Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: هدف از دیدار با کشاورزان بررسی موانع و مشکلات در راستای کاهش دغدغه کشاورزان و افزایش تولید می باشد.

پیمان اسکندری در بازدید از چند طرح کشاورزی در شهرستان بیجار اظهار کرد: شهرستان بیجار به لحاظ کشاورزی در حوزه زراعت دارای رتبه برتر کشوری است و بخش مهمی از گندم استان کردستان در این شهرستان تولید می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باتوجه به سند تدوین شده اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری و اهمیت امنیت غذایی در این سند بخش کشاورزی نیز با جدیت در تامین غذا به ویژه محصولات استراتژیک ورود کرده و تلاش می شود تا خودکفایی در این حوزه را به بالاترین حد امکان ارتقاء دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: ما در بخش کشاورزی استان نیز در راستای تحقق تدوین برنامه و اهداف بلند مدت سعی برآن داریم، موانع و مشکلات را بررسی و در راستای رفع آنها اقدام کنیم.

وی با اشاره به وجود ۱۴هزار بهره بردار در بخش کشاورزی شهرستان بیجار تاکید کرد: نزدیک به ۲۸هزار نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم از این بخش امرار معاش و ارتزاق می کنند که به لحاظ اشتغال و تولید حائز اهمیت است.

اسکندری خاطرنشان کرد: امروز امنیت غذایی معادل امنیت ملی است و دارای جایگاه ویژه ای است و کشوری که امنیت غذایی ندارد به لحاظ امنیت ملی نیز در مخاطره قرار می گیرد.

به گفته این مسئول، شهرستان بیجار در بحث امنیت غذایی در تولید محصول استراتژیک گندم بسیار موفق عمل کرده و کشاورزی در این شهرستان از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان یادآور شد: ما مصمم هستیم که با حضور در شهرستانهای استان ارتباطی مستقیم و چهره به چهره با کشاورزان و تشکل های کشاورزی داشته و نسبت به رفع دغدغه های آنها در همه حوزه ها اقدام کنیم.

اسکندری همچنین در مراسم تحویل اداوات کشاورزی به برخی از تولید کنندگان، تولید محصول استراتژیکی مانند گندم دیم را دارای اهمیت بالا عنوان کرد و افزود: امید است در سال آینده تعامل بین این دستگاه و کشاورزان افزایش یابد. 

وی در این دیدار، ضمن قدردانی از اجرای طرح "جهش تولید در دیمزارها" که به همت ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بانک ملی و سازمان جهاد کشاورزی در شهرستان بیجار اجرایی شده است بیان کرد: ۱۴۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی بیجار تحت پوشش این طرح قرار گرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان تصریح کرد: در زمینه افزایش سهمیه کود شیمیایی و تخصیص اعتبارات ۴ درصد برای تهیه ادوات کشاورزی اقدامات خوبی صورت گرفته که امید است منجر به افزایش تولید و بهره وری محصولات دیم شهرستان بیجار شود.

از دیگر برنامه های سفر یک روزه رئیس سازمان جهاد کشاورزی، بازدید از کشتارگاه صنعتی طیور آمین فیروزه با میزان تولید ۸ هزار و ۴۰۰ تن در سال و اشتغال زایی ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم، بازدید از مجتمع گلخانه درحال احداث قباسرخ با مساحت تقریبی ۴ هکتار و اشتغالزایی ۱۸۰ نفر و تولید سالانه ۵ هزار تن محصول و بازدید از گلخانه سبزی و صیفی آقای بایندر در روستای حلوایی با مساحتی بالغ بر ۳ هزار و ۲۰۰ متر مربع و اشتغالزایی ۳ نفر و تولید سالانه ۲۲۰ تن در دو فاز بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استانی شهرستانها رئیس سازمان جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی شهرستان بیجار کشاورزی استان استان کردستان امنیت غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۶۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد

حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ۲ مأموریت مهم دارد که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و ارتقای بهره وری در این حوزه است. مقام عالی وزارت.

وی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات و کشاورزی به عنوان متولی دانش بنیان کردن کشاورزی انتخاب شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها نیز در حوزه کشاورزی پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دهند، اما چون مأموریتی در این زمینه ندارند، نمی‌شود انتظاراتی هم از آنها داشت؛ اما مرکز تحقیقات و مؤسسات آن باید به نیاز‌های علمی در این حوزه پاسخ دهند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از احصاء ۲۱ چالش در حوزه کشاورزی خبر داد که مانع رسیدن به اهداف حوزه امنیت غذایی است و افزود: همه پروژه‌ها و تحقیقات سازمان در خصوص این چالش‌ها معطوف شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایشی جمعیتی که وجود دارد، افزایش ضریب دانش در کشاورزی و استفاده از فناوری‌های روز تنها راه حلی است که برای افزایش تولید در پیش رو داریم.

امنیت غذایی وابسته به دانش و تحقیقات است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در فرآیند توسعه و تولید در کشاورزی عوامل مختلفی دخیل است و در ساختار اجرایی حوزه کشاورزی نیز دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی نقش ایفا می‌کنند، گفت: یکی از مهمترین سازمان‌هایی که به نوعی به عوامل انسانی حوزه کشاورزی نیز مرتبط است سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است.

اکبر فتحی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع داریم نقش دانش در افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی بی بدیل است و اگر نتوانیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم امنیت غذایی دچار خدشه خواهد شد.

وی اظهار کرد: سیاست گذاران نیز به اهمیت دانش توجه ویژه داشته اند و در واقع تحقیق و توسعه بخش کشاورزی همان مراکز تحقیقات کشاورزی است که به جای اینکه هر واحد جداگانه بخش تحقیق و توسعه داشته باشد، به صورت متمرکز در مرکز تحقیقات و کشاورزی این وظیفه انجام خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جهش تولید زمانی مطرح می‌شود که تولید صورت گرفته و از مرحله رونق نیز گذشته شود، افزود: در این مرحله باید اقداماتی انجام شود که جهش در تولید صورت بگیرد این جهش با شعار صورت نمی‌گیرد بلکه با ارتقای ضریب دانش در همه بخش‌های کشاورزی انجام می‌شود.

فتحی با بیان اینکه امنیت صرفاً به امنیت دفاعی و نظامی محدود نیست، گفت: اگر امنیت غذایی در کشوری نباشد و تولید داخلی وجود نداشته باشد، کشور نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند بنابراین فعالیت‌های همه کسانی که در حوزه امنیت غذایی تلاش می‌کنند مهم است و باید همه اقدامات در این زمینه هماهنگ و پیوسته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.

در این مراسم به موجب حکمی از طرف سید مجتبی خیام نکوئی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور، حسین لطفعلی زاده به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی انتخاب و از زحمات احمد بایبوردی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری