Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق نتایج بررسی مقامات شهر نیویورک در آمریکا, نابرابری‌های نژادی در طول همه‌گیری کرونا در این شهر باعث شده سیاه‌پوستان بیشتر از دیگران در معرض خطر قرار گیرند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم, بر اساس تجزیه و تحلیل جدیدی که از سوی اداره بهداشت شهر نیویورک در آمریکا منتشر شد، جمعیت سیاه‌پوستان این شهر در طول همه‌گیری اومیکرون 2 برابر بیشتر از سفیدپوستان آسیب دیده و در بیمارستان‌ها بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه خبری "abc news" در این باره نوشت, طبق داده‌های منتشره در هفته منتهی به اول ژانویه 2022، سیاه‌پوستان با نرخ 120.45 در هر 100000 در بیمارستان بستری شدند در حالی که سفیدپوستان با نرخ 47.14 در هر 100 هزار در آن هفته بستری شدند.

این گزارش همچنین نشان داد که میزان بستری شدن در بیمارستان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در محله‌های سیاه‌پوستان شهر نیویورک با درصد بالایی همراه بوده است. به عنوان مثال، در کد پستی 10469 "برانکس" که حدود 53 درصد از جمعیت را سیاه‌پوستان تشکیل می‌دهند، نرخ بستری شدن در بیمارستان در ژانویه 2022 حدود 274 در هر 100 هزار بود.

برای مقایسه، کد پستی 10075 "منهتن" که 87 درصد ساکنان آن سفید پوست هستند، نرخ بستری شدن در بیمارستان 112 در هر 100 هزار را برای مدت مشابه داشت.

برای پرداختن به این تفاوت‌ها و نحوه کاهش شکاف، اداره بهداشت شهر نیویورک نژادپرستی ساختاری را توضیح داد که چرا سیاه‌پوستان نیویورکی نتایج بدتری را تجربه کرده‌اند. 

یکی از این عوامل این است که سیاه‌پوستان نیویورکی در زمان همه گیری کرونا بیشتر در بیرون خانه‌ها کار کرده و در زمان قرنطینه‌های عمومی دورکار نبوده‌اند.

علاوه بر این، این گزارش خاطرنشان کرد که ساکنان سیاه‌پوست بیشتر در خانه‌های چند نسلی بدون فضای کافی برای قرنطینه و ایزوله زندگی می‌کنند که خطر قرار گرفتن در معرض ویروس را افزایش می‌دهد. همچنین نابرابری‌هایی در واکسینه شدن سیاهپوستان نیویورکی وجود داشته است.

در آغاز موج اومیکرون در دسامبر 2021, تنها حدود 50 درصد از ساکنان سیاه پوست به طور کامل در مقایسه با حدود 70 درصد از ساکنان سفید پوست واکسینه شدند. علاوه بر این، در همان تاریخ حدود 10 درصد از سیاه‌پوستان نیویورکی در مقایسه با حدود 25 درصد از سفیدپوستان نیویورک واکسن تقویتی دریافت کرده بودند.

نویسندگان آمریکایی نوشتند که این یافته‌ها نشان‌دهنده تأثیر چندین نقطه شکست در سیستم آمریکا برای محافظت کافی از سلامت سیاه‌پوستان نیویورکی است. این منعکس کننده شواهد ملی گسترده‌ای است و نابرابری‌های نژادی در پیامدهای ویروس کرونا را نشان می‌دهد که بر افراد سیاه پوست در سراسر ایالات متحده تأثیر می‌گذارد.

افزایش 44 درصدی جرم و جنایت در آمریکا نسبت به سال 2019

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سویه اومیکرون آمریکا ویروس کرونا سویه اومیکرون آمریکا ویروس کرونا سیاه پوستان نیویورک شهر نیویورک بستری شدن سیاه پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۴۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اوهایو
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • فیلم/ حمایت سیاه‌پوستان آمریکا از اعتراضات ضدصهیونیستی
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • حمایت سیاه پوستان آمریکا از اعتراضات ضد صهیونیستی
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • سلبریتی های مترو سوار؛ هالیوودی هایی که ممکن است آن ها را در مترو ببینید (+عکس)