Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: روز ۱۵ اسفند همزمان با میلاد امام حسین (ع) حق تقدم سهام دو تیم استقلال و پرسپولیس به هواداران و مردم واگذار می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری آغاز واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال به مردم با حضور رئیس سازمان خصوصی‌سازی مدیرعامل فرابورس و مدیران عامل سرخابی‌ها در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مراسم حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصی‌سازی، با اشاره به اینکه روز ۱۵ اسفند و سوم شعبان همزمان با میلاد امام حسین علیه السلام حق تقدم سهام دو تیم استقلال و پرسپولیس به هواداران و مردم واگذار می‌شود، اظهار داشت: سالیان سال است که مردم منتظر این اقدام هستند که با مشارکت مردم و مدیریت حرفه‌ای این دو باشگاه به جایگاه شایسته برسد، این دو باشگاه میراث ورزشی کشور هستند که میلیون‌ها هوادار دارند وظیفه مسئولان در وزارت امور اقتصادی و وزارت ورزش و هواداری میلیون‌ها هوادار سنگین‌تر می‌شود.

وی ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های گذشته صورت گرفته تصریح کرد: در سه ماه اخیر ستاد هماهنگی برای واگذاری سرخابی‌ها تشکیل شد که با حضور مدیران عامل دو باشگاه و عوامل مجموعه وزارت اقتصاد و وزارت ورزش و مدیرعامل فرابورس بود تشکیل شد که وظیفه اصلی آن رفع مشکلات، اصلاح ساختار، تعیین تکلیف بدهی، مطرح کسب و کار و درآمدزایی مسائل مربوط به دارایی‌ها املاک و اموال غیرمنقول است.

رئیس سازمان خصوصی سازی با تاکید بر اینکه سرخابی‌ها حائز حضور در فرابورس شدند، گفت: امیدواریم سال آینده نتیجه در میدان ورزش و اقتصاد مشخص شود.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی تاکید کرد: مهمترین دستاورد‌های اقدامات صورت گرفته شفافیت بود که صورت‌های مالی حسابرسی شده و اسنادی که این دو باشگاه در کدال بارگذاری کردن را می‌توانید ملاحظه کنید، تا دیر وقت شب گذشته هر باشگاه چهل سند در سایت کدال بارگذاری کرده است.


 تفاوت ارزش‌گذاری انجام شده دو باشگاه


قربانزاده در ادامه نشست در مورد تفاوت ارزش‌گذاری انجام شده دو باشگاه اظهار داشت: برای ارزش‌گذاری قوانین و مقرراتی طبق آیین‌نامه‌ای قیمت‌گذاری وجود دارد، شرکت‌هایی که طی سه سال گذشته سودده نیستند ارزش روز خالص دارایی‌های آن‌ها توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص می‌شود، براساس اسناد و مدارک درآمدزایی معطوف به برند است، پس از آن ارزش گذاری به هیئت واگذاری ارائه می‌شود و مبانی آن بررسی خواهد شد.

وی ادامه داد: کارشناسان رسمی دادگستری دو باشگاه اعلام کردند که مبانی یکسانی داشتند آنچه اتفاق افتاده نظر کارشناسی است و ما نیز مبانی را به دقت بررسی کردیم که یکسان باشد و این مسئله انجام شده است، چندین جلسه برای ارزش‌گذاری برگزار شد و باید بدانید که اولین بار است ارزش گذاری نشان در کشور انجام می‌شود. افزایش دارایی ۱۶ هزار متر مترمربع کمپ مرحوم حجازی مطالبه استقلال است که به دلیل عدم احراز مالکیت قطعی، محاسبه نشده است.

قربان‌زاده ادامه داد: قرار بود کل باشگاه‌ها در قالب تعاونی عرضه شوند، چون مدل مالک - هواداری بوده و هوادار حق عضویت می‌دهد که بخشی از درآمد باشگاه از این محل است، بررسی کردیم که تبعاتی دارد به همین دلیل شرکت سهامی عام جایگزین شد، تعاونی‌ها در عرضه بلوکی می‌توانند خرید کنند البته باید اهلیت و صلاحیت خریداران سنجیده شود.


 جزئیات بدهی‌های مالیاتی سرخابی‌ها


رئیس سازمان خصوصی‌سازی در مورد بدهی‌های مالیاتی دو باشگاه عنوان کرد: در مورد مالیات به این دو باشگاه ظلم شده است، زیرا از مالیات معاف بودند، اما به دلیل آن که اظهارنامه مالیاتی نداده اند مشمول مالیات شدند بنابراین با انضباط مالی و شفافیت چنین اتفاقی هرگز در آینده نخواهد افتاد.

وی ادامه داد: در این رابطه جلسه‌ای با وزیر اقتصاد و رئیس سازمان امروز مالیاتی برگزار و بدهی مالیاتی آن‌ها تعیین تکلیف شد بخشی از این بدهی غیر قابل بخشش و بخشی نیز قابل بخشش است، بدهی قابل بخشش توسط هیئت ذیل ماده ۲۵۱ قانون مالیات‌های مستقیم بررسی و رسیدگی می‌شود، بدهی مشمول بخشش ۲۰۰ میلیارد تومان است و بدهی غیر قابل بخشش خیلی پایین‌تر است و این اتفاق در ماه‌های آتی می‌افتد، امکان دارد پیشنهادی به سران قوا ارسال شود تا آن بخش از بدهی‌های غیرقابل بخشش بررسی شود تا از زیان انباشته آن‌ها حذف شود.

قربان‌زاده در مورد ارائه سهام به پیشکسوتان گفت: طبق قانون ۵ درصد سهام ترجیحی را به کارکنان می‌توان واگذار کرد که البته تا ۱۰ درصد قابلیت افزایش است پیشنهادی برای واگذاری سهام به پیشکسوتان ارائه شده و ما نیز آن را دنبال می‌کنیم و ادامه می‌دهیم تا به نتیجه برسد.


 ریالی از پول خرید سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به خزانه دولت نمی‌رود


قربان زاده تاکید کرد: ریالی از پول خرید سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که قرار است مردم فردا آن را بخرند به خزانه دولت نمی‌رود و صرفاً برای اصلاح ساختار و تامین منابع مالی باشگاه‌ها خواهد بود.


 نحوه خرید سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس


رئیس سازمان خصوصی‌سازی در مورد نحوه خرید سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: سهامدارانی که قصد خرید سهام سرخابی‌ها را دارند با کارگزاران خود تماس بگیرند و اگر کد سهامداری ندارند آن را دریافت کنند مکاتبات امروز و فردا با کارگزاری‌ها ادامه خواهد داشت و فرآیند آن را توضیح می‌دهیم، برای دریافت سهام کد بورسی و سجام بودن الزامی است و دو باشگاه استقلال با نماد استقلال ح و پرسپولیس با نماد پرسپولیس ح (حق تقدم) در تابلو فرابورس نمایش داده می‌شوند، بر این اساس حداکثر سهامی که به حقوق سهامدار تعلق می‌گیرد ۳۰۰ هزار تومان است که بسته به تعداد متقاضیان و شرکت‌کنندگان متغیر خواهد بود.


 پایان مدیریت دولتی بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تا شهریور ۱۴۰۱


قربانزاده گفت: تا شهریور ماه سال آینده کنترل و مدیریت دولتی بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تمام می‌شود و سهم دولت زیر ۵۰ درصد می‌رسد.

ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کدال سهام رئیس سازمان خصوصی سازی دو باشگاه ارزش گذاری سرخابی ها قابل بخشش حق تقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۶۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حوزه دارو در نظام سلامت از همیت ویژه‌ای برخوردار است و در این میان سازمان‌های بیمه گر به عنوان یکی از ارکان مهم میان مردم و داروخانه‌ها محسوب می‌شوند، عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان‌های بیمه گر می‌تواند مشکلات زیادی را برای داروخانه‌ها ایجاد کند؛ از سوی دیگر داروخانه‌ها یکی از حلقه‌های درمانی و ارکان مهم نظام سلامت هستند که به عنوان مرکزی ازچرخه درمان مورد توجه قرار دارند و حمایت از اقتصاد داروخانه‌ها در حقیقت حمایت از چرخه درمان است.

اخیرا خبری منتشر شد مبنی بر بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها که عدم پرداخت این بدهی می‌تواند مشکلات زیادی را برای نظام سلامت به همراه داشته باشد.

کمبود نقدینگی مسئله ای جدی برای داروخانه‌داران

محمدرضا کشاورز بازرس انجمن داروسازان در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا بیان داشت: یکی از مشکلات استراتژیک بزرگی که گریبان‌گیر شرکت‌های داروسازی شده، فروش اینترنتی دارو بوده که این موضوع عمل توزیع دارو را در کشور با مشکل مواجه کرده است.

بازرس انجمن داروسازان افزود: از سوی دیگر در حال حاضر کمبود نقدینگی یه یک مسئله جدی برای داروخانه‌داران تبدیل شده است، شرکت‌های دارویی و داروسازان هم با مشکل کمبود نقدینگی رو به رو هستند در تامین نقدینگی مورد نیاز چالش دارند در نتیجه تمامی این صنف‌های مرتبط با یک مشکل مشترک دست و پنجه نرم می‌کنند. همچنین از زمان اجرا طرح دارویار ۳۰ درصد افزایش قیمت را شاهد بودیم.

کشاورز در ادامه گفت: بد عهدی برخی از بیمه‌ها و سازمان برنامه و بودجه در بحث نقدینگی باعث شده است تا زنجیره دارو در کشور با برخی از مشکلات رو به رو شود.

بازرس انجمن داروسازان اظهار کرد: در بحث کمبود دارو با دو وجه مواجه هستیم؛ یکی بحث کمبود ارز مرغوب و تحریم و یکی دیرکرد تخصیص اعتبار از بانک مرکزی که مورد دوم نقش بسیار پررنگ تری در کمبود دارو دارد. وقتی در پرداخت وجه تاخیر ایجاد می‌شود، چرخه تولید با کندی مواجه شده و جبران این کمبود پس از تخصیص وجه، ۳ تا ۶ ماه زمان‌بر خواهد بود.

کشاورز در پاسخ به سوالی در مورد در خصوص گران شدن و یا نایاب شدن برخی دارو‌ها بیان کرد: تغییر ارز ترجیهی به ارز نیمایی یکی از عوامل گرانی دارو بوده است ولی برای جبران گرانی دارو شرکت‌های بیمه موظف شده اند تا مابه‌تفاوت قیمت‌های قبلی و جدید را پرداخت کنند، اما متاسفانه برخی از بیمه‌ها بد عهدی می‌کنند.

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه به داروخانه‌ها

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران در اظهاراتی کرد که بدهی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها به ۲۶ همت رسیده است که داروخانه‌ها را در خطر ورشکستگی قرار داده است.

احمدی در ادامه افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وضعیت داروخانه‌ها مناسب نیست

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

آخرین پرداخت؛ آذر سال گذشته!

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی ماه پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

تسویه بیمه سلامت با داروخانه‌ها

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت نیز در اظهاراتی بیان کرد که سازمان بیمه سلامت، پرداخت مطالبات اسفند ۱۴۰۲ در داروخانه‌های سراسر کشور را از امروز آغاز کرده است و به زودی مطالبات فروردین امسال نیز پرداخت می‌شود.

محمد مهدی ناصحی افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی در اولویت سازمان بیمه سلامت است و مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات داروخانه‌ها مربوط به فروردین امسال نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

محمد مهدی ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه هاست و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت دراین بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تامین کند.

ناصحی افزود: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • ادعای دقیقی: شهرداری قزوین سهام‌دار پرسپولیس شد!
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • چالش سازمان لیگ در هفته آخر لیگ/ استقلال و پیکان بدون تماشاگر در ورزشگاه پاس قوامین
  • یک‌چهارم نهایی بعد از 20 سال بدون سرخابی‌ها!
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تکرار یک اتفاق بعد از ۱۹ سال با حذف سرخابی‌ها
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟