Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی تاکید کرد که استفاده از یافته‌های علمی در حوزه ورزش موجب ارتقای علمکرد ورزشکاران می‌شود.

به گزارش ایسنا، علی شریف‌نژاد در نشست خبری سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی با محوریت «فعالیت بدنی و عصر مدرن» که قرار است ۱۶ تا ۱۸ اسفند سال جاری برگزار شود، اظهار کرد: این همایش با تلاش پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و در راستای تحقق شعار دیپلماسی علمی ورزش در با حضور ۷ دانشگاه، پژوهشگاه و موسسه بین‌المللی معتبر و در ۱۰ پنل تخصصی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این همایش به صورت مجازی و با بیش‌ترین مشارکت دانشگاه‌های کشور و نیز دانشگاه‌های معتبر بین‌المللی برگزار می‌شود.

رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با اشاره به حضور فدراسیون‌ها بر اساس مکاتبه صورت گرفته با وزارت ورزش و جوانان، عنوان کرد: از ۵۲ فدراسیون دعوت به عمل آمده است و ۸ فدراسیون در همایش حضور خواهند داشت و بیش از ۱۰ محور کاربردی و موضوعات روز دنیا در حوزه ورزش مطرح می‌شود و شرایط به گونه‌ای طراحی شده که از سراسر دنیا امکان دسترسی به اطلاعات وجود دارد.

شریف‌نژاد با بیان این که شاهد ارائه ۷۰۴ مقاله در  سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی هستیم، گفت: اساتید بین‌المللی در این همایش حضور خواهند داشت و از ۲۰ کشور دنیا شاهد مشارکت افراد مختلف خواهیم بود و از شاخص‌ترین افراد مربی بدنساز باشگاه رئال مادرید است.

وی در مورد بهره‌مندی ورزش ایران از یافته‌های علمی و تحقیقاتی در حوزه ورزش، اظهار کرد: خوشبختانه در این دوره، مشارکت فدراسیون‌های ورزشی و وزارت ورزش و جوانان افزایش یافته است و بعضا مقالات ارزشمندی را نیز ارائه کرده‌اند و این فضا در حال رشد و توسعه است هرچند که با ایده‌آل‌ها فاصله داریم و دیپلماسی ورزش مسیری جز گفت‌وگو ندارد و استفاده از یافته‌های علمی در حوزه ورزش موجب ارتقای عملکرد ورزشکاران خواهد شد.

رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در مورد مهم‌ترین محورهای سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، بیان کرد: آسیب شناسی ورزشی، ارتقای عملکرد در حوزه ورزش قهرمانی، بازاریابی و تجاری سازی در ورزش، ورزش دانش آموزی، یافته‌هایی نوین علوم ورزشی در رشته‌های کاراته و شنا، حرکات اصلاحی، مدیریت و سیاستگذاری در ورزش بخشی از محورهای این همایش است.

شریف‌نژاد افزود: عصر مدرن و ورزش‌های زورخانه ای و کشتی پهلوانی، تاثیرات فیزیولوژی و روانشناسی ورزشی در دوران کرونا، فعالیت بدنی و تندرستی، روانشناسی ورزشی، علوم روانی در ورزش، ورزش سالمندی، ورزش برای افراد کم توان، بیومکانیک ورزشی، ووشو برای سلامتی و قهرمانی و برای آینده، تربیت بدنی دانش آموزان با نیازهای ویژه، جایگاه ورزش‌های سنتی در بازی های بومی و محلی در علم نوین، دستاوردهای علمی در ورزش‌های نابینایان و کم بینایان و نیز مقوله توسعه ورزش همگانی و روستایی از دیگر محورهای مورد نظر در سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ورزش پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی یافته های علمی حوزه ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش باید مثل دارو تجویز شود

ایسنا/ایلام عضو هئیت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: همان طور که بیمار به دکتر مراجعه می‌کند، نسخه می‌گیرد و بعد نسخه را به داروخانه می‌برد و داروهای خود را دریافت می‌کند، در مورد نسخه تمرینات ورزشی هم باید همین اتفاق بیافتد.

دکتر «افشین مقدسی» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به مزایای مثبت شرکت در ورزش و فعالیت بدنی، کالج پزشکی ورزشی آمریکا ( ACSM ) و انجمن پزشکی آمریکا به همراه چند دانشکده علوم ورزشی، در تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۰۷، دست به خلق یک ابتکار جدید با عنوان «ورزش دارو است» زدند که هدف آن تجویز نسخه ورزشی از سوی پزشکان به عنوان بخشی استاندارد از الگوی درمان و پیشگیری از بیماری در جهت ارتقای سطح سلامت افراد جامعه بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: این گروه از پزشکان و متخصصان علوم ورزشی از آن زمان تلاش دارند تا یک تحولی را در سیستم پزشکی و یک پل ارتباطی بین باشگاه‌های ورزشی، بیمارستان‌ها و مطب پزشکان ایجاد کنند و مربیان ورزشی را وارد تیم‌های درمانی کنند.

وی ادامه داد: آن‌ها از پزشکان خواسته‌اند تا در کنار نسخه‌ها و روش‌های دارویی برای درمان، نسخه‌های ورزشی را نیز تجویز کنند و بیماران با پیروی از نسخه‌ها و دستورات پزشکان به باشگاه‌های ورزشی مراجعه نمایند.

این استادیار حرکات اصلاحی و آسیب‌شناسی ورزشی گفت: همان طور که بیمار به دکتر مراجعه می‌کند، نسخه می‌گیرد و بعد نسخه را به داروخانه می‌برد و داروهای خود را دریافت می‌کند، در مورد نسخه تمرینات ورزشی هم باید همین اتفاق بیفتد تا بیماران پس از دریافت نسخه ورزشی پزشک، به باشگاه ورزشی مراجعه و آن را به مربی ورزش بدهند.

وی ادامه داد: یک سال بعد یعنی سال ۲۰۰۸ اولین کنگره جهانی «ورزش دارو است" برگزار شد و در این کنگره طرح به صورت جهانی اعلام شد. از آن زمان تا کنون این طرح به بیش از ۴۰ کشور در قاره‌های مختلف گسترش یافته است. در ایران، تقریباً هیچ اقدام مؤثری در این خصوص صورت نگرفته است و از بسیاری از کشورها عقب هستیم. در حالی که آمار بیماری‌های غیر واگیر از قبیل بیماری‌های قلبی- عروقی، تنفسی، دیابت، سرطان، سکته‌های قلبی و مغزی، مالتیپل اسکلروزیس، آلزایمر، چاقی و ... روز به روز در کشور ما در حال اضافه شدن است.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: بدون شک اجرای ملی طرح «ورزش دارو است» در ایران می تواند به پیشگیری از این بیماری‌ها و بهبود سلامت افراد جامعه کمک زیادی کند و از بار وارده بر سیستم درمان کشور بکاهد. واقعاً با داشتن بسیاری از شواهد علمی، زمان آن فرا رسیده است که پزشکان و متخصصین علوم ورزشی کشورمان با هم، همراهی و هم‌افزایی کنند تا بیماران و همه افراد جامعه قرص ورزش خود را دریافت و آن را به درستی مصرف کنند.

مقدسی تصریح کرد: بدون شک، ورزش یک دارو است و حتی با توجه به مزایای بیشماری که دارد اگر بگوییم که ورزش فراتر از دارو هم هست گزاف نگفته ایم. تصور کنید اگر قرصی وجود داشت که تمامی مزایای تأیید شده‌ای که ورزش برای سلامتی دارد را یکجا داشت، آیا همه‌ی تلاش خودمان را برای دستیابی به این داروی شگفت انگیز بکار گرفته‌ایم؟! پس نظام پزشکی و همه دست اندرکارانی که در امر ورزش فعال هستند باید یک جنگ تمام عیار را علیه کم تحرکی اعلام کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ایلام در پایان گفت: تأکید می‌کنم که حرکت بیشتر و نشستن کمتر مزایای زیادی برای سلامتی دارد و تقریباً به نفع همه است. امیدوارم روزی فرا رسد که ورزش جزیی از فرهنگ و کارهای روزمره همه ایرانیان باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش
  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟