Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: آنچه مشخص است هم اکنون در نیمه دوم پیک فعلی کرونا قرار داریم و میزان مراجعه ها به مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان خوزستان کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز،  محمدحسین سرمست امروز شنبه 14 اسفند ماه 1400 در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا خوزستان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: طی نوروز گذشته قبل از اینکه پیک به صفر برسد، مجددا شاهد افزایش موارد بیماری بودیم و شرایط سختی اتفاق افتاد، بنابراین باید از ساده‌انگاری پرهیز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: آنچه مشخص است هم اکنون در نیمه دوم پیک فعلی کرونا قرار داریم و میزان مراجعه ها به مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان خوزستان کاهش یافته است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: طی این پیک، میزان مراجعه های روزانه به مراکز درمانی و بیمارستان‌های خوزستان تا ۱۲ هزار نفر رسید اما طی ۲۴ ساعت گذشته، سه هزار و ۸۰۰ نفر به مراکز مراجعه کردند که سه هزار و ۷۰۰ نفر به صورت سرپایی درمان شدند.

سرمست با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۷ بیمار در بیمارستان‌ها بستری شده اند، بیان کرد: در حال حاضر ۵۶۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خوزستان بستری هستند که ۳۳۱ نفر از این تعداد در بخش‌های عادی و ۲۳۵ نفر در بخش‌های ویژه بستری‌اند و ۵۳ بیمار اینتوبه نیز داریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پایان اضافه کرد: در مجموع، سیر نزولی است اما این موضوع به معنی رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی نیست و علاوه بر این، همچنان بر واکسیناسیون تاکید می‌شود./انتهای پیام

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا نوروز مراکز درمانی استان خوزستان دانشگاه علوم پزشکی درمان علوم پزشکی واکسیناسیون عید نوروز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برنا خوزستان کووید 19 کرونا ویروس خوزستان بیمارستان ها مراجعه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۶۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • چهار فوتی در دو حادثه رانندگی در محور‌های خوزستان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد