Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نبض بازار،بانک گردشگری در خصوص اخبار منتشر شده در فضای مجازی درخصوص معافیت سود تسعیر داراییها و بدهیهای ارزی از پرداخت مالیات و بازگشت ذخایر مالیاتی سال قبل برای سازمان بورس شفاف سازی کرد.

شفاف سازی بانک گردشگری در خصوص شایعه، خبر یا گزارش منتشر شده

باتوجه به نامه سازمان بورس و اوراق بهادار مبنی بر آثار مالی صدور حکم دیوان عدالت اداری در خصوص معافیت سود تسعیر دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی از پرداخت مالیات و بازگشت ذخایر مالیاتی به استحضار می‌رساند، رای صادره توسط هیات عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال حکم مقرر در پاراگراف دوم بند (د) شیوه نامه رسیدگی خرید‌های ارزی، سرپرست محترم سازمان امور مالیاتی کشور که بر مطالبه مالیات بر درآمد از فرآیند تسعیر نرخ ارز درخصوص ارز‌های خریداری شده توسط مؤدیان که از موجودی‌های فروش نرفته یا مصرف نشده آن‌ها محسوب میشود، دلالت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به اینکه موضوع بخشنامه مذکور، شیوه رسیدگی مالیاتی هماهنگ و متناسب با درآمد حاصله فعالیت سوداگرانه برخی اشخاص است که با توجه به تحولات ارزی سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷ مبادرت به خرید ارز به هرطریق از بانک مرکزی ج. ا. ا کردهاند و مضافاً اینکه در توضیحات رای مذکور به اشخاص حقیقی خریدار ارز از بانک مرکزی ج. ا. ا که فعالیتشان خرید و فروش ارز نیست، اشاره شده است؛ لذا شمولیت آن بخشنامه به بانک‌ها و تفسیر موجودی ارز فروش نرفته یا مصرف نشده و تعمیم آن به تسعیر دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی دارای ابهام است و تبیین آن در صلاحیت سازمان محترم امور مالیاتی است.

در نتیجه تعیین آثار مالی حکم مزبور منوط به صدور بخشنامه توسط آن سازمان محترم در این خصوص است که در صورت رفع ابهام، مراتب سریعا به استحضار فعالان محترم بازار سرمایه خواهد رسید.

منبع: فردا

کلیدواژه: بانک مرکزی درآمد فضای مجازی گردشگری مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۵۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • شفاف سازی بودجه محقق شد؟
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟