Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادران از تضمین دادن از سوی تهیه‌کننده‌ی یک پروژه‌ی پانزده میلیاردی به‌سرمایه‌گذار گفت که در اکران تنها هشت میلیارد تومان برگشت سرمایه داشته است.

به گزارش مشرق، شب گذشته، میزگردی در برنامه‌ی هفت با حضور سعید خانی، عباس نادران، محمدحسین لطیفی ، جنبه‌های غریبی از ورشکستگی مطلق مالی و اعتباریِ سینمای نفتی و انحصاری امروز ایران، برملا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جولان‌دهی سرمایه‌های «فاسد» در دهه‌ی ۱۳۹۰، تا تضمین دادن به سرمایه‌دارهای بخت‌برگشته‌ای که از عاقبت‌ شوم‌شان بی‌خبرند، تا استخدام چاقوکش!

 همه‌ی این تهیه‌کنندگان تاکید داشتند که هر فیلمی باید سه‌برابر سرمایه‌اش بفروشد تا پول اولیه برگردد و با توجه به‌بالا رفتن سرسام‌آور هزینه‌ها، این عمل به‌امر تقریبن ناممکنی تبدیل شده است. نادران از تضمین دادن از سوی تهیه‌کننده‌ی یک پروژه‌ی پانزده میلیاردی به‌سرمایه‌گذار گفت که در اکران تنها هشت میلیارد تومان برگشت سرمایه داشته. پروژه‌ای که باید پنجاه میلیارد تومان می‌فروخته تا تنها پول اولیه‌اش برگردد. او هم‌چنین به‌عاقبت ورود سرمایه‌گذارانی اشاره کرد که توسط فیلمسازان همین سینما، پای‌شان به‌صنعت ورشکسته باز شده و حالا به استخدام چاقوکش رسیده‌اند.

او هم‌چنین به‌این نکته اشاره کرد که «پول‌شویی» در سینما، بیش از آن که به‌گردش مالی در این سینمای ورشکسته ربط داشته باشد، فرصت‌ها و رابطه‌ها و مشروعیتی برای بعضی سرمایه‌گذارها می‌سازد تا جای دیگری کارشان را پیش ببرند. امیرشهاب رضویان کارگردان و تهیه‌کننده‌ی حارج از این میزگرد هم در ویدیویی که جدا از این میزگرد ضبط شده بود، وضعیت اقتصادی این سینما را زیر سوال برد. ویدیویی هم جدا از میزگرد پخش شد که که دهه‌ی ۱۳۹۰ را سال‌های ورود و گسترش سرمایه‌گذارهای "فاسد" در این سینما عنوان کرد.

 حالا بخش‌های دیگری از صحبت‌های این کارشناسان و تهیه‌کنندگان را در ادامه (از این جا به‌بعد، به‌نقل از کانال برنامه‌ی سینمایی هفت) بخوانید:

نادران در این میزگرد گفت:اگر به سینما به چشم یک بازار سرمایه نگاه کنیم، در برهه هایی این صنعت سود بهتری در مقابل نهادهای موازی می دادند. در مقاطعی نهادهایی وظیفهء تولید و حمایت داشتند. همین نهاد ها در برخی اوقات باعث بالا رفتن نرخ ها در این بازار شد.

در سینمای ایران فیلم باید سه برابر هزینه تولید خود را در گیشه بدست اورد تا اصل سرمایه بازگردد. این جایی جذاب می شود که می بینیم میانگین هزینه تولید در ایران بین ۵ تا ۹ میلیارد تومان است، فیلم هایی تولید می شود که بیش از دوازده میلیارد هزینه می برد. اینجا سوال پیش می آید که آیا این فیلم ها در گیشه ایران اصل سرمایه شان باز می گردد؟

مثلا فیلمی که سی میلیارد هزینه آن است باید در گیشه نزدیک صد میلیارد فروش داشته باشد.

اینجا سوال اصلی این است که آیا سرمایه گذار اساسا به بازگشت سرمایه فکر می کند؟ آیا برایش اهمیتی دارد؟ پول بی حساب و کتاب چرخه تولید سینما را بر هم می زند. سرمایه گذاری غلط بیشترین آسبب را به سینما می زند که باعث می شود هزینه تولید بالا می رود و سرمایه گذاران خصوصی تر شکست می خورند. این نظارت از کجا باید انجام شود؟

سعیدخانی در ادامه این میزگرد اشاره کرد: با ورود تکنولوژی خیلی چیزها در سینما عوض شد اما برخی مسائل همچنان سنتی باقی ماند. در سال های اخیر تولیدات بیشتر شده است و نطام تولید برهم خورد. خیلی از سرمایه گذاران بسیاری از مسایل را نمی دانند.

ورود سرمایه گذار باید با تهیه کنندگان حرفه ای باشد تا هم سود به وجود آید و هم چرخه بچرخد. نکته جالبی که وجود دارد این است که کارگردانان فیلم اولی با سرمایه گذار به سراغ تهیه کننده می روند. من به عنوان تهیه کننده نمی توانم به راحتی سرمایه گذار جذب کنم ولی یک کارگردان فیلم اولی با نگفتن موضوعات متعددی به سرمایه گذار او را برای حضور در سینما گول می زنند. وقتی سرمایه گذار با دروغ به سینما می آید و انتظارات اقتصادی دارد، این باعث برهم خوردن نظم بازار می شود.

منبع: کافه سینما

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین بورس قیمت پولشویی امیرشهاب رضویان عباس نادران محمدحسین لطیفی سعید خانی فساد در سینما فساد در سینمای ایران خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت میلیارد تومان سرمایه گذار تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۳۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی از ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی توسط دفتر ویژه نمایندگی سرمایه‌گذاران خارجی فراجا استان در پنج ماه گذشته خبر داد.

سیدحامد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره عملکرد دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی فراجا خراسان رضوی که سال گذشته با هدف سهولت در ارائه خدمات به سرمایه‌گذاران در حوزه فراجا در خراسان رضوی افتتاح شد، اظهار کرد: به‌دلیل تعداد بالای سرمایه‌گذاران خارجی در خراسان رضوی، افتتاح این مرکز از آبان‌ ماه سال گذشته مورد استقبال سرمایه‌گذاران خارجی قرار گرفت. در این دفتر، خدماتی از جمله صدور و تمدید مجوز اقامت و خروج و مراجعت کثیر سرمایه‌گذاران، مجوز اقامت و خروج کارشناسان سرمایه‌گذار و خروج قطعی و تمدید روادید کارشناسان سرمایه‌گذاری انجام می‌شود.

وی همچنین توضیح داد: مجوز اقامت سرمایه‌گذاران نسبت به ثبت سرمایه به‌صورت شش ماهه، یک ساله، سه ساله و پنج ساله با درج مهر ماده ۳۵ انجام می‌شود.

او با اشاره به عملکرد دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی خراسان رضوی از ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۲ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ گفت: در این مدت، به ۷۲۱ سرمایه‌گذار خدمات مختلفی ارائه شده است. در این مدت، صدور مجوز تمدید اقامت شش ماهه سرمایه‌گذاران ۹۳ مورد به میزان ۱۳ درصد از مجموع کل، صدور و تمدید مجوز اقامت یک ساله برای سرمایه‌گذاران ۲۹۴ مورد به میزان ۴۴ درصد، صدور و تمدید اقامت سه ساله برای سرمایه‌گذاران به تعداد ۶۰ مورد به میزان هشت درصد، صدور مجوز خروج و مراجعت کثیر کارشناس ۷۱ مورد به میزان ۱۰ درصد، تمدید روادید به تعداد ۷۹ مورد و به میزان ۱۱ درصد، صدور مجوز اقامت یک ساله و خروج و مراجعت کثیر کارشناس به تعداد ۹۹ مورد و به میزان ۱۴ درصد و صدور خروج قطعی سرمایه‌گذاران به تعداد ۲۵ مورد و به میزان سه درصد از مجموع کل بوده است. 

دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی فراجا خراسان رضوی سال گذشته در مراسمی با حضور رئیس سازمان اطلاعات فراجا افتتاح شد و اختیار ارائه خدمات موضوع آیین‌نامه ماده ۳۵ قانون تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری در حوزه نیروی انتظامی اعم از صدور مجوز اقامت، روادید و سایر خدمات قابل ارائه به سرمایه‌گذاران خارجی، خانواده سرمایه‌گذار و افراد تحت تکفل سرمایه‌گذار (پدر، مادر، خواهر، برادر)، مدیران، کارشناسان خارجی و بستگان درجه یک آن‌ها و خدمات مشابه برای فعالان اقتصادی در مشهد به این دفتر ویژه تفویض شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • سکوت دبیر و ادامه جولان چاقوکش‌ها در کشتی
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • زرشک افین و عناب خوسف در مسیر ثبت در جیاس
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه