهی از کارشناسان تغذیه ۲۶۲ محصول غذایی شیرین فروخته شده در بریتانیا را با بسته‌بندی‌های خاص کودکان مورد بررسی قرار دهند که توسط ۱۰ شرکت بزرگ مواد غذایی ساخته شده بود.

این کمپین تحقیقاتی تولیدکنندگان مواد غذایی را متهم کرده است که به‌عمد از بسته‌بندی‌هایی استفاده می‌کنند که برای «تسخیر ذهن‌های کودکان» طراحی شده است تا مواد غذایی ناسالم بیشتری را بفروشند.

تحقیق گروهی از متخصصان مواد غذایی دانشگاه کوئین مری لندن نشان داد که:

۷۸ درصد این محصولات به دلیل محتوای چربی، نمک یا قند ناسالم تلقی شدند. ۶۷ درصد از افرادی که عکس یک شخصیت کارتونی را روی جلد خود داشتند، ناسالم بودند. ۸۰ درصد محصولات از رنگ‌های روشن و همچنین الگوهای سرگرم‌کننده و نوشته‌ها برای جلب توجه کودکان استفاده می‌کنند.

در این پژوهش مشخص شد که پاستیل‌های رنسام (Randoms)، کیندر سورپرایز (Kinder Surprise)، ام‌اندامز (M&Ms) همگی جزو خوراکی‌های ناسالمی دسته‌بندی می‌شوند که با وجود داشتن جلدهای رنگارنگ و جذاب برای کودکان، دارای شکر و چربی نامناسب برای کودکان هستند.

نتایج تحقیق نیز نشان داد که همه ۵۸ محصول جذاب مختص کودکان که توسط برند موندلیز، مالک برندهای Cadbury، Oreo، Milka و Dairylea، تولید شده است، ناسالم بودند.

در ماه فوریه، وس استریتینگ، مقام ناظر بر فعالیت وزیر بهداشت بریتانیا، ابراز نگرانی کرد که «به عنوان شهروند ما به‌شدت تحت تأثیر بازاریابی [غذایی] هستیم که دائماً به ما عرضه می‌شود و اکنون یک مورد فوریت برای اعمال محدودیت‌های جدید در بسته‌بندی مواد غذایی وجود دارد.»

پیش از این نیز سازمان دیده‌بان مردمی موسوم به «Public Eye» اعلام کرده است شیر خشک و غلات مخصوص نوزادان با نام‌های تجاری Cerelac و Nido که توسط شرکت سوئیسی نستله (Nestlé) برای کشورهای فقیر آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین تولید می‌شود، دستورالعمل‌های ضدچاقی سازمان جهانی بهداشت (WHO) در اروپا را نادیده گرفته است.

کد خبر 749925

دیگر خبرها

  • قیمت تعمیر انواع مبل
  • مراقب وزش باد شدید باشید / دهرم فراشبند؛ در صدر میزان بارش‌ها
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند